Kimi Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Madziu, będę w niedzielę, jak coś, to jestem do dyspozycji :gwizdanie:
Seba_LDZ Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2011 heheheheh kurde a ja vaga nie mam dlatego Panton mi mowil po co bedziesz kupowal :wallbash: :wallbash:
Magdalenah Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 siemka, ktoś dysponuje VAG-iem? potrzebuje odczytać jaki mam soft w skrzynce. Magda wpadaj do mnie to Ci sprawdzę.... do Ciebie ? czyli, że gdzie?
Seba_LDZ Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2011 ja bede chcial logi zrobic i wyczyscic egr i kolektor ale to pewnie nie ogarniemy na spocie ale to chociaz zebym sie dowiedzial co i jak
Panton Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 heheheheh kurde a ja vaga nie mam dlatego Panton mi mowil po co bedziesz kupowal :wallbash: :wallbash: Sebek ja Cię poratuje w tej materii więc wiesz... damy radę :>
Magdalenah Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 ja bede chcial logi zrobic i wyczyscic egr i kolektor ale to pewnie nie ogarniemy na spocie ale to chociaz zebym sie dowiedzial co i jak no tak, czytałam o tym EGR może zamiast klejenia nalepek zrobimy zbiorową diagnostyke
Kimi Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 heheheheh kurde a ja vaga nie mam dlatego Panton mi mowil po co bedziesz kupowal :wallbash: :wallbash: Sebek ja Cię poratuje w tej materii więc wiesz... damy radę :> Ejjj no, kuufa, a ja to pies? :disgust: Też mam VAG-a
Seba_LDZ Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2011 hehehe no tak tak wiem wiem [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2011, 23:42_________________________________________________heheh heheheheh kurde a ja vaga nie mam dlatego Panton mi mowil po co bedziesz kupowal :wallbash: :wallbash: Sebek ja Cię poratuje w tej materii więc wiesz... damy radę :> Ejjj no, kuufa, a ja to pies? :disgust: Też mam VAG-a hehehe spoko loko zrobimy jak Madzia wpadnie ja bede to sie zrobi rownolegle
Panton Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 heheheheh kurde a ja vaga nie mam dlatego Panton mi mowil po co bedziesz kupowal :wallbash: :wallbash: Sebek ja Cię poratuje w tej materii więc wiesz... damy radę :> Ejjj no, kuufa, a ja to pies? :disgust: Też mam VAG-a Aaaa Kimiasz sory ale ja dopiero doczytałem wątek cały i to, że zaoferowałeś się koleżance... więc Sebek i Magda.... podsumowując VAGów Ci u nas dostatek...
Seba_LDZ Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2011 dokladnie logi to logi mysle ze jak ma cos wyjsc to i tak wyjdzie takze Kimi pojezdzimy w niedziele tylko ma nic nie wyjsc :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: a powaznie to zaczne cos robic zaczne od tego egr, turbo a potem kilka innych spraw :gwizdanie:
Kimi Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zapowiada się techno-spot z prawdziwego zdarzenia: VAG-i, egieery, normalnie mucha nie siada Panton. luzik, przecież ja żartuję, choć akurat pod Madzię chętnie się podepnę Znaczy się pod jej auto... w sensie, żeby sprawdzić, jak mi bangla kabelek na B6 z 2002.... Także tego.... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 06 Kwiecień 2011, 23:47_________________________________________________ Sebek, no a jak w niedzielę z tym Motodromem? Wpadniesz? Mario coś tam wspominał, że by się wybrał. Ma być ładnie (słońce i 12 stopni)[br]Dopisany: 06 Kwiecień 2011, 23:47_________________________________________________ Hmmm, tak teraz oglądam Self Study o ALT i widzę, że ma dużo wspólnego z ADR. Właściwie to wygląda jak jego rozwinięcie konstrukcyjne Ciekawe, jak wygląda kwestia tych tłoków, czy pasowałyby
DeeJay_Kill Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 tego jeszcze nie było...podryw "na VAG'a".....hahahaha Już to sobie wyobrażam.... "hej, dziewczyno... Zrobię Ci pełną diagnostykę przyrządem serwisowym...Zacznijmy od zawieszenia i przepustnicy, a potem ogarniemy kolektor ssący i sprawdzimy, jak turbo ładuje"
Kimi Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 tego jeszcze nie było...podryw "na VAG'a".....hahahaha Już to sobie wyobrażam.... "hej, dziewczyno... Zrobię Ci pełną diagnostykę przyrządem serwisowym...Zacznijmy od zawieszenia i przepustnicy, a potem ogarniemy kolektor ssący i sprawdzimy, jak turbo ładuje" "Ładowanie" i "ssanie" to jedne z moich ulubionych słówek :polew: :polew: :polew:
Magdalenah Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zapowiada się techno-spot z prawdziwego zdarzenia: VAG-i, egieery, normalnie mucha nie siada Panton. luzik, przecież ja żartuję, choć akurat pod Madzię chętnie się podepnę Znaczy się pod jej auto... w sensie, żeby sprawdzić, jak mi bangla kabelek na B6 z 2002.... Także tego.... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 06 Kwiecień 2011, 23:47_________________________________________________ Sebek, no a jak w niedzielę z tym Motodromem? Wpadniesz? Mario coś tam wspominał, że by się wybrał. Ma być ładnie (słońce i 12 stopni) Kimiasz VAG......nie vag- ina a ja pomyślę gdzie się podepnę, bo w sumie zależy mi bardziej na skrzynce, ale ...nie mówię nie na prawdziwego rasowego spota pt. co za padaka faktycznie z mego auta
Kimi Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Kimiasz VAG......nie vag- ina To nie ja to napisałem, ale podoba mi się Twój tok rozumowania :decayed: :decayed:
Magdalenah Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 :> no proszę - ZAPNIJ VAG-a i jak się tłoczno zrobiło[br]Dopisany: 06 Kwiecień 2011, 23:54_________________________________________________ tego jeszcze nie było...podryw "na VAG'a".....hahahaha Już to sobie wyobrażam.... "hej, dziewczyno... Zrobię Ci pełną diagnostykę przyrządem serwisowym...Zacznijmy od zawieszenia i przepustnicy, a potem ogarniemy kolektor ssący i sprawdzimy, jak turbo ładuje" DJ jaki podryw my erotomani gawędziarze jedynie
Gość SpongeBob Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 a mi skode mozecie podlaczyc bo juz ledwo dyszy musze im szybko oddac bo zaraz sie rozleci
Seba_LDZ Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2011 haahhahaha no miekne nie no elegancko bedzie kurde Kimiasz jak tylko nie zapije w sobote to bede niestety nie nzam jeszcze planow weekendowych :/ ale mysle ze sie okresle pewnie w sobote
Kimi Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 :> no proszę - ZAPNIJ VAG-a i jak się tłoczno zrobiło[br]Dopisany: 06 Kwiecień 2011, 23:54_________________________________________________ tego jeszcze nie było...podryw "na VAG'a".....hahahaha Już to sobie wyobrażam.... "hej, dziewczyno... Zrobię Ci pełną diagnostykę przyrządem serwisowym...Zacznijmy od zawieszenia i przepustnicy, a potem ogarniemy kolektor ssący i sprawdzimy, jak turbo ładuje" DJ jaki podryw my erotomani gawędziarze jedynie :polew: :polew: [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2011, 23:59_________________________________________________ haahhahaha no miekne nie no elegancko bedzie kurde Kimiasz jak tylko nie zapije w sobote to bede niestety nie nzam jeszcze planow weekendowych :/ ale mysle ze sie okresle pewnie w sobote Oki. :good: [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2011, 23:59_________________________________________________Dobra, Piękne Panie i Panowie, czas zakończyć środę i rozpocząć przedostatnią dobę katorgi przed weekendem Dobrej nocki wszystkim
Magdalenah Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Tomek wykończ im te skode a już cię tam nie wpuszczą :>
Rekomendowane odpowiedzi