Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie płakać tylko działać ostro.... :>

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

dokladnie i nie ma opierdalania sje :D:decayed::kox:

Opublikowano

Siema :hi: Stwierdziłem, że nie idę dzisiaj na uczelnię, bo to strata paliwa i przede wszystkim czasu, a jutro o 9 mam wiedzieć wszystko z tak znienawidzonych przeze mnie metod numerycznych (seba, wiesz, o co chodzi;p). Zwracam się więc z gorącą prośbę o trzymanie kciuków jutro od godziny 9, jak również dzisiaj, celem wsparcia duchowego. Idę zakuwać te krzaczki i symbole :decayed:[br]Dopisany: 15 Kwiecień 2011, 09:13_________________________________________________jeszcze sobie stronkę o A6 odświeżyłem - sprzedana. Tak to jest, jak brakuje poparcia ze strony rodzinki;p Niech się cieszą, że znów "usiądę na d*pie".

Opublikowano

Siema :hi: Stwierdziłem, że nie idę dzisiaj na uczelnię, bo to strata paliwa i przede wszystkim czasu, a jutro o 9 mam wiedzieć wszystko z tak znienawidzonych przeze mnie metod numerycznych (seba, wiesz, o co chodzi;p). Zwracam się więc z gorącą prośbę o trzymanie kciuków jutro od godziny 9, jak również dzisiaj, celem wsparcia duchowego. Idę zakuwać te krzaczki i symbole :decayed:[br]Dopisany: 15 Kwiecień 2011, 09:13_________________________________________________jeszcze sobie stronkę o A6 odświeżyłem - sprzedana. Tak to jest, jak brakuje poparcia ze strony rodzinki;p Niech się cieszą, że znów "usiądę na pupie".

eeeh.... szkoda, że poszła.... :confused4: ale była warta tej kasy..... no nic... mówi się trudno - ·żyje się dalej... :wink4:

Opublikowano

nie no 4 to przesadziles spokojnie jak wyjedziesz o 19ej dolecisz :)

:hi: siemka - czas dolotu 2 godz.45 min :)

Opublikowano

ja tam nie wkuwałem, głowa to nie śmietnik :gwizdanie:

Opublikowano

DSG i w góre to jest to samo co Opticruise czyli manual z automatycznym sterowaniem :wink4:

tylko jestem ciekaw czy niemiaszki dalej kładą od sąsiada czy ściągają z kraju skośnookich

o to jest pytanie.... czytałem ostatnio artykuł jaką zajebistą współpracę Audi podjęło z tymi co robią za paczkę ryżu... i jak to jest prawda to aż boję się pomyśleć jaka będzie trwałość takiej B8... czy silników, skrzyni itp...

[br]Dopisany: 15 Kwiecień 2011, 00:17_________________________________________________Bartek a Ty w ASB to słyszałem, że ostro siedzisz i developujesz.... :gwizdanie:

Naga prawda jest taka, że części do naszych aut pochodzą z produkcji z krajach ryżem słynących. Jest tanio znaczy się jest dobrze :D walimy logo firmy a koszta produkcji niższe. Sorry ale jeśli ktoś się łudzi, że cokolwiek może teraz kupić, od gaci do części do auta co nie ma nic wspólnego z Tajwanem, Chinami itd. to żyje w ciemnocie. Ostatnio nawet cebula jest chińska w Biedronie.... :kwasny:

Opublikowano

bardzo dobry czas Magda.... z tego wynika, że też lubisz przyjebać w kociołek.... :D

A co do chińszczyzny to od 2-3lat obserwuje się bardzo nasiloną tendencję do robienia wszystkiego u tych co krzywo patrzą... generalnie po 2008 jest jakaś chora tendencja do optymalizacji kosztów... już nawet w B8 żałowali na ocynku :wallbash:

Opublikowano

...co nie przekłada się na niższą cenę nowego auta, a większy zarobek producentów...

