Panton Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 nie płakać tylko działać ostro.... :>
Seba_LDZ Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2011 dokladnie i nie ma opierdalania sje
DeeJay_Kill Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Siema Stwierdziłem, że nie idę dzisiaj na uczelnię, bo to strata paliwa i przede wszystkim czasu, a jutro o 9 mam wiedzieć wszystko z tak znienawidzonych przeze mnie metod numerycznych (seba, wiesz, o co chodzi;p). Zwracam się więc z gorącą prośbę o trzymanie kciuków jutro od godziny 9, jak również dzisiaj, celem wsparcia duchowego. Idę zakuwać te krzaczki i symbole [br]Dopisany: 15 Kwiecień 2011, 09:13_________________________________________________jeszcze sobie stronkę o A6 odświeżyłem - sprzedana. Tak to jest, jak brakuje poparcia ze strony rodzinki;p Niech się cieszą, że znów "usiądę na d*pie".
Panton Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Siema Stwierdziłem, że nie idę dzisiaj na uczelnię, bo to strata paliwa i przede wszystkim czasu, a jutro o 9 mam wiedzieć wszystko z tak znienawidzonych przeze mnie metod numerycznych (seba, wiesz, o co chodzi;p). Zwracam się więc z gorącą prośbę o trzymanie kciuków jutro od godziny 9, jak również dzisiaj, celem wsparcia duchowego. Idę zakuwać te krzaczki i symbole [br]Dopisany: 15 Kwiecień 2011, 09:13_________________________________________________jeszcze sobie stronkę o A6 odświeżyłem - sprzedana. Tak to jest, jak brakuje poparcia ze strony rodzinki;p Niech się cieszą, że znów "usiądę na pupie". eeeh.... szkoda, że poszła.... ale była warta tej kasy..... no nic... mówi się trudno - ·żyje się dalej...
Magdalenah Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 nie no 4 to przesadziles spokojnie jak wyjedziesz o 19ej dolecisz siemka - czas dolotu 2 godz.45 min
bartek1605 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 ja tam nie wkuwałem, głowa to nie śmietnik :gwizdanie:
Magdalenah Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 DSG i w góre to jest to samo co Opticruise czyli manual z automatycznym sterowaniem tylko jestem ciekaw czy niemiaszki dalej kładą od sąsiada czy ściągają z kraju skośnookich o to jest pytanie.... czytałem ostatnio artykuł jaką zajebistą współpracę Audi podjęło z tymi co robią za paczkę ryżu... i jak to jest prawda to aż boję się pomyśleć jaka będzie trwałość takiej B8... czy silników, skrzyni itp... [br]Dopisany: 15 Kwiecień 2011, 00:17_________________________________________________Bartek a Ty w ASB to słyszałem, że ostro siedzisz i developujesz.... :gwizdanie: Naga prawda jest taka, że części do naszych aut pochodzą z produkcji z krajach ryżem słynących. Jest tanio znaczy się jest dobrze walimy logo firmy a koszta produkcji niższe. Sorry ale jeśli ktoś się łudzi, że cokolwiek może teraz kupić, od gaci do części do auta co nie ma nic wspólnego z Tajwanem, Chinami itd. to żyje w ciemnocie. Ostatnio nawet cebula jest chińska w Biedronie....
Panton Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 bardzo dobry czas Magda.... z tego wynika, że też lubisz przyjebać w kociołek.... A co do chińszczyzny to od 2-3lat obserwuje się bardzo nasiloną tendencję do robienia wszystkiego u tych co krzywo patrzą... generalnie po 2008 jest jakaś chora tendencja do optymalizacji kosztów... już nawet w B8 żałowali na ocynku
DeeJay_Kill Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 ...co nie przekłada się na niższą cenę nowego auta, a większy zarobek producentów...
