Gość SpongeBob Opublikowano 12 Marca 2011 Opublikowano 12 Marca 2011 patrzcie jak sie naprawia auto jaki kosztorys zajebal idczak http://dl.dropbox.com/u/19958853/Dokument%20z%20ogledzin%20%28kosztorys%29.pdf[br]Dopisany: 12 Marzec 2011, 15:19_________________________________________________w ogole nie rozumiem czemu dwa xenony do wymiany no ale to sie wytnie quwa ale części,połowa z nich pewnie mogła by zostać Chriss powiem Ci szczerze ze juz mi to wisi niech mi oddaja dobre auto w 100% sprawne i chociaz z orginlnymi tymi czesciami co trzeba wstawic reszta mi wisi
Seba_LDZ Opublikowano 12 Marca 2011 Autor Opublikowano 12 Marca 2011 o Kanu rozumiem ze jutro na spocie Cie widzimy ?? :D ja sie zawijam do znajomych wroce to sie odezwe
MarianekZg Opublikowano 12 Marca 2011 Opublikowano 12 Marca 2011 o Kanu rozumiem ze jutro na spocie Cie widzimy ?? :D ja sie zawijam do znajomych wroce to sie odezwe jak będę miał siłę :polew: :polew: :drunk: :drunk: [br]Dopisany: 12 Marzec 2011, 20:10_________________________________________________ patrzcie jak sie naprawia auto jaki kosztorys zajebal idczak http://dl.dropbox.com/u/19958853/Dokument%20z%20ogledzin%20%28kosztorys%29.pdf[br]Dopisany: 12 Marzec 2011, 15:19_________________________________________________w ogole nie rozumiem czemu dwa xenony do wymiany no ale to sie wytnie faktycznie części wymyślili w pytę :kox: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :kox:
Gość SpongeBob Opublikowano 12 Marca 2011 Opublikowano 12 Marca 2011 tak sie powie ale jak auto bylo rozebrane to faktycznie z lewej strony z przodu to duza pustka wszystko wywalone ale nie rozumiem dwoch xenonow na co komu dwa wymieniac co prawda nie przygladalem sie jak tamten wyglada
MarianekZg Opublikowano 12 Marca 2011 Opublikowano 12 Marca 2011 tak sie powie ale jak auto bylo rozebrane to faktycznie z lewej strony z przodu to duza pustka wszystko wywalone ale nie rozumiem dwoch xenonow na co komu dwa wymieniac co prawda nie przygladalem sie jak tamten wyglada wiesz, wystarczy, że jak rozebrali wszystko to okazało się że jeden z zaczepów jest odłamany :gwizdanie: i co - Do wymiany. Tym bardziej, że Idczak za to nie płaci tylko ubezpieczyciel a Idczakowi opłaca się wymienić jak najwięcej części - większy obrót na częściach :good: Poza tym, tak jak już pisałeś wcześniej - co cię to obchodzi :gwizdanie: autko ma być sprawne i tyle :good:
Kimi Opublikowano 12 Marca 2011 Opublikowano 12 Marca 2011 Mario, jutro nie ma KZK, jest w ostatnią niedzielę marca, ale będziemy wtedy w BT. Dopiero w kwietniu będę miał dwa starty: 17. w KZK MotoSportKlubu Łódź, a tydzień potem, 24., w KZK Automobilklubu na Motodromie ( IV runda, moja druga )
MarianekZg Opublikowano 12 Marca 2011 Opublikowano 12 Marca 2011 Mario, jutro nie ma KZK, jest w ostatnią niedzielę marca, ale będziemy wtedy w BT. Dopiero w kwietniu będę miał dwa starty: 17. w KZK MotoSportKlubu Łódź, a tydzień potem, 24., w KZK Automobilklubu na Motodromie ( IV runda, moja druga ) szkoda :confused4: :confused4: a tak chciałem pojechać ;( ;( ;( ;( ;( ;(
Kimi Opublikowano 12 Marca 2011 Opublikowano 12 Marca 2011 Mario, jutro nie ma KZK, jest w ostatnią niedzielę marca, ale będziemy wtedy w BT. Dopiero w kwietniu będę miał dwa starty: 17. w KZK MotoSportKlubu Łódź, a tydzień potem, 24., w KZK Automobilklubu na Motodromie ( IV runda, moja druga ) szkoda :confused4: :confused4: a tak chciałem pojechać ;( ;( ;( ;( ;( ;( W kwietniu pojedziemy :naughty:
MarianekZg Opublikowano 12 Marca 2011 Opublikowano 12 Marca 2011 :doh1: :doh1: :doh1: :doh1: :doh1: :doh1: :doh1: :doh1: :doh1: :polew: :polew: :polew: :polew:
Seba_LDZ Opublikowano 12 Marca 2011 Autor Opublikowano 12 Marca 2011 ja pitole zniszczyles mi poczatek niedzieli :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Panda z Teksasu Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 no dzisiaj jeszcze cieplej niż wczoraj więc spot będzie długi i udany
Magdalenah Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 [br]Dopisany: 13 Marzec 2011, 08:21_________________________________________________ patrzcie jak sie naprawia auto jaki kosztorys zajebal idczak http://dl.dropbox.com/u/19958853/Dokument%20z%20ogledzin%20%28kosztorys%29.pdf[br]Dopisany: 12 Marzec 2011, 15:19_________________________________________________w ogole nie rozumiem czemu dwa xenony do wymiany no ale to sie wytnie quwa ale części,połowa z nich pewnie mogła by zostać i zostanie włoży się je komuś innemu hyhyh ja się załapałam na czyjś silniczek do lusterka np a Tomek a propos to widziałam Twoje autko i to co zostało z lampy....chyba nie ma co płakać, widocznie druga lampa im do innego potrzebna
Kimi Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 Siemanko no dzisiaj jeszcze cieplej niż wczoraj więc spot będzie długi i udany Dokładnie :good: :good:
Panda z Teksasu Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 to kmincie szybciej bo ja na 11 do szkoły
Rekomendowane odpowiedzi