Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to nie masz instrukcji do Vaga :mysli:, a sterowniki do kabla ?

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

to nie masz instrukcji do Vaga :mysli:, a sterowniki do kabla ?

sterowniki sa :good: a powiedz mi jeszcze a esp jak chce sprawdzic to gdzie klikac bo ja tam przelecialem i czegos takiego tam nie ma a mi jak nie pisze jak byk to nie z czaje :cool1:
Opublikowano

03 - ABS

Opublikowano
:good:
Opublikowano

a zarejestrowałeś sobie tego VAGa? drugi link, który Ci wysłałem do wygenerowania klucza... :gwizdanie:

Opublikowano

a co się dzieje

Opublikowano

a zarejestrowałeś sobie tego VAGa? drugi link, który Ci wysłałem do wygenerowania klucza... :gwizdanie:

nie rejestrowalem narazie musze sie w tym odnalezc i tak jeszcze tego xp raz bede wciskal bo ten tylko 7 dni bedzie prazyl musze od kogos innego zapozyc [br]Dopisany: 31 Maj 2011, 23:29_________________________________________________dobra lece pany w kimono dzieki jeszcze raz za pomoc do juterka chlopy trzymta sie :decayed:
Opublikowano

a co się dzieje

nie masz wszystkich opcji dostępnych i jak chcesz coś zrobić woła o licencję.... dlatego do instalki wysłałem mu jeszcze link z generatorem klucza... tym sobie "rejestruje" i ma pełną wersję z wszystkimi opcjami.... Kimiasz też miał na początku identyczny problem bo VAG nie był "aktywowany" i nie było dostępu do wszystkich opcji...

Opublikowano

ja pytam co z dyliżansem :tongue4:

Opublikowano

ja pytam co z dyliżansem :tongue4:

spoko..... :D pewnie się już dzisiaj nie dowiemy od kłysia... :wink4:

Opublikowano

kogucik ...... :polew:

Opublikowano

Mało mam ostatnio czasu na forum, ale właśnie ten spam przeczytałem:) Graty dla Kimiego - oby nowa praca była lepsza, niż poprzednia;) Magda - widzę, że z autkiem ostatnio rezasz dość sporo :decayed: Tomkowi auto porysowali, że się wypolerować nie da, a ja dzisiaj kilometrów napykałem i potem rozrząd do północy w A6 BLB zmienialiśmy...chyba czas iść spać;p

Opublikowano

Kimi gratuluje :> :> :>

No musi być lepsza od poprzedniej inaczej by jej nie zmieniał :) :) :)

Rozumiem że to jakaś praca dla informatyka, latego mam pytanie, czy Wy wszyscy jesteście informatykami :) :) :) :)

Teraz wiem że jak mi się komp popsuje to mam się do kogo zwrócić lol :D:D:D

Wogóle to witam w środe na 8:30 mam elektryka który będzie poszukiwał zwarcia w instalacji hehe :D

Opublikowano

witam z rana :)

Opublikowano
  • Autor

Kimi gratuluje :> :> :>

No musi być lepsza od poprzedniej inaczej by jej nie zmieniał :) :) :)

Rozumiem że to jakaś praca dla informatyka, latego mam pytanie, czy Wy wszyscy jesteście informatykami :) :) :) :)

Teraz wiem że jak mi się komp popsuje to mam się do kogo zwrócić lol :D:D:D

Wogóle to witam w środe na 8:30 mam elektryka który będzie poszukiwał zwarcia w instalacji hehe :D

:hi: :hi: :hi:

heheh tak kazdy to Bartek i kazdy jest informatykiem :P:D

:naughty: :naughty: :naughty:

jak to auto porysowali Tomkowi ???

:blink:

Opublikowano

Siemano Bandziory :hi: :hi: :hi:

No i stało się: dostałem pracę w Gdańsku w Wirtualnej Polsce :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

Ja jebe, ale jazda :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked::decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

:oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :paker: :paker: :paker: :paker: :paker: :paker:[br]Dopisany: 01 Czerwiec 2011, 07:05_________________________________________________ :doh1: :doh1: :doh1:

:hi: :hi: :hi: :hi: :hi: ewry ciało :decayed: :decayed: :decayed:

Tomek ty weź sprzedaj to auto :wallbash: - nie jest chyba za bardzo szczęśliwe :no: :no: :no:

Opublikowano

no mam dwa elementy porysowane gwozdziem kluczem czyms takim spadam do roboty wieczorem pogadamy

Opublikowano

mi zaraz na początku porysowali prawą stronę :angry:

teraz to im się nie chce rysować bo mam błotnik lewy lekko pognieciony i chyba stwierdzili że już mi nie zaszkodzą jedną rysą :>

Powitać z rana oraz z pracy :hi:

Opublikowano

no mam dwa elementy porysowane gwozdziem kluczem czyms takim spadam do roboty wieczorem pogadamy

pewnie ktoś od Idczaka Cię namierzył i zrobił Ci specjalnie kuku byś wrócił do nich na naprawę :)

PS:

ale współczuję generalnie :(

Opublikowano

Ohayoo :hi: :hi: :hi: