Seba_LDZ Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2011 ciekawy kod bedziesz mial bedziesz lamal matrixa
Panton Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 ciekawy kod bedziesz mial bedziesz lamal matrixa hehee.... matrixa nie.... taki system z kolegami będziemy przepisywać bo potrzebna jest nowa funkcjonalność i nowa logika działania a to wymaga zmiany architektury systemu i przepisania go praktycznie od nowa...
Seba_LDZ Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2011 no to nie bedziesz sie nudzil
Panton Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 zgadza się.... będzie to co lubię - czyli jazda na pełnej kurrwiee
chriss Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 a my będziemy trenować przed 14 czyli itd.
kanu Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 ależ tu się zrobiło pępkowo :> Basieńka zajrzała nawet. Będą dwa dzidziole klubowe wkrótce znaczy sie Nie panikować proszę, cesarskie cięcie to nawet niektóre by sobie życzyły. Wszystko będzie dobrze kanu ponoć jutro będzie akcja... więcej szczegółów podam zatem jutro, będzie nowy młody klubowicz
chriss Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 ależ tu się zrobiło pępkowo :> Basieńka zajrzała nawet. Będą dwa dzidziole klubowe wkrótce znaczy sie Nie panikować proszę, cesarskie cięcie to nawet niektóre by sobie życzyły. Wszystko będzie dobrze kanu ponoć jutro będzie akcja... więcej szczegółów podam zatem jutro, będzie nowy młody klubowicz
Magdalenah Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 a my będziemy trenować przed 14 czyli itd. :good: :good: trening czyni mistrza :>
Panda z Teksasu Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Siemka wszystkim wkoncu mam neta i wracam do żywych :D filmik już skontruowany??
MarianekZg Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Siemka wszystkim wkoncu mam neta i wracam do żywych :D filmik już skontruowany?? Siemka Panda :> :> :hi: filmiku jeszcze nie ma ale foty już zalegają w galerii :naughty: :kox:
Panda z Teksasu Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 dzięki dzięki foty już obczaiłem odrazu jak sie zalogowałem na forum
klysek Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Witam wszystkich posiadaczy a4 z łodzi smiley, jestem tutaj nowy. Mam pytanie , czy w najbliższą niedzielę też organizujecie gdzieś spota, bo bardzo chętnie bym przyjecha tyle czasu mnie nie bylo ze warto sie zapytac stare rowery
MarianekZg Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Witam wszystkich posiadaczy a4 z łodzi smiley, jestem tutaj nowy. Mam pytanie , czy w najbliższą niedzielę też organizujecie gdzieś spota, bo bardzo chętnie bym przyjecha tyle czasu mnie nie bylo ze warto sie zapytac stare rowery Siema ty stary rowerze :decayed: spocik w niedzielę jest tylko nie wszyscy zapewne dotrą - na 100% nie ma mnie i Seby z resztą nie wiadomo :no: ale możesz podjechać zapewne ktoś podjedzie - podejrzewam, że okaże się to wszystko w sobotę wieczorem :cool1:
klysek Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Witam wszystkich posiadaczy a4 z łodzi smiley, jestem tutaj nowy. Mam pytanie , czy w najbliższą niedzielę też organizujecie gdzieś spota, bo bardzo chętnie bym przyjecha tyle czasu mnie nie bylo ze warto sie zapytac stare rowery Siema ty stary rowerze :decayed: spocik w niedzielę jest tylko nie wszyscy zapewne dotrą - na 100% nie ma mnie i Seby z resztą nie wiadomo :no: ale możesz podjechać zapewne ktoś podjedzie - podejrzewam, że okaże się to wszystko w sobotę wieczorem :cool1: czyli niedziele jak kazda inna ktos bedzie na pewno ale wsyztski nie :tongue4: a ja dzisiaj jak wracalem z roboty Kache spotkalem na Sterlinga przy szpitalu
Seba_LDZ Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2011 :hi: Tomuuuus olaaaaaaaaaaaaaa
Kimi Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Siemano Bandziory :hi: :hi: SPOT w niedzielę o 18 pod REAL-em jak najbardziej aktualny Kanu, będzie dooobrze :good: :good: :good: panton - u mnie weekend podobnie: dokumentacia PHP 5.3 -> dokumentacja Symfony -> dokumentacja Doctrine -> jQuery -> klepanie kodu i tak w kółko, także nie będziesz sam :wink4: :wink4: A poza tym byłem z Nikolą na placu zabaw i się naebałem jak meserszmit :kox: :kox: :kox:
kachnazgierz Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 :hi: to na którym placu zabaw tak polewają ??? ???
Kimi Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 :hi: to na którym placu zabaw tak polewają ??? ??? A na naszym, na Lnianej 7 :kox: :kox: Dzieci się bawią, rodzice też się bawią :drunk: :drinks:
Rekomendowane odpowiedzi