Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kto śpi ten śpi ja już po pakupkach :naughty:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

nie no jednak ldz banda nigdy nie spi

:D

jak dzisiaj z tym praniem pierzemy sie czy nie ?? :D

Opublikowano

Ohayoo z domku :hi: :hi: :hi: :hi:

Opublikowano
  • Autor

siema siema Gdanszczanin wrocil :)

hyh nie nazywa sie tak pociag ?? :P;):) :)[br]Dopisany: 11 Czerwiec 2011, 09:47_________________________________________________dobra banda ja mykam sie powspinac na scianke do manufaktury :) jakby cos sie wyjasnilo z praniem tapicerek

moze cos Dj napisze :) to niech mi ktos smsa skrobnie :)

:decayed: podziekowal :D

Opublikowano

powitać :hi: :hi: :hi:

a mnie znowu coś przewiało :beksa: znaczy się moja wina bo spałem przy otwartym oknie :(

Opublikowano

Grzesiek zadzwonił, że się dzisiaj niestety nie upierzemy, bo ma pasowanie nowych członków klubu motorowego - nazwy nie pamiętam;/

BTW - k***a, ja już nie wiem, co grać w tym klubie - chętnie się dzisiaj zamienię z kimś, ale nie ma z kim... Miały być klimaty 80', 90', radiówki, a tu szef przychodzi i chce 3/4 disco z pola... Jak tu normalnie grać? :polew:

Opublikowano

moja mała blondyneczko... :D

Opublikowano

:hi: :hi: :hi:

sialala sialala sialala mydełko ffffffffaaaaaaