Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a potem wrzucisz to na inne wątki, albo na demoty - "pozdrowienia od spotów łódzkich" :kox:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

a potem wrzucisz to na inne wątki, albo na demoty - "pozdrowienia od spotów łódzkich" :kox:

:polew: :polew: :polew::good:

Opublikowano

:good: :good: :good: :good: :good: :good:

Opublikowano

dj srebrna farbe w sprayu masz moze ?

Opublikowano

Chętnie bym wziął kabel ale nie będzie mnie dzisiaj na spocie :wink4: a i pewnie już mnie nie zobaczycie w tej furmance na spocie bo w tym tygodniu idzie na handel :tongue4:

Opublikowano

Chętnie bym wziął kabel ale nie będzie mnie dzisiaj na spocie :wink4: a i pewnie już mnie nie zobaczycie w tej furmance na spocie bo w tym tygodniu idzie na handel :tongue4:

kolego czyli jest szansa, że przytulisz 1.8T w Q? :naughty:

Opublikowano

no jak najbardziej :polew: jak się uda to może tą http://otomoto.pl/audi-a4-quatro-4x4-lub-zamiana-C17617666.html :naughty:

Osz w d*pę jeża, fajna sztuka :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina:[br]Dopisany: 06 Marzec 2011, 13:01_________________________________________________Ale automat :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:[br]Dopisany: 06 Marzec 2011, 13:02_________________________________________________190 koni, Quattro i popsuć to automatem :facepalm:

Opublikowano

a ja bym chcial automat u siebie

Opublikowano

Kimi, właśnie fajnie że automat :naughty: zmienisz u siebie bieg w 0,5s? Nie :wink4: a automat zmieni :kox:

Jak jeżdżę ojca A6 to coraz bardziej się nakręcam na automat :decayed:

Opublikowano

Kimi, właśnie fajnie że automat :naughty: zmienisz u siebie bieg w 0,5s? Nie :wink4: a automat zmieni :kox:

Jak jeżdżę ojca A6 to coraz bardziej się nakręcam na automat :decayed:

Oj tam, oj tam :D

Nie będziemy się tu wdawać w dywagacje, co lepsze :D

Ja jestem zwolennikiem tradycji: manual, benzyna bez gazu ( LPG :sick3: :sick3: :sick3: ) i tym podobne :kox: :kox: :kox:

Ale szanuję zdanie innych i ich preferencje - dlatego napiszę tylko: ważne, byś TY był zadowolony :good: :good: :good:

Opublikowano

ja dorzuce tylko 3 grosze od siebie

1. tam jest TIP (prawie bezawaryjny)

2. niska cena (coś mi śmierdzi)

3. ja zmieniam szybciej bieg niż 0,5s :naughty:

moge zabrać ze sobą VAG-a :gwizdanie:

Opublikowano
:polew: :polew: ja też gazu nie zakładam bo robię ok 15kkm rocznie to mi się nie opłaca :tongue4:[br]Dopisany: 06 Marzec 2011, 13:34_________________________________________________pojedzie się do serwisu na przegląd przed kupny to się okaże czy coś śmierdzi :naughty:
Opublikowano

:polew: :polew: ja też gazu nie zakładam bo robię ok 15kkm rocznie to mi się nie opłaca :tongue4:

Ja bym nie założył nawet, jakbym robił więcej. Gaz to jest do kuchenek, a nie do silników.

Silnik to ma śmierdzieć benzyną i olejem, a nie jakimś gazem :sick3: :sick3: :sick3: :sick3:

Ja wiem, wiem... oszczędności. :tongue4:

Opublikowano

jedź lepiej do ogarniętego mechesa :gwizdanie:

kolega chciał ostatnio sprawe zakładać ASO za sprawdzenie auta :thumbdown:

Opublikowano

Zobaczymy :) ale gościu do rzeczy gada, chce się zamienić na coś większego w dieslu bo a4 za małe ale może mu wcisnę moją :naughty: w końcu avant to większy :decayed:

sam to ściągał ze stanów i w dowodzie mu wbili 2004r a po vinie jest 2005, bo niby jakiś znajomy celnik mu powiedział żeby tak zrobic to nie będzie problemów :tongue4:

Opublikowano

oby się okazał w dobrym stanie :wink4:

Opublikowano

Popieram automacik i 1,8Q jak najbardziej :good: Jak jeździsz C6, to zapewne tęsknisz za tym komfortem i stąd chęć zmiany;D

Opublikowano

no jak najbardziej :polew: jak się uda to może tą http://otomoto.pl/audi-a4-quatro-4x4-lub-zamiana-C17617666.html :naughty:

Osz w d*pę jeża, fajna sztuka :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina:[br]Dopisany: 06 Marzec 2011, 13:01_________________________________________________Ale automat :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:[br]Dopisany: 06 Marzec 2011, 13:02_________________________________________________190 koni, Quattro i popsuć to automatem :facepalm:

Oj Kimi... Kimi.... widać, że nie latałeś mocnym autem w TIPie.... na S-porcie to wtedy byś zmienił zdanie. Takie B6 1.8T + Q +TIP to za***iste połączenie i w cholerę frajdy z jazdy... a jak latasz trochę po kraju np. 800km lub 1000km dziennie to byś się przekonał co to znaczy mocne auto w automacie... ja kiedyś też wajchowałem aż mnie noga od wciskania sprzęgła bolała i myślałem, że jest super do momentu, kiedy nie pojeździłem autem z mocnym silnikiem w automacie.

Podsumowując to na wiosnę jak się wybierzemy na tor w Lublinie to Cię przewiozę automatem i wtedy sam się przekonasz jak można zapier*** fajnie..., jaka jest zabawa z łopatkami.... i może skończysz pitolić jak dziadek, który się wychował na polonezach. :decayed:

Co do auta to super ale tak jak Bartek zauważył:

1. Cena jest bardzo niska jeżeli sprzęt jest OK.

2. Na ASO bym nie polegał.. lepiej weź DJ z VAGiem i podjedź do mechaniora co by go podnieść, pooglądać, poszarpać, poobczajać.

3. Auto z USA więc jest jeden duży PLUS - sprawdź po VIN na CARFAX (co by się nie okazało, że ktoś auto ściągną do PL po dobrym dzwonie)

:wink4:

Opublikowano

Seba - jak będziesz potrzebował, to oblookamy go na podnośniku i na kompie - w razie czego, powiem Ci, co było robione :)