Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kierwa jaki swiatowy Kimiasz :gwizdanie:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

BTW, dzisiaj jaka akcja - szukam sobie pokoju w Gdańsku, dzwonię po ogłoszeniach, jest cacy, aż trafiam na gościa od tego "anonsu":

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/nieruchomosci-mam-do-wynajecia/gdansk-wrzeszcz-pokoj-dla-spokojnego-pana-ogl3800530.html

Jak facet zaczął mnie wypytywać o to, gdzie będę pracował, skąd jestem, ile mam lat i takie tam, to jeszcze było spoko, ale coś mnie tknęło, przełączyłem na głośnik, wołam Izę i razem słuchamy dalej jego "wywodów". Koleś gada, gada, po chwili pyta, czy mam zamiar sprowadzać mu kogoś na chatę - ja na to, że nie bardzo, bo nikogo nie znam i takie tam. Potem zaczął drążyć tematy "rodzinne" - a czy żona, a czy narzeczona, a sro a owo. Głosik miał przy tym jakby mu ktoś właśnie "zapakował" w odbyt.

Ale jak mi powiedział, żebym mu wysłał swoje zdjęcie, bo, cytuję: "lubię wiedzieć, z kim mam do czynienia, wie pan, dla mnie może pan być brzydki jak noc, ale jednak jak się widzi zdjęcie, to można co nieco o człowieku się dowiedzieć..." i takie tam - to już nie wytrzymałem i centralnie zacząłem się śmiać, powiedziałem "do widzenia" i się rozłączyłem. No cyrk normalnie :D :D :D

10 minut kolo nawijał jakieś gadki. Najlepsze są te zdjęcia z jego ogłoszenia - jedno mętno-niewyraźne tego pokoju i drugie jakiejś nadmorskiej promenady. Full profeska :D

Próbowałem się też wbić do mieszkania, gdzie jeden pokój wynajmowały już dwie studentki, ale Iza się nie zgodziła :disgust: :disgust: :disgust:

:decayed: :decayed: :decayed:

[br]Dopisany: 01 Czerwiec 2011, 21:57_________________________________________________

kierwa jaki swiatowy Kimiasz :gwizdanie:

Oj tam oj tam :tongue4: :tongue4: :tongue4:

Opublikowano
Próbowałem się też wbić do mieszkania, gdzie jeden pokój wynajmowały już dwie studentki, ale Iza się nie zgodziła :disgust: :disgust: :disgust:

du.y wszędzie na ekranie u ciebie a na mieszkanie ze studentkami się nie zgadza no.... :cool1::polew:

Opublikowano

du.y wszędzie na ekranie u ciebie a na mieszkanie ze studentkami się nie zgadza no.... :cool1::polew:

No wiesz, co real, to real, na d*pę na ekranie to sobie mogę najwyżej popatrzeć, nie? :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

witam z wieczora

Opublikowano

:polew:Kimi może chciał Cię przelecieć

Opublikowano

Też mi się tak wydaje :decayed: :decayed: :decayed:

No cóż, to się pan rozczaruje :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew:

no koleś jakiś czubek albo już ktoś go musiał wydymać :polew:

Opublikowano

siemka wszystkim

po całodniowej walce z nagłośnieniem wkońcu sam musiałem naprawiac wzystko i okazało się że głosnik sie popsuł lol... ale spoko poszedł do naprawy:D

Nie kupujcie żadnych sprzętów w NORAUTO bo ja mam problemy z drugim głośnikiem od nich już, tak samo nie polecam warsztatu na Franciszkańskiej czekałem godzine na szefa który przeytknoł miernik i stwierdził " to napewno skrzynia jest popsuta" ot cała ich naprawa:P tak oczywiście złe drewno do tego głośnika i dlatego rozłącza bo prąd powiedział że nie będzie siedział w takiej skrzynce <lol2>

No jak usłyszeliśmy z kumplem ten tekst że skrzynia jest popsuta to rykneliśmy śmiechem i pojechaliśmy z tamtąd na biegu :D

Opublikowano
:hi: :hi: :hi: z rana :wink4:
Opublikowano
  • Autor

heheheh grubo no tak to jest jak kupujesz pazdziez a nie mocne debowe albo sekwojowe drewno

moja skrzynia jest z sekwoii :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: i prund siedzi ;)

Kimiasz spoko zapraszam ale z kawa moze byc ciezko ;) panuje u nas dos gesta atmosfera :)

ale spoko jak przyjedziesz tak kolo 13ej mamy restauracje pod nami mozemy skoczyc na cos usiasc i pogadac :D

tudziez wyskoczyc na fajeczke mam cygaretki :) a jak przyjedziesz o ktorejs tam to i tak wyskocze :)

takze daj znac :)

Opublikowano

No wiesz, co real, to real, na d*pę na ekranie to sobie mogę najwyżej popatrzeć, nie? :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

a na studentki to nie można tylko patrzeć? :> :>

Opublikowano
:siema: z rana typy[br]Dopisany: 02 Czerwiec 2011, 07:44_________________________________________________Kimiego chcuial wydupczyc Gdanski pederasta :polew: :polew:
Opublikowano

Ohayoo :hi: :hi: :hi:

heheheh grubo no tak to jest jak kupujesz pazdziez a nie mocne debowe albo sekwojowe drewno

moja skrzynia jest z sekwoii :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: i prund siedzi ;)

Kimiasz spoko zapraszam ale z kawa moze byc ciezko ;) panuje u nas dos gesta atmosfera :)

ale spoko jak przyjedziesz tak kolo 13ej mamy restauracje pod nami mozemy skoczyc na cos usiasc i pogadac :D

tudziez wyskoczyc na fajeczke mam cygaretki :) a jak przyjedziesz o ktorejs tam to i tak wyskocze :)

takze daj znac :)

No to super, zadzwonię do Ciebie, jak już załatwię sprawę i się ustawimy. :good: :good: :good: :good: :good:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew:

no koleś jakiś czubek albo już ktoś go musiał wydymać :polew:

:siema: z rana typy[br]Dopisany: 02 Czerwiec 2011, 07:44_________________________________________________Kimiego chcuial wydupczyc Gdanski pederasta :polew: :polew:

Dajcie już spokój :wink4:Kimi :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: za czujność :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

dobrze dobrze :D niech pilnuje zwieracza :P w koncu tylko jego jest :P:polew: :polew: :polew: :polew:

spoko dzwon :)

Opublikowano

ALE WCZORAJ VAG-OWALEM :decayed: JAK SERWISANT AUDI :polew:

Opublikowano
  • Autor

taa ?? i co zvagowales ?? :D

skasowales blad esp ???

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

ja sie k**wa smieje a sam bym tego nie zrobil :D:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

:decayed::naughty:

Opublikowano

Kimiasz było znaleźć w necie zdjęcie jakiegoś kolesia (fotka.pl czy jakiś inny portal) i wysłać dla pedałka.... ponownie do niego zadzwonić i zapytać się co sądzi o Twojej osobie..... było dalej pociągnąć temat.... :D