bartek1605 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 DSG i w góre to jest to samo co Opticruise czyli manual z automatycznym sterowaniem tylko jestem ciekaw czy niemiaszki dalej kładą od sąsiada czy ściągają z kraju skośnookich o to jest pytanie.... czytałem ostatnio artykuł jaką zajebistą współpracę Audi podjęło z tymi co robią za paczkę ryżu... i jak to jest prawda to aż boję się pomyśleć jaka będzie trwałość takiej B8... czy silników, skrzyni itp... [br]Dopisany: 15 Kwiecień 2011, 00:17_________________________________________________Bartek a Ty w ASB to słyszałem, że ostro siedzisz i developujesz.... :gwizdanie: Naga prawda jest taka, że części do naszych aut pochodzą z produkcji z krajach ryżem słynących. Jest tanio znaczy się jest dobrze walimy logo firmy a koszta produkcji niższe. Sorry ale jeśli ktoś się łudzi, że cokolwiek może teraz kupić, od gaci do części do auta co nie ma nic wspólnego z Tajwanem, Chinami itd. to żyje w ciemnocie. Ostatnio nawet cebula jest chińska w Biedronie.... źle zrozumiałaś, do Audi automaty dostarcza dwóch producentów Aisin (Japanese) i ZF(Deutschland) to gdzie jest robione to szczegół przy zachowaniu technologi
Magdalenah Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 DSG i w góre to jest to samo co Opticruise czyli manual z automatycznym sterowaniem tylko jestem ciekaw czy niemiaszki dalej kładą od sąsiada czy ściągają z kraju skośnookich o to jest pytanie.... czytałem ostatnio artykuł jaką zajebistą współpracę Audi podjęło z tymi co robią za paczkę ryżu... i jak to jest prawda to aż boję się pomyśleć jaka będzie trwałość takiej B8... czy silników, skrzyni itp... [br]Dopisany: 15 Kwiecień 2011, 00:17_________________________________________________Bartek a Ty w ASB to słyszałem, że ostro siedzisz i developujesz.... :gwizdanie: Naga prawda jest taka, że części do naszych aut pochodzą z produkcji z krajach ryżem słynących. Jest tanio znaczy się jest dobrze walimy logo firmy a koszta produkcji niższe. Sorry ale jeśli ktoś się łudzi, że cokolwiek może teraz kupić, od gaci do części do auta co nie ma nic wspólnego z Tajwanem, Chinami itd. to żyje w ciemnocie. Ostatnio nawet cebula jest chińska w Biedronie.... źle zrozumiałaś, do Audi automaty dostarcza dwóch producentów Aisin (Japanese) i ZF(Deutschland) to gdzie jest robione to szczegół przy zachowaniu technologi Taki szczegół jak i jakość firmowego obuwia sportowego wykonanego "wg technologii " w Chinach lub na Tajwanie a rozklejającego się po 3 miechach oraz chłodnic w ciężarówkach VOLVO wykonanych wg technologii volo i rozsypujących się szybciej nie wcześniejsze robione wg tej samej technologii w Europie itd. Wiadomo, żaden koncern nie chwali się skąd wziął i kto wyprodukował i gdzie części do ich super wozideł. "lubię" walić w kocioł
Seba_LDZ Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2011 ale tu sie tloczno zrobilo Madzia dobry czas niewiele sie pomylilem
bartek1605 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 90% rzeczy jest teraz robione na dalekim wschodzie, połowa auta które masz jest z komponentów tam wyprodukowanych i się sypie??
Panton Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 na razie się nie sypie ale co będzie za 5lat.... mam na myśli to co ostatnio robi Audi czy BMW...czyli zwiększa klepanie u chinoli.... w ciągu 2 ostatnich lat to się bardzo nasiliło.... w innych markach jak KIA itp nie mam rozeznania bo tego sprzętu nigdy nie użytkowałem... sąsiedzi mają i widzę, że latają z naklejką "A moja srele morele ma 7lat gwarancji... "
chriss Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 你好[br]Dopisany: 15 Kwiecień 2011, 11:37_________________________________________________a słyszałem ze B8 to zaczęli montować w Indiach oczywiście jakąś część pewnie tą na rynki wschodnie czyli i nasz
MarianekZg Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Elo Ziomy :decayed: :decayed: on to jest "wyluzowany"
Panda z Teksasu Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Cześć <lol2> ale mi nick wy***ali Mariusz to Twoja zasługa :D:D Szamek czemu robisz fotki mojego auta pod uniwerkiem <lol2> myślałem że Cię nie namierze:D
MarianekZg Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Cześć <lol2> ale mi nick wy***ali Mariusz to Twoja zasługa :D:D Szamek czemu robisz fotki mojego auta pod uniwerkiem <lol2> myślałem że Cię nie namierze:D :no: :seksiasty: :toon: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi