Panton Opublikowano 10 Czerwca 2011 Opublikowano 10 Czerwca 2011 ja generalnie nie jestem fanem tego sportu.... oczywiście na zawodowym, najwyższym poziomie to mogę obejrzeć - mecz o mistrzostwo europy czy świata ale nie takie coś... szkoda wzroku i czasu. Lubię jednak po meczu posłuchać czy poczytać komentarzy w stylu "Pomimo porażki Polacy momentami grali naprawdę dobrze i byli równorzędnym rywalem dla Trójkolorowych." Generalnie sport w Polsce z wyłączeniem przypadków jak Kubica to dno i 100 metrów mułu... Kowalczyk niby zaczęła biegać od jakiegoś czasu ale jest tak głupia, że oglądać jej nie mogę... Małysz już przestał skakać bo chłopaczek mimo swojej prostej konstrukcji bardzo ok jest.. Ale Polska piłka to już mistrzostwo świata - jaki skład będzie? jaka strategia trenera Smudy? Jakby to miało jakiekolwiek znaczenie :D :D :D [br]Dopisany: 10 Czerwiec 2011, 10:56_________________________________________________a dzisiaj w radyjku wymyślają nazwę dla tego samobójczego gola... jedna z propozycji "autoironia"
bartek1605 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Opublikowano 10 Czerwca 2011 uuuuuuuuuaaaaaaaaaaaa ale poważne tematy z rana w piątek
Magdalenah Opublikowano 10 Czerwca 2011 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Bart a tam zaraz poważne, do pośmiania się przy piątku. Będzie ktoś z VAG w niedziele i zestawem śrubokrętów ?
DeeJay_Kill Opublikowano 10 Czerwca 2011 Opublikowano 10 Czerwca 2011 "podryw na VAG'a" - masz VAG'a - masz dziewczyne :> w sumie lepszy jest na VCDS'a, bo istnieje większe prawdopodobieństwo, że przyjedzie jakaś miła Pani, takim, np. RS5 :>
Magdalenah Opublikowano 10 Czerwca 2011 Opublikowano 10 Czerwca 2011 "podryw na VAG'a" - masz VAG'a - masz dziewczyne :> w sumie lepszy jest na VCDS'a, bo istnieje większe prawdopodobieństwo, że przyjedzie jakaś miła Pani, takim, np. RS5 :> :polew: jak egzam ?
Seba_LDZ Opublikowano 10 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2011 a u mnie pod firma jak zwykle cieple sztuki :slina:
Panton Opublikowano 10 Czerwca 2011 Opublikowano 10 Czerwca 2011 "podryw na VAG'a" - masz VAG'a - masz dziewczyne :> w sumie lepszy jest na VCDS'a, bo istnieje większe prawdopodobieństwo, że przyjedzie jakaś miła Pani, takim, np. RS5 :> dobre
Magdalenah Opublikowano 10 Czerwca 2011 Opublikowano 10 Czerwca 2011 a u mnie pod firma jak zwykle cieple sztuki :slina: i ty sie możesz skupić w tej pracy??
chriss Opublikowano 10 Czerwca 2011 Opublikowano 10 Czerwca 2011 a u mnie pod firma jak zwykle cieple sztuki :slina: kolor mi nie podchodzi
Seba_LDZ Opublikowano 10 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2011 kurde no ciezko jest ale furacz kozak wnetrze jak z samolotu kurde nie zdazylem pstryknac bo sie wlasciciel pojawil hehe ale masakra po prostu
J3rzyK Opublikowano 10 Czerwca 2011 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Witam Panie i Panowie, chcialbym poinformowac ze mam na wyprzedaży opony letnie w atrakcyjnych cenach :!: Jezeli ktos jest zainteresowany to prosze o kontakt na PW albo GG 3763128 (po 18.oo) 28474677 (do 18.oo)
DeeJay_Kill Opublikowano 10 Czerwca 2011 Opublikowano 10 Czerwca 2011 "podryw na VAG'a" - masz VAG'a - masz dziewczyne :> w sumie lepszy jest na VCDS'a, bo istnieje większe prawdopodobieństwo, że przyjedzie jakaś miła Pani, takim, np. RS5 :> :polew: jak egzam ? Fail To jest taka strzelanka, że siadasz przy kompie, masz 10 min i 10 pytań, część jest wielokrotnego wyboru i punkty ujemne są również. W zeszłym roku ustrzeliłem 87% i myślałem, że mnie pozabijają koleżanki&koledzy, ale w tym mi to nie grozi, bo pyknąłem całe 31% od 40 się kolo zgodził na zaliczenie - jak widać, trochę zabrakło i tym razem szczęście dopisało komuś innemu
Rekomendowane odpowiedzi