Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

piss :)

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Najlepsze życzonka,

dużo zdrówka i słonka,

humoru dobrego,

życia kolorowego

i wielkich wrażeń

przy spełnianiu marzeń!

Kimi, Mariano ...... :P

Opublikowano
  • Autor

ale posucha

Opublikowano

Najlepsze życzenia dla was :kwiatek:

Kimi i Mario :drunk:

Opublikowano

No i co tam? :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

Kimiemu.............żeby wreszcie dojrzał tę Valetinę w swojej ślubnej :wink4: żeby wreszcie pracodawca przestał krążyć za plecami i dał podwyżkę, aby można ją było spożytkować na super mody do Adeli, poza tym zdrowia, kasy i tej prawdziwej miłości :kwiatek: :kwiatek::kwiatek:

Mariuniowi - zdrowia, bo miłość już ma :good: spełnienia marzeń o B7 i zawsze szerokiej drogi :kwiatek::kwiatek::kwiatek:

Opublikowano

Kimiemu.............żeby wreszcie dojrzał tę Valetinę w swojej ślubnej :wink4: żeby wreszcie pracodawca przestał krążyć za plecami i dał podwyżkę, aby można ją było spożytkować na super mody do Adeli, poza tym zdrowia, kasy i tej prawdziwej miłości :kwiatek: :kwiatek::kwiatek:

Mariuniowi - zdrowia, bo miłość już ma :good: spełnienia marzeń o B7 i zawsze szerokiej drogi :kwiatek::kwiatek::kwiatek:

:notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:

Dziękuję za życzenia :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:

Madziu, zapewniam Cię, że jeśli chodzi o moją Ślubną, to ona jest na pierwszym miejscu, potem dłuuuugo, dłuuuugo nic, w zasadzie przepaść, no i nadal dłuuuugo nic i nadal nic i tak do końca :D

I że jest to ta prawdziwa miłość :rolleyes:

I nie chcę w niej zobaczyć żadnej Valentiny czy innej jakiejś tam, bo kocham ją taką, jaka jest i za to, jaka jest :giveheart:

:D

Opublikowano

tak wypełnia druk polski biznesmen w ciągu 30 min :gwizdanie:

druk_reklamacyjny.jpg

i co jest w tym trudnego :mysli:

Opublikowano

druk_reklamacyjny.jpg

:shocked: :shocked: :shocked: :shocked:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

O ku.... dawno się tak nie uśmiałem.

Bartek, byś miał mnie na sumieniu, bo się udławiłem bułką :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

prawie padłem z krzesła jak to zobaczyłem :polew:

Opublikowano

Dobra, spadam :papa:

Opublikowano

druk_reklamacyjny.jpg

No i wszystko jasne... :D[br]Dopisany: 19 Styczeń 2011, 12:22_________________________________________________Mario dołączam się do wszystkich życzeń i od siebie dodaje dużo szczęścia, zdrowia i zadowolenia z kobietek... :drunk::pociesz::drinks: :th:

Opublikowano
  • Autor

heheh ja pitole :D

mozna ?? mozna :D:decayed::naughty:

Opublikowano

druk_reklamacyjny.jpg

:shocked: coś chrupnęło po prostu :polew: :polew: :polew:

zwykły zjadacz chleba by tak nie potrafił to faktycznie musiał być biznesmen :mysli: polski :polew:

Opublikowano

:siema: Mariano, Kimiaszku drodzy koledzy z okazji imieninowo-urodzinowych waszych swiat :naughty: zycze wam :audi: B7(Mario) :quattro: S4 B5 (Kimi) duzo :sexinbed: :sexinbed: szczescia zdrowia i pomyslnosci :drunk::kwiatek: :kwiatek: :boobs: :boobs: :boobs::drinks: :drinks: :banan1: :banan1: :banan1::radocha: :radocha: :radocha::black: :black: :banan3: :banan3: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :boobs: do zyczen dolacza sie rowniez :decayed: Ewcia

a pan biznesman dobry agent wzielo i chruplo :polew: :polew:

Opublikowano

witam, jest może 30 planowany jakiś spot? czy to za dalekie planowanie :decayed: ps. chyba wczoraj moje a4 spotkało a4 p. Rafała na włókniarzy ok 21:)

Opublikowano

witam, jest może 30 planowany jakiś spot? czy to za dalekie planowanie :decayed: ps. chyba wczoraj moje a4 spotkało a4 p. Rafała na włókniarzy ok 21:)

moze byc ciezko bo dzien wczesniej idzemy na party :gwizdanie:
Opublikowano

hm, no to kiepsko, będę śledził forum, może jednak coś się odbędzie :chytry: w ogóle, teraz tak patrze na znak a4 banda na dole strony, czyż nie wygląda on czasem jak gołąb mający na plecach cyfrę 4 ? :kox:

Opublikowano

hm, no to kiepsko, będę śledził forum, może jednak coś się odbędzie :chytry: w ogóle, teraz tak patrze na znak a4 banda na dole strony, czyż nie wygląda on czasem jak gołąb mający na plecach cyfrę 4 ? :kox:

:polew: jestes juz drugi ktory tak stwierdzil :polew:
Opublikowano
  • Autor

no i masz nastepny ....