Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no dobra to bedzie ktos w takim razie na 18 ?? Chriss DeeJay ?? z vagiem ??

bo juz sie umowilem wczesniej z kumplem

mnie na 19 nie bedzie bo nie dam rady

po co przesuwac i tak pewnie sie od 18 zostanie dluzej niz 19

Siema siema, ja będę na 18, mogę zostać dłużej, więc z drugą turą (Ci, co przyjadą na 19 :D też się zobaczę )

BTW, jestem już po pierwszej swojej rundzie ( ogólnie drugiej w tym roku, ale w pierwszej nie startowałem, zostało jeszcze 10 rund w 2011 ) Konkursu Zręczności Kierowców o Puchar Motodromu Automobilklubu Łódzkiego.

Powiem tak - impreza super, jak na amatorskie jazdy na czas. Każdy miał jeden przejazd zapoznawczy oraz dwa przejazdy pomiarowe. Trasa nie była skomplikowana, ale ze względu na zalegający gdzieniegdzie lód oraz śnieg, a także na "wąskość" wymagała nieco uwagi.

Startowałem w klasie 2. (samochody o pojemności od 1251 do 1800 ccm) - w sumie w tej klasie startowało 12 samochodów.

Zająłem w niej 8. miejsce, jeden błąd (potrącenie pachołka) na drugim przejeździe kosztował mnie utratę 3. lub 4. miejsca w klasie (sędziowie doliczyli 5 sekund kary i to zepchnęło mnie na 8. pozycję :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: ).

Ogólnie wstydu nie było, miałem w obu przejazdach dość przyzwoite czasy (mniej więcej w środku stawki). Wobec startujących aut (w mojej klasie prawie same lekkie przednionapędówki w rodzaju Swifta, Golfa, Puga 106, Focusa, Accenta oraz tylnonapędowe BMW E30 ) moja Ada spisała się naprawdę nieźle, powiem więcej - w zakrętach była rewelacyjna, nawet niewielka utrata przyczepności dawała sie natychmiast skorygować delikatnym ujęciem gazu i Adziunia szła dalej jak po sznurku.

Poniżej tabelka wyników (sorki za jakość, kierownictwo imprezy dopiero w tygodniu wrzuci oficjalne wyniki na stronę Automobilklubu).

27022011_001.jpg

Generalnie załapałem "bakcyla" i był to mój pierwszy, ale na pewno nie ostatni start w imprezie motoryzacyjnej :naughty: :naughty: :naughty:

:kox: :kox: :kox: :kox:

Myślę, że modyfikacje Ady, które będę w niej stopniowo przeprowadzał, pozwolą mi w następnych startach zajmować coraz wyższe pozycje i powalczyć w dalszej części sezonu o kolejne punkty do klasyfikacji generalnej. Na razie mam na koncie 1 punkt za 8. miejsce :embarrassed:

A mogłem ich mieć już 5 lub 6, ehhh... no ale to jest sport. Gdybym nie zawadził, "a gdyby babcia miała wąsy...." jak powiedział mi jeden z sędziów :D

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

pogratulowal, moze kupic trza golfa i go odpierdzielic.

trzeba bylo marcina zawolac zeby rozjechal tam wszystkich :P

Opublikowano

Siema siema, ja będę na 18, mogę zostać dłużej, więc z drugą turą (Ci, co przyjadą na 19 :D też się zobaczę )

BTW, jestem już po pierwszej swojej rundzie ( ogólnie drugiej w tym roku, ale w pierwszej nie startowałem, zostało jeszcze 10 rund w 2011 ) Konkursu Zręczności Kierowców o Puchar Motodromu Automobilklubu Łódzkiego.

Powiem tak - impreza super, jak na amatorskie jazdy na czas. Każdy miał jeden przejazd zapoznawczy oraz dwa przejazdy pomiarowe. Trasa nie była skomplikowana, ale ze względu na zalegający gdzieniegdzie lód oraz śnieg, a także na "wąskość" wymagała nieco uwagi.

Startowałem w klasie 2. (samochody o pojemności od 1251 do 1800 ccm) - w sumie w tej klasie startowało 12 samochodów.

Zająłem w niej 8. miejsce, jeden błąd (potrącenie pachołka) na drugim przejeździe kosztował mnie utratę 3. lub 4. miejsca w klasie (sędziowie doliczyli 5 sekund kary i to zepchnęło mnie na 8. pozycję :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: ).

