Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
http://looneyspot.com/the-most-beautiful-girls-in-the-world/?utm_source=avalanchers.com&utm_medium=referral&utm_campaign=avalanchers[br]Dopisany: 22 Styczeń 2011, 00:28_________________________________________________ :decayed: :decayed:
  • Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ze nie bede.... ;(

co się odwlecze to nie uciecze... :tongue4:

Opublikowano
  • Autor
:mysli:
Opublikowano

wtf

LOL...... pykacie ludzie czy wszystko na serio? :mysli:[br]Dopisany: 22 Styczeń 2011, 01:01_________________________________________________i Sebek uderzył w kimono... :wink4:

Opublikowano

dzień dobry Państwu;) Dawno mnie nie było;p

Opublikowano

Aloha :papa:

Opublikowano
:siema:
Opublikowano

Przy okazji zapytam, czy ktoś nie ma na zbyciu jednej klubowej ramki pod tablicę? Bo pękł mi z przodu jeden zaczep i odstaje i tak kijowo wygląda i mnie wkurza :disgust:

To chętnie odkupię :gwizdanie:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Dobra, trzeba ruszyć cztery litery i ogarnąć chałupę :D

Opublikowano

Cześć wszystkim! :tongue4:

Opublikowano

Cześć wszystkim! :tongue4:

Siemanko :hi:

Opublikowano
  • Autor
:bry: ano padlem troche wczoraj polozylem sie i nie wiem kiedy ale odplynalem :/
Opublikowano

:bry: ano padlem troche wczoraj polozylem sie i nie wiem kiedy ale odplynalem :/

Ja miałem to samo :D

O 19 połozyłem się "na momencik", ostatnie, co pamiętam, to końcówka Faktów na TVN, a potem obudziłem się o 2 w nocy :D

Opublikowano

po tygodniu pracy to normalka :wink4:

Kimi a nie da rady tego podkleić... z plastikiem chyba nie powinno być problemów. :mysli:

Opublikowano

po tygodniu pracy to normalka :wink4:

Kimi a nie da rady tego podkleić... z plastikiem chyba nie powinno być problemów. :mysli:

No właśnie chyba nie :no:

Wnęka na tablicę jest ciut węższa od samej ramki, dodatkowo jest lekko zaokrąglona, co powoduje, że ramka jest lekko wygięta i "naprężona" w tej wnęce.

Klej chyba za długo nie utrzyma :mysli:

Opublikowano
  • Autor

ja Ci powiem co Ci pomoze :D poksylina :D uforuj sobie z niej zaczep taki jaki byl i po sprawie :) na bank bedzie trzymac i predzej peknie cala ramka niz ten zaczep :)[br]Dopisany: 22 Styczeń 2011, 11:55_________________________________________________mowie powaznie :) ja juz robilem kilka zaczepow z tego i wszystko trzyma pomijajac ze sklepilem suport do ramy na poksyline i juz chyba z 6 rok i nawet nie drgnie :)

Opublikowano

ja Ci powiem co Ci pomoze :D poksylina :D uforuj sobie z niej zaczep taki jaki byl i po sprawie :) na bank bedzie trzymac i predzej peknie cala ramka niz ten zaczep :)

:D

Tylko że opakowanie poxiliny jest droższe od całej ramki :D

Opublikowano

om miejsce nie jest ciekawe bo powstają tam naprężenia ale mimo wszystko jakiś porządnym, dwuskładnikowym można by spróbować... (distal jak dobrze pamiętam) - to jak zaschnie jest dosłownie jak plastik...cholernie mocne

[br]Dopisany: 22 Styczeń 2011, 11:56_________________________________________________

ja Ci powiem co Ci pomoze :D poksylina :D uforuj sobie z niej zaczep taki jaki byl i po sprawie :) na bank bedzie trzymac i predzej peknie cala ramka niz ten zaczep :)

:D

Tylko że opakowanie poxiliny jest droższe od całej ramki :D

coś w tym jest.... niestety.... a ja nie mam nic takiego by się podzieli... :gwizdanie: