Panton Opublikowano 10 Marca 2011 Opublikowano 10 Marca 2011 :hi: hejka :> miało świecić słońce , a zrobiło się tak jesiennie :confused4: Nie wiem skąd takie informacje... na http://new.meteo.pl/ widać że w nocy i rano ma padać... i się wszystko zgadza.
Bartas Opublikowano 10 Marca 2011 Opublikowano 10 Marca 2011 powiem wam ciekawa rzecz, wczoraj mialem stluczke jak wiecie, dzis bylem na ogledzinach, dojechalem do pracy juz czekal na @ kosztorys... 1074 zl dziekuje
bartek1605 Opublikowano 10 Marca 2011 Opublikowano 10 Marca 2011 ciekawe ile mi przyznają :gwizdanie:
Magdalenah Opublikowano 10 Marca 2011 Opublikowano 10 Marca 2011 Bartas ....witamy w gronie usuwających szkody
bartek1605 Opublikowano 10 Marca 2011 Opublikowano 10 Marca 2011 ale powiem wam, że rozgarnięci jak kupka siana są ci rzeczoznawcy, bidula nie wiedział gdzie jest tabliczka i nr VIN w dyliżansie :gwizdanie: , dopiero jak pokazałem palcem się wyjaśniło
Magdalenah Opublikowano 10 Marca 2011 Opublikowano 10 Marca 2011 ale powiem wam, że rozgarnięci jak kupka siana są ci rzeczoznawcy, bidula nie wiedział gdzie jest tabliczka i nr VIN w dyliżansie :gwizdanie: , dopiero jak pokazałem palcem się wyjaśniło hahaha dokładnie
Magdalenah Opublikowano 10 Marca 2011 Opublikowano 10 Marca 2011 łodziaki Siemka Basieńka i wisienka :>
Adrenalina Opublikowano 10 Marca 2011 Opublikowano 10 Marca 2011 łodziaki Siemka Basieńka i wisienka :> co słychać Madziu ?
Magdalenah Opublikowano 10 Marca 2011 Opublikowano 10 Marca 2011 łodziaki Mam dziś wycieczkę na Pomorze w towarzystwie rodzinnym plus ogłupiony pies i śpiący kot aby nie było po drodze brewerii. Siemka Basieńka i wisienka :> co słychać Madziu ?
Magdalenah Opublikowano 10 Marca 2011 Opublikowano 10 Marca 2011 co to jakiś weekendowy wypad? Przymusowy raczej ale i przyjemny junior okazało się że alergik na kocią sierść i jedzie na lekach ale ostatnio zmiany skórne sie pojawiły, więc moj kochany kuzyn widząc dramat rodzinny zdecydował się naszego kocia przygarnąć. Dzieciaki będą mogły latem go odwiedzać i mieć teraz świadomość, że na starość nie błąka się gdzieś po śmietnikach.
Adrenalina Opublikowano 10 Marca 2011 Opublikowano 10 Marca 2011 też musiałam oddać swojego :gwizdanie:
Magdalenah Opublikowano 10 Marca 2011 Opublikowano 10 Marca 2011 też musiałam oddać swojego :gwizdanie: No widzisz......a takie boskie te kocie są mój jeszcze rano szalał z psicą , bidok nie wie ,że to był jedno z ostatnich starć i polowań
Magdalenah Opublikowano 10 Marca 2011 Opublikowano 10 Marca 2011 tam też bedzie mial dobrze no jasne! gorzej psica, pozostanie jej molestowanie pluszaków i samotne siedzenie w chacie
Adrenalina Opublikowano 10 Marca 2011 Opublikowano 10 Marca 2011 tam też bedzie mial dobrze no jasne! gorzej psica, pozostanie jej molestowanie pluszaków
Rekomendowane odpowiedzi