Kimi Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 ale chyba na tym zdjeciu mowisz ?? bo tak to ona wcale smutna nie jest :naughty: Nie no, generalnie ma taki "ymydż" chyba, na większości zdjęć taka poważna jest :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panton Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 :hi: Siemanko Bandziory :decayed: BTW Nie wiem jak tam stoicie z kaską ale jak by ktoś chciał to..... :slina: jeden z nie wielu który mi się "widzi" Kimi zapewne pamięta co to za furacz :cool1: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=207181.0 Wystawiam na sprzedaż swoje autko. Auto bardzo bogato wyposażone, serwisowane na bieżąco, zadbane. Planuje zakup turbo-benzyny stąd powód sprzedaży wie co dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Planuje zakup turbo-benzyny stąd powód sprzedaży Czyżby S4 B8? :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panton Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 http://moto.wp.pl/kat,89554,title,Nowe-TDI-od-Audi,wid,13467034,wiadomosc.html?ticaid=1c6af Jeszcze kilkanaście lat temu każdy, kto chciałby kupić luksusowy samochód z silnikiem Diesla, zostałby wyśmiany. co za baran to pisał... :wallbash: właśnie limuzyny zawsze były sprzedawane z silnikami diesla (ich sprzedaż była większa) a flagowy model VW Phaeton był z jednostką W12 6.0 [br]Dopisany: 03 Czerwiec 2011, 08:53_________________________________________________ Planuje zakup turbo-benzyny stąd powód sprzedaży Czyżby S4 B8? :naughty: czas pokaże co kolega zakupi.... ale 3.0TFSI to kox na maxa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chriss Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 :hi: Siemanko Bandziory :decayed: BTW Nie wiem jak tam stoicie z kaską ale jak by ktoś chciał to..... :slina: jeden z nie wielu który mi się "widzi" Kimi zapewne pamięta co to za furacz :cool1: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=207181.0 Mario może się zrzucimy? :> też bym chciała :slina: witam przy piątku i przed weekendem spędzonym na małym rezanku we Wrzesni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chriss Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 znowu upalny dzień ale bym gdzieś nad wodą poleżał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 znowu upalny dzień ale bym gdzieś nad wodą poleżał ja poleżę ale dopiero za 2 tygodnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 3 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 znowu upalny dzień ale bym gdzieś nad wodą poleżał nalej wody do wanny i poloz sie obok :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chriss Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 znowu upalny dzień ale bym gdzieś nad wodą poleżał nalej wody do wanny i poloz sie obok :polew: :polew: [br]Dopisany: 03 Czerwiec 2011, 10:05_________________________________________________jeżeli się pogoda utrzyma to może się jutro wyskoczy nad jakiś zalew :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Hmm, nie chcę Was dobijać, ale od wtorku będę sobie mógł leżeć na plaży z piwkiem codziennie :kox: :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Hmm, nie chcę Was dobijać, ale od wtorku będę sobie mógł leżeć na plaży z piwkiem codziennie :kox: :kox: Nie dobijesz mnie :> ta plaża która na mnie czeka w perspektywie warta jest odgniecenia sobie tyłka w podróży i mar nocnych przez 2 pierwsze noce o tym ,że nadal prowadzę samochód [br]Dopisany: 03 Czerwiec 2011, 10:32_________________________________________________ znowu upalny dzień ale bym gdzieś nad wodą poleżał nalej wody do wanny i poloz sie obok :polew: :polew: [br]Dopisany: 03 Czerwiec 2011, 10:05_________________________________________________jeżeli się pogoda utrzyma to może się jutro wyskoczy nad jakiś zalew :gwizdanie: Sulejowski?> też miałam w planach ale nie wiem czy się wyrobię dotrzeć tam w sobotę za dnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kachnazgierz Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 :hi: witam wszystkich :dziura: :dziura: pamiętacie mnie jeszcze :?: :?: :?: niezły pomysł z tym Sulejowskim, ale jakby pojechało więcej ludzi :naughty: :naughty: w weekend u nas są Dni Zgierza, w sobotę jest koncert Kory, może jak nie nad Sulejowski to do Zgierza :mysli: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 a ktoś ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 :hi: witam wszystkich :dziura: :dziura: pamiętacie mnie jeszcze :?: :?: :?: niezły pomysł z tym Sulejowskim, ale jakby pojechało więcej ludzi :naughty: :naughty: w weekend u nas są Dni Zgierza, w sobotę jest koncert Kory, może jak nie nad Sulejowski to do Zgierza :mysli: Gdzieś Ty była jak Cię nie było? :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 3 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 no to musial byc dopiero gruby balet :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kachnazgierz Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 uuułłłłłaaaaaa i to jaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 3 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 hmmm kwestia gustu jesli chopdzi o nadwozie ale kola wygladaja fajnie z tym rozem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panda z Teksasu Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 no kurde na takie auto to nawet ja bym się nie odważył a przecież woże pume przy bagażniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi