MarianekZg Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 zamierzam to wykorzystać ja również - zaraz spadam do myju myju potem może jeszcze reznę relingi :mysli:
Panton Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 aleeeeeeeee wioooooooooosna Hi wiosnę dzisiaj czuć.. :drool:
Seba_LDZ Opublikowano 5 Marca 2011 Autor Opublikowano 5 Marca 2011 zamierzam to wykorzystać ja również - zaraz spadam do myju myju potem może jeszcze reznę relingi :mysli: czarnuchy robisz ?? woooaaaa bedziesz mial co robic ja jem sniadanio obiad i lece do lodzi
Magdalenah Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 zadziwiające jak słońce pobudza do aktywności :> chyba też coś wyszoruje czy co?
MarianekZg Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 zamierzam to wykorzystać ja również - zaraz spadam do myju myju potem może jeszcze reznę relingi :mysli: czarnuchy robisz ?? woooaaaa bedziesz mial co robic ja jem sniadanio obiad i lece do lodzi Seba chciałbym ale nie wiem czy wszystko zdążę ogarnąć dziś plany są [br]Dopisany: 05 Marzec 2011, 11:36_________________________________________________ czas na wiosenne porządki wietrzenie aut po zimowych pierdziochach :embarrassed:
Magdalenah Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 :polew: i wycieraczek trzepanie z kg piachu
DeeJay_Kill Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 ja też spadam do bolida, szkoda, że nie swojego... nie lubię opli, a zwłaszcza tak rozwalonych;p Jak mi styknie czasu, to się zabieram za Bose u siebie:)
FeLIcitas Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 a ja przy zmianie boczkow zobaczylem ze wzmaka moge miec po lewej a nie prawej stronie
DeeJay_Kill Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 przecież Ci mówiliśmy, że w B5 jest po lewo...;p
Panton Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 DJ ale "odkrycia" są lepsze... dają więcej przyjemności...
kanu Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 sobotnio łódzkich no to jak obiecałem co nieco fotek w odpowiednim jak myślę wątku http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=190773.0 jest jak i mały opisik : pozdrowionka
MarianekZg Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 wreszcie się doczekałeś :decayed: fajna sztuczka :cool1: :cool1: podlatuj na spoty jak najczęściej Dobra spadam dokończyć relingi :naughty: :naughty:
Kimi Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 sobotnio łódzkich no to jak obiecałem co nieco fotek w odpowiednim jak myślę wątku http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=190773.0 jest jak i mały opisik : pozdrowionka No i jak, dasz radę jutro na spocie się pokazać? :naughty:
Seba_LDZ Opublikowano 5 Marca 2011 Autor Opublikowano 5 Marca 2011 ta doszla w zeszlym tygodniu tylko zpaomnialem o niej
Bartas Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 tak mi sie jakos przypomnialo zeby zapytac ;p najwazniejsze ze jest
Rekomendowane odpowiedzi