Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no ladne

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

oj Tomek :) ogarnij sie :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

jakas relacj a?? co sie stalo ??

[br]Dopisany: 20 Luty 2011, 19:58_________________________________________________zdjecia w galerii :confused4:

Opublikowano

jakas relacj a?? co sie stalo ??

[br]Dopisany: 20 Luty 2011, 19:58_________________________________________________zdjecia w galerii :confused4:

Tomek miał pecha... (nie wyrobił się na zjeździe tym do rondka z Jana Pawła i pojechał prosto....) ale najważniejsze, że mu się nie stało (auto też mocno nie ucierpiało).

Cholera jak jest zimno... :bry: :bry: :bry: :bry: :bry: :bry: :bry: :bry:

Opublikowano

No nie można tak psuć b7-ek :confused4:

Opublikowano

Najważniejsze, że Tomkowi nic się nie stało. Pół metra w prawo i uderzyłby w totem REAL-a, pół metra w lewo - w latarnię.

Szczęście, że skończyło się, jak się skończyło. :good: :good: :good:

Auto się naprawi.

Opublikowano

nie ma to jak wejście z przytupem :decayed:

Opublikowano

tylko zeby mu siostra jego maski nie obila :gwizdanie:

Opublikowano

Dlatego nie wolno kupować samochodów bez QUATTRO :quattro: :bicz3: :bicz3: :bicz3: :bicz3:

Opublikowano

w tym przypadku Qu czy Hu albo uj wie co jeszcze nic by nie dało rady :tongue4:

Opublikowano

Dlatego nie wolno kupować samochodów bez QUATTRO :quattro: :bicz3: :bicz3: :bicz3: :bicz3:

Kolego z Q zdecydowanie się lepiej lata ale tutaj (prędkość + zaskoczenie) swoje zrobiło.... pech to pech i nie ma co pierdoliić. :rolleyes:

Opublikowano

ale zawsze jak wiesz ze nie wyhamujesz to redukcja, ogień na tłoki i idzie tam gdzie chcesz :wink4: Nieraz są nieprzewidziane sytuacje

Opublikowano

ale zawsze jak wiesz ze nie wyhamujesz to redukcja, ogień na tłoki i idzie tam gdzie chcesz :wink4: Nieraz są nieprzewidziane sytuacje

Tutaj była spora prędkość i zaskoczenie sytuacją, że już jest droga do rondka... machną kierownicą i poleciał... dobrze i tak przycelował. A takie gadanie, że redukcja i w pizzz......to wiesz.. i nie muszę brzydko pisać. :cool1:

Opublikowano

Rozumiem, ale zawsze masz większe szanse

Opublikowano

Qrde, skończmy ten temat i już :)

Opublikowano

Tutaj była spora prędkość i zaskoczenie sytuacją, że już jest droga do rondka... machną kierownicą i poleciał... dobrze i tak przycelował. A takie gadanie, że redukcja i w pizzz......to wiesz.. i nie muszę brzydko pisać. :cool1:

Dokładnie, to były ułamki sekund, widziałem, jak Tomek w ostatniej chwili zaczął hamować, ale niestety, ślisko było i poleciał prosto :confused4:

Opublikowano

q by mi nic nie dalo bo mnie na krawezniku podbili i tylko skrzydla by mnie chyba ratowaly w tym momencie

Opublikowano
:facepalm: teraz juz obity z kazdej strony bardziej malowany niz moj :polew:;)
Opublikowano

q by mi nic nie dalo bo mnie na krawezniku podbili i tylko skrzydla by mnie chyba ratowaly w tym momencie

Ale jedno co trzeba przyznać Tomek to siostrę masz z charakterem... fajnie. :evil:

Opublikowano

Ale jedno co trzeba przyznać Tomek to siostrę masz z charakterem... fajnie. :evil:

I ładną :kox: :kox: :kox: