bartek1605 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Najlepsze życzonka, dużo zdrówka i słonka, humoru dobrego, życia kolorowego i wielkich wrażeń przy spełnianiu marzeń! Kimi, Mariano ......
chriss Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Najlepsze życzenia dla was Kimi i Mario
Magdalenah Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Kimiemu.............żeby wreszcie dojrzał tę Valetinę w swojej ślubnej żeby wreszcie pracodawca przestał krążyć za plecami i dał podwyżkę, aby można ją było spożytkować na super mody do Adeli, poza tym zdrowia, kasy i tej prawdziwej miłości :kwiatek: Mariuniowi - zdrowia, bo miłość już ma spełnienia marzeń o B7 i zawsze szerokiej drogi :kwiatek:
Kimi Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Kimiemu.............żeby wreszcie dojrzał tę Valetinę w swojej ślubnej żeby wreszcie pracodawca przestał krążyć za plecami i dał podwyżkę, aby można ją było spożytkować na super mody do Adeli, poza tym zdrowia, kasy i tej prawdziwej miłości :kwiatek: Mariuniowi - zdrowia, bo miłość już ma spełnienia marzeń o B7 i zawsze szerokiej drogi :kwiatek: :notworthy: :notworthy: Dziękuję za życzenia :notworthy: :notworthy: :notworthy: Madziu, zapewniam Cię, że jeśli chodzi o moją Ślubną, to ona jest na pierwszym miejscu, potem dłuuuugo, dłuuuugo nic, w zasadzie przepaść, no i nadal dłuuuugo nic i nadal nic i tak do końca I że jest to ta prawdziwa miłość I nie chcę w niej zobaczyć żadnej Valentiny czy innej jakiejś tam, bo kocham ją taką, jaka jest i za to, jaka jest
bartek1605 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 tak wypełnia druk polski biznesmen w ciągu 30 min :gwizdanie: i co jest w tym trudnego
Kimi Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 tak wypełnia druk polski biznesmen w ciągu 30 min :gwizdanie: i co jest w tym trudnego :shocked: :shocked: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: O ku.... dawno się tak nie uśmiałem. Bartek, byś miał mnie na sumieniu, bo się udławiłem bułką :polew: :polew:
bartek1605 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 prawie padłem z krzesła jak to zobaczyłem
Panton Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 tak wypełnia druk polski biznesmen w ciągu 30 min :gwizdanie: i co jest w tym trudnego No i wszystko jasne... [br]Dopisany: 19 Styczeń 2011, 12:22_________________________________________________Mario dołączam się do wszystkich życzeń i od siebie dodaje dużo szczęścia, zdrowia i zadowolenia z kobietek... :th:
Seba_LDZ Opublikowano 19 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2011 heheh ja pitole mozna ?? mozna
chriss Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 tak wypełnia druk polski biznesmen w ciągu 30 min :gwizdanie: i co jest w tym trudnego coś chrupnęło po prostu :polew: zwykły zjadacz chleba by tak nie potrafił to faktycznie musiał być biznesmen polski
klysek Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Mariano, Kimiaszku drodzy koledzy z okazji imieninowo-urodzinowych waszych swiat zycze wam B7(Mario) S4 B5 (Kimi) duzo :sexinbed: szczescia zdrowia i pomyslnosci :kwiatek: :boobs: :drinks: :banan1: :radocha: :black: :banan3: :kwiatek: :kwiatek: do zyczen dolacza sie rowniez Ewcia a pan biznesman dobry agent wzielo i chruplo :polew:
kfiat_man Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 witam, jest może 30 planowany jakiś spot? czy to za dalekie planowanie ps. chyba wczoraj moje a4 spotkało a4 p. Rafała na włókniarzy ok 21:)
klysek Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 witam, jest może 30 planowany jakiś spot? czy to za dalekie planowanie ps. chyba wczoraj moje a4 spotkało a4 p. Rafała na włókniarzy ok 21:) moze byc ciezko bo dzien wczesniej idzemy na party :gwizdanie:
kfiat_man Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 hm, no to kiepsko, będę śledził forum, może jednak coś się odbędzie w ogóle, teraz tak patrze na znak a4 banda na dole strony, czyż nie wygląda on czasem jak gołąb mający na plecach cyfrę 4 ?
klysek Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 hm, no to kiepsko, będę śledził forum, może jednak coś się odbędzie w ogóle, teraz tak patrze na znak a4 banda na dole strony, czyż nie wygląda on czasem jak gołąb mający na plecach cyfrę 4 ? jestes juz drugi ktory tak stwierdzil
Rekomendowane odpowiedzi