Opublikowano

DSG i w góre to jest to samo co Opticruise czyli manual z automatycznym sterowaniem :wink4:

tylko jestem ciekaw czy niemiaszki dalej kładą od sąsiada czy ściągają z kraju skośnookich

o to jest pytanie.... czytałem ostatnio artykuł jaką zajebistą współpracę Audi podjęło z tymi co robią za paczkę ryżu... i jak to jest prawda to aż boję się pomyśleć jaka będzie trwałość takiej B8... czy silników, skrzyni itp...

[br]Dopisany: 15 Kwiecień 2011, 00:17_________________________________________________Bartek a Ty w ASB to słyszałem, że ostro siedzisz i developujesz.... :gwizdanie:

Naga prawda jest taka, że części do naszych aut pochodzą z produkcji z krajach ryżem słynących. Jest tanio znaczy się jest dobrze :D walimy logo firmy a koszta produkcji niższe. Sorry ale jeśli ktoś się łudzi, że cokolwiek może teraz kupić, od gaci do części do auta co nie ma nic wspólnego z Tajwanem, Chinami itd. to żyje w ciemnocie. Ostatnio nawet cebula jest chińska w Biedronie.... :kwasny:

źle zrozumiałaś, do Audi automaty dostarcza dwóch producentów Aisin (Japanese) i ZF(Deutschland)

to gdzie jest robione to szczegół przy zachowaniu technologi :wink4:

Opublikowano

źle zrozumiałaś, do Audi automaty dostarcza dwóch producentów Aisin (Japanese) i ZF(Deutschland)

to gdzie jest robione to szczegół przy zachowaniu technologi :wink4:

Taki szczegół jak i jakość firmowego obuwia sportowego wykonanego "wg technologii " w Chinach lub na Tajwanie a rozklejającego się po 3 miechach oraz chłodnic w ciężarówkach VOLVO wykonanych wg technologii volo i rozsypujących się szybciej nie wcześniejsze robione wg tej samej technologii w Europie itd. Wiadomo, żaden koncern nie chwali się skąd wziął i kto wyprodukował i gdzie części do ich super wozideł. :decayed:

:good: "lubię" walić w kocioł :polew:

Opublikowano
  • Autor

ale tu sie tloczno zrobilo :)

Madzia dobry czas :) niewiele sie pomylilem :)

Opublikowano

90% rzeczy jest teraz robione na dalekim wschodzie,

połowa auta które masz jest z komponentów tam wyprodukowanych i się sypie??

Opublikowano

na razie się nie sypie ale co będzie za 5lat.... mam na myśli to co ostatnio robi Audi czy BMW...czyli zwiększa klepanie u chinoli.... w ciągu 2 ostatnich lat to się bardzo nasiliło.... w innych markach jak KIA itp nie mam rozeznania bo tego sprzętu nigdy nie użytkowałem... sąsiedzi mają i widzę, że latają z naklejką "A moja srele morele ma 7lat gwarancji... "

Opublikowano
:hi: 你好[br]Dopisany: 15 Kwiecień 2011, 11:37_________________________________________________a słyszałem ze B8 to zaczęli montować w Indiach oczywiście jakąś część pewnie tą na rynki wschodnie czyli i nasz :naughty:
Opublikowano

i będą zabawki :polew:

Opublikowano

Elo Ziomy :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

on to jest "wyluzowany"

Opublikowano

ładnie przeciągnął :kox:

Opublikowano

Cześć <lol2> ale mi nick wy***ali :D Mariusz to Twoja zasługa :D:D:D

Szamek czemu robisz fotki mojego auta pod uniwerkiem <lol2> myślałem że Cię nie namierze:D

Opublikowano

Cześć <lol2> ale mi nick wy***ali :D Mariusz to Twoja zasługa :D:D:D

Szamek czemu robisz fotki mojego auta pod uniwerkiem <lol2> myślałem że Cię nie namierze:D

:no: :no: :seksiasty: :seksiasty: :toon: :toon: :polew: :polew: :polew: