Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj mamy czwartek, 9 dzień czerwca roku 2011 :P:D

Panda zawsze na straży odliczania tygodnia :D

A tak wogól to siemka wszystkim :P trzecia noc nieprzespana i jst wspaniale :P

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

:hi: :hi: :hi:

to co Ty robisz w nocy ze nie spisz ??? :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Kobieta az tak Cie meczy ?? :kox: :kox: :kox:[br]Dopisany: 09 Czerwiec 2011, 06:32_________________________________________________chociaz jesli tak to to nie meczarnia ... :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :decayed:

Opublikowano

:hi: :hi: :hi:[br]Dopisany: 09 Czerwiec 2011, 07:06_________________________________________________

Pantonik, tak pobieżnie patrzyłem na miśkowe problemy z egr'em...W sumie to powiem Ci, ze trzeba sobie łapę ubrudzić, wziąć miernik/żarówkę w dłoń i obczaić, co się dzieje na N18, o którym wspominał Bartek, a jak tam jest ok, to sobie na krótko wężyk do egr'a podpiąć i zaciągnąć ustami/strzykawką, uprzednio sprawdzając nawet paluchem, czy jest podciśnienie na zaworze.

zgadza się tylko wiesz - ja mam śrubokręt i duperele a brakuje mi kluczy... nie mam nawet czym odkręcić osłony silnika ale też mam trochę pomysłów więc w piątek/sobotę trzeba będzie pobrudzić łapki...

Zapewne odezwę się do któregoś z Bartków w tej sprawie :wink4: koniecznie trzeba to ogarnąć - oczywiście ja będę się brudził a koledzy będą prezesować i pokazywać co, jak i gdzie zrobić :cool1: :cool1: :cool1::decayed: :decayed:

Opublikowano

Witam z rana bandziochy. To kiedy będziecie dłubać, może jak się u siebie obrobię to podjadę dla towarzystwa?

Opublikowano

Ja ostatnio kupiłem komplet kluczy, więc spokojna głowa - ogarniemy:) BTW - przestał mi działać VCDS - chyba mu odje***ło po podpięciu do Twojego kompa, chociaż uparcie twierdzi, że interfejs OK, tylko nie podpięty do auta...jutro zerknę, co go boli.:)

Kurde przecież kabelek nie był nawet instalowany na moim lapku tylko samo podpięcie więc nie ma szansy by przez takie coś padł... on nawet został wykryty jako nowe urządzenie i chciał się instalować więc nie miał nawet komunikacji z softem bo niby jak... :mysli:

Z Mario EGRem damy radę... :wink4:

Opublikowano
  • Autor

klub a4 rzadzi klub a4 radzi klub a4 nigdy Cie nie zdradzi :)

Opublikowano

klub a4 rzadzi klub a4 radzi klub a4 nigdy Cie nie zdradzi :)

:good: :good: :good: i tego będziemy się trzymać :good: :good: :good:

Opublikowano

siemano banda :hi: :hi:

Opublikowano

Siemano Wito :hi: Ty stary alkoholiku... :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

mam pomysla :D

znalazlem firme ktora calkiem sensownie wszystko ujmuje tzn nadruki na koszulki :D

koszt w formacie a3 25 zl w formacie a4 15 :D takze naprawde fajnie :) koszulki jakbysmy wzieli

od Frugo ;) to byszylko gdzies po 35 i 25 za koszulke z nadrukiem :D :D :Dhttp://www.wypiszwymaluj.co/

i teraz uwaga :D firma jest w gdansku na ulicy łódzkiej to musi byc jakis znak bez kitu:

D wiec jakbysmy bardzo poprosili naszego klubowicza :D Kimiego :P

to moglby taka paczke ze soba targnac jak bedzie jechal i wracal :) co Wy na to ?? :D :D :D

Frugo szykuj katalog z koszulkami rozmiary kolory i kroje damskie i meskie :D

Opublikowano
:thumbup::D
Opublikowano
  • Autor

Poczekamy na Kimiasza z wieczora niech sie ogarnie i popatrzy gdzie to jest co i jak i czy jest taka opcja jesli bedzie to ruszamy z lista chetnych itd :)

Opublikowano

ale mam lenia dzisiaj :P

Opublikowano
  • Autor

hehe nie ma opjerdalania

zaraz bede gadal z Kimim to sie dowiem co i jak ;)

[br]Dopisany: 09 Czerwiec 2011, 09:49_________________________________________________ok Kimiasz sie rozgladnie za adresem czy daleko czy jak :) i cos ustalimy wieczorkiem :)

Jak ktos ma jakis tel do Frugodha skrobnijcie mu zeby sie dowiedzial o kroje kolory i rozmiary koszlek no i ceny konkretnie :)

Opublikowano

powitać :hi:

wreszcie coś się ruszyło odnośnie koszulek :thumbup:

Opublikowano
  • Autor

lato mi nie i nic nie bedziemy mieli :)[br]Dopisany: 09 Czerwiec 2011, 10:47_________________________________________________zobaczymy kto trafi 2500 strone :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano
:D
Opublikowano
  • Autor

hyhyhyh niestety ale juz jest bliziutko :D

Opublikowano

:gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor
:polew: :polew: :polew: :polew: jest moja jak nic :D:evil: :evil: :evil:[br]Dopisany: 09 Czerwiec 2011, 10:54_________________________________________________ :wallbash::decayed: