Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Madziu, będę w niedzielę, jak coś, to jestem do dyspozycji :gwizdanie: :naughty::wink4::decayed:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

heheheheh :D kurde a ja vaga nie mam dlatego Panton mi mowil po co bedziesz kupowal :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

:decayed::naughty:

Opublikowano

:hi: siemka, ktoś dysponuje VAG-iem? potrzebuje odczytać jaki mam soft w skrzynce.

Magda wpadaj do mnie to Ci sprawdzę.... :tongue4:

do Ciebie ? czyli, że gdzie? :mysli:

Opublikowano
  • Autor

ja bede chcial logi zrobic :) i wyczyscic egr i kolektor ale to pewnie nie ogarniemy na spocie ale to chociaz zebym sie dowiedzial co i jak :)

Opublikowano

heheheheh :D kurde a ja vaga nie mam dlatego Panton mi mowil po co bedziesz kupowal :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

:D Sebek ja Cię poratuje w tej materii więc wiesz... damy radę :>

Opublikowano

ja bede chcial logi zrobic :) i wyczyscic egr i kolektor ale to pewnie nie ogarniemy na spocie ale to chociaz zebym sie dowiedzial co i jak :)

no tak, czytałam o tym EGR może zamiast klejenia nalepek zrobimy zbiorową diagnostyke :polew:

Opublikowano

Ejjj no, kuufa, a ja to pies? :disgust: :disgust: :disgust:

Też mam VAG-a :angry:

Opublikowano
  • Autor

hehehe no tak tak wiem wiem :)[br]Dopisany: 06 Kwiecień 2011, 23:42_________________________________________________heheh :)

hehehe :) spoko loko :) zrobimy jak Madzia wpadnie ja bede to sie zrobi rownolegle :)

Opublikowano

Aaaa Kimiasz sory ale ja dopiero doczytałem wątek cały i to, że zaoferowałeś się koleżance... więc Sebek i Magda.... podsumowując VAGów Ci u nas dostatek... :wink4:

Opublikowano
  • Autor

dokladnie logi to logi mysle ze jak ma cos wyjsc to i tak wyjdzie :) takze Kimi pojezdzimy w niedziele :)

tylko ma nic nie wyjsc :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

a powaznie to zaczne cos robic zaczne od tego egr, turbo a potem kilka innych spraw :gwizdanie:

Opublikowano

:decayed:

Zapowiada się techno-spot z prawdziwego zdarzenia: VAG-i, egieery, normalnie mucha nie siada :decayed:

Panton. luzik, przecież ja żartuję, choć akurat pod Madzię chętnie się podepnę :D

Znaczy się pod jej auto... w sensie, żeby sprawdzić, jak mi bangla kabelek na B6 z 2002....

Także tego.... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 06 Kwiecień 2011, 23:47_________________________________________________

Sebek, no a jak w niedzielę z tym Motodromem? Wpadniesz? Mario coś tam wspominał, że by się wybrał. Ma być ładnie (słońce i 12 stopni)[br]Dopisany: 06 Kwiecień 2011, 23:47_________________________________________________

Hmmm, tak teraz oglądam Self Study o ALT i widzę, że ma dużo wspólnego z ADR. Właściwie to wygląda jak jego rozwinięcie konstrukcyjne :mysli:

Ciekawe, jak wygląda kwestia tych tłoków, czy pasowałyby :mysli:

Opublikowano

tego jeszcze nie było...podryw "na VAG'a".....hahahaha

Już to sobie wyobrażam....

"hej, dziewczyno... Zrobię Ci pełną diagnostykę przyrządem serwisowym...Zacznijmy od zawieszenia i przepustnicy, a potem ogarniemy kolektor ssący i sprawdzimy, jak turbo ładuje" :polew:

Opublikowano

"hej, dziewczyno... Zrobię Ci pełną diagnostykę przyrządem serwisowym...Zacznijmy od zawieszenia i przepustnicy, a potem ogarniemy kolektor ssący i sprawdzimy, jak turbo ładuje" :polew:

"Ładowanie" i "ssanie" to jedne z moich ulubionych słówek :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

:decayed:

Zapowiada się techno-spot z prawdziwego zdarzenia: VAG-i, egieery, normalnie mucha nie siada :decayed:

Panton. luzik, przecież ja żartuję, choć akurat pod Madzię chętnie się podepnę :D

Znaczy się pod jej auto... w sensie, żeby sprawdzić, jak mi bangla kabelek na B6 z 2002....

Także tego.... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 06 Kwiecień 2011, 23:47_________________________________________________

Sebek, no a jak w niedzielę z tym Motodromem? Wpadniesz? Mario coś tam wspominał, że by się wybrał. Ma być ładnie (słońce i 12 stopni)

Kimiasz VAG......nie vag- ina :polew: a ja pomyślę gdzie się podepnę, bo w sumie zależy mi bardziej na skrzynce, ale ...nie mówię nie na prawdziwego rasowego spota pt. co za padaka faktycznie z mego auta :)

Opublikowano
Kimiasz VAG......nie vag- ina

To nie ja to napisałem, ale podoba mi się Twój tok rozumowania :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

:> no proszę - ZAPNIJ VAG-a i jak się tłoczno zrobiło[br]Dopisany: 06 Kwiecień 2011, 23:54_________________________________________________

DJ jaki podryw :) my erotomani gawędziarze jedynie

Opublikowano

a mi skode mozecie podlaczyc :D bo juz ledwo dyszy musze im szybko oddac bo zaraz sie rozleci :D

Opublikowano
  • Autor

haahhahaha no miekne :D nie no elegancko bedzie kurde :D

Kimiasz jak tylko nie zapije w sobote to bede niestety nie nzam jeszcze planow weekendowych :/

ale mysle ze sie okresle pewnie w sobote

Opublikowano

:> no proszę - ZAPNIJ VAG-a i jak się tłoczno zrobiło[br]Dopisany: 06 Kwiecień 2011, 23:54_________________________________________________

DJ jaki podryw :) my erotomani gawędziarze jedynie

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

[br]Dopisany: 06 Kwiecień 2011, 23:59_________________________________________________

haahhahaha no miekne :D nie no elegancko bedzie kurde :D

Kimiasz jak tylko nie zapije w sobote to bede niestety nie nzam jeszcze planow weekendowych :/

ale mysle ze sie okresle pewnie w sobote

Oki. :good: :good: :good:[br]Dopisany: 06 Kwiecień 2011, 23:59_________________________________________________Dobra, Piękne Panie i Panowie, czas zakończyć środę i rozpocząć przedostatnią dobę katorgi przed weekendem :D

Dobrej nocki wszystkim :papa:

Opublikowano

Tomek wykończ im te skode a już cię tam nie wpuszczą :>