Ogólnie wstydu nie było, miałem w obu przejazdach dość przyzwoite czasy (mniej więcej w środku stawki). Wobec startujących aut (w mojej klasie prawie same lekkie przednionapędówki w rodzaju Swifta, Golfa, Puga 106, Focusa, Accenta oraz tylnonapędowe BMW E30 ) moja Ada spisała się naprawdę nieźle, powiem więcej - w zakrętach była rewelacyjna, nawet niewielka utrata przyczepności dawała sie natychmiast skorygować delikatnym ujęciem gazu i Adziunia szła dalej jak po sznurku.

Poniżej tabelka wyników (sorki za jakość, kierownictwo imprezy dopiero w tygodniu wrzuci oficjalne wyniki na stronę Automobilklubu).

27022011_001.jpg

Generalnie załapałem "bakcyla" i był to mój pierwszy, ale na pewno nie ostatni start w imprezie motoryzacyjnej :naughty: :naughty: :naughty:

:kox: :kox: :kox: :kox:

Myślę, że modyfikacje Ady, które będę w niej stopniowo przeprowadzał, pozwolą mi w następnych startach zajmować coraz wyższe pozycje i powalczyć w dalszej części sezonu o kolejne punkty do klasyfikacji generalnej. Na razie mam na koncie 1 punkt :embarrassed:

:decayed:prawdziwy Raikonen :notworthy: moze te sie wybiore z toba ktorejs pieknej niedzieli :decayed: polatamy razem :gwizdanie:
Opublikowano

Kłysiu, bardzo polecam, naprawdę fajna impreza :good: :good: :good:

Opublikowano
  • Autor

Kimi moje gratki pierwszy malutki punkcik pierwszy krok :D super niestety nie dalem rady przyjechac ale napewno pojade jeszcze ktoregos pieknego razu

Opublikowano

po spocie może jakieś żarło :gwizdanie:

Opublikowano

miśki gratulują bardzo kimiaszkowi, szkoda, że nie mogliśmy tego zobaczyć, do zobaczenia o 18-stej :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

Kimi moje gratki pierwszy malutki punkcik pierwszy krok :D super niestety nie dalem rady przyjechac ale napewno pojade jeszcze ktoregos pieknego razu

:notworthy: :notworthy: :notworthy:

Spoko, nic się nie stało :good:

[br]Dopisany: 27 Luty 2011, 14:14_________________________________________________

miśki gratulują bardzo kimiaszkowi, szkoda, że nie mogliśmy tego zobaczyć, do zobaczenia o 18-stej :kox: :kox: :kox: :kox:

:notworthy: :notworthy: :notworthy:

Wrażenia super, naprawdę polecam :good:

Opublikowano
  • Autor

no dobra czyli zostaje 18 :) a Panton doleci jak doleci pewnie i tak beda jeszcze ludziska :)

czekam tylko na info czy na bank bedzie VAG o 18ej

Opublikowano

powitac :)

Opublikowano
  • Autor
:hi:
Opublikowano

postaram sie być na 18 ale nie obiecuje na 100%
Opublikowano

Jak tam, będziesz dzisiaj? :naughty:

[br]Dopisany: 27 Luty 2011, 14:30_________________________________________________1298805650_by_sofristo_500.jpg

:nabijasie:

Opublikowano

Jak tam, będziesz dzisiaj? :naughty:

[br]Dopisany: 27 Luty 2011, 14:30_________________________________________________1298805650_by_sofristo_500.jpg

:nabijasie:

bede bede :)

Opublikowano

Ja też bym chętnie wystartował, ale moją krową w klasie powyżej 1800 to nie mam szans :tongue4:

Opublikowano

ale jest Q

Opublikowano

no jest :tongue4: ale jak już kupie 1.8t 163KM a może 190KM z Q to się skusze :kox:

Opublikowano

Gratulujemy Kimi'emu;) Do zobaczenia na spocie.

BTW - moge wziac VAG'a, ale z lapciakiem problem, bo mamusinego nie bede bral, a u mnie bateria siedzi...

Opublikowano

ja z kompem tez nie pomoge bo trzyma bateria 3min :D a ladowarka samochodowa w robocie zostala

Opublikowano

Ja też nie, bo mam Ubuntu to raz, i baterię na 10 minut to dwa ;(