Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szamek - 4 tysiące niecałe, bez żadnej zaliczonej większej dziury/wyboju/progu/krawężnika :wink4:[br]Dopisany: 18 Kwiecień 2011, 22:23_________________________________________________

moze podczepie liste na glowna strone to bedzie czytelniej bo zaraz spadnie kilka stron nizej i sie beda ludzie pytac

Nie pytaj, tylko podczepiaj :decayed:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

ju

Opublikowano

To jest A4 B6, więc problem odpada. Albo ktoś wpieprzył pływak z czegoś innego, albo soft w liczniku jest nieodpowiedni...;/[br]Dopisany: 18 Kwiecień 2011, 22:15_________________________________________________Seba, właśnie miałem Cię o to prosić :wink4:

a sprawdzałeś liczniki?

Opublikowano

Szamek - 4 tysiące niecałe, bez żadnej zaliczonej większej dziury/wyboju/progu/krawężnika :wink4:

to przecież ono jest nadal nowe :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

Szamek - 4 tysiące niecałe, bez żadnej zaliczonej większej dziury/wyboju/progu/krawężnika :wink4:

No, a czemu ma nie być? :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

myślałem po prostu że masz większy przelot niż ja na swoim, a wtedy nowe to ono już by nie było :naughty:

Opublikowano

Tak, Panton, sprawdzałem licznik;)

Opublikowano

myślałem po prostu że masz większy przelot niż ja na swoim, a wtedy nowe to ono już by nie było :naughty:

Coś Ty, ja jeżdżę mało, max 1000 km miesięcznie, nawet nie.

Opublikowano

Coś Ty, ja jeżdżę mało, max 1000 km miesięcznie, nawet nie.

też bym tak chciał :gwizdanie:

Opublikowano

kur****wa. nie mogę tego znaleść. ktoś ma kody na kolory tych listw ozdobnych w środku auta (te co są na drzwi i kokpit)? chciałem poszukać tego co ja mam a nigdzie nie ma. wszędzie jest aluminium zwykłe gładkie jak w s-line a ja mam aluminium karbowane. potrzebuję znać kod tego mojego. etka mam kur***wa a nie mogę znaleść. no jak dziecko.

[br]Dopisany: 18 Kwiecień 2011, 22:38_________________________________________________poniedziałek walczy do końca! mści się pod koniec![br]Dopisany: 18 Kwiecień 2011, 22:39_________________________________________________uwaga pytanie numer dwa na temat:

czy ktoś jest mi w stanie wytłumaczyć na czym polega to magiczne wzmocnienie zderzaków które mi wychodzi z wyposażenia?

2K2 = Reinforced bumpers

Opublikowano

to takie wzmocnienie ze jak ktos inny jedzie Twoim autem to obrazen ma -10%

Opublikowano

haha no no bo remika autem lubią jeździć Panowie z serwisu :kox:

Opublikowano
  • Autor

kur****wa. nie mogę tego znaleść. ktoś ma kody na kolory tych listw ozdobnych w środku auta (te co są na drzwi i kokpit)? chciałem poszukać tego co ja mam a nigdzie nie ma. wszędzie jest aluminium zwykłe gładkie jak w s-line a ja mam aluminium karbowane. potrzebuję znać kod tego mojego. etka mam kur***wa a nie mogę znaleść. no jak dziecko.

[br]Dopisany: 18 Kwiecień 2011, 22:38_________________________________________________poniedziałek walczy do końca! mści się pod koniec![br]Dopisany: 18 Kwiecień 2011, 22:39_________________________________________________uwaga pytanie numer dwa na temat:

czy ktoś jest mi w stanie wytłumaczyć na czym polega to magiczne wzmocnienie zderzaków które mi wychodzi z wyposażenia?

2K2 = Reinforced bumpers

a czy ty nie masz rybiej luski ?? tych listewek ??

Opublikowano

ja pier**** rybia łuska kto to wymyślił. dobra. jak się nad tym ciężko zastanowie to może jakiś magik audi to tak nazwał.[br]Dopisany: 18 Kwiecień 2011, 23:10_________________________________________________znalazłem na zdjęciu. to chyba jest ta łuska. git. dzięki. sam bym nazwy nie wycisnął nigdy. teraz tylko jak to jest po niemiecku :D

Opublikowano

mój kolor lakieru to "niebieski moro perła" - nie wiem, gdzie tam niebieski, ani gdzie moro, ale faceci i tak się nie znają na kolorach :decayed:

Opublikowano

ja pier**** rybia łuska kto to wymyślił. dobra. jak się nad tym ciężko zastanowie to może jakiś magik audi to tak nazwał.[br]Dopisany: 18 Kwiecień 2011, 23:10_________________________________________________znalazłem na zdjęciu. to chyba jest ta łuska. git. dzięki. sam bym nazwy nie wycisnął nigdy. teraz tylko jak to jest po niemiecku :D

Die fiszen łusken, ja ja :D

Opublikowano

Natrafiłem na allegro na coś takiego: http://www.pokrowcedoaut.com/

Widzieliście to? Ja nie wiem jak ludzie to mogą kupować, przecież to nawet na zdjęciach nie wyglądam, a już najlepsze to jest eko skóra gnieciona: http://www.pokrowcedoaut.com/nasze-realizacje/category/21-eko-skora-gnieciona

haha nie wiem co te auta im były winne :polew: :polew: :polew: wygląda jak z jakiegoś starego autobusu mpk

Opublikowano

Natrafiłem na allegro na coś takiego: http://www.pokrowcedoaut.com/

Widzieliście to? Ja nie wiem jak ludzie to mogą kupować, przecież to nawet na zdjęciach nie wyglądam, a już najlepsze to jest eko skóra gnieciona: http://www.pokrowcedoaut.com/nasze-realizacje/category/21-eko-skora-gnieciona

haha nie wiem co te auta im były winne :polew: :polew: :polew: wygląda jak z jakiegoś starego autobusu mpk

:nabijasie:

Ja pier...., czego to nie wymyślą, dobrze, że nie mają w ofercie "posrany welur" albo "podarta alcantara" :nabijasie:

Opublikowano
  • Autor

heheh ostatnio ktos sprzedawal komplet w dziale sprzedam i dosc dlugo lezal

Opublikowano

witam wszystkich złódzkiej bandy, jestem nowym klubowiczem bo dopiero od 3 miesiecy jeżdzę audi ale bardzo chętnie się z wami spotkam pod realem na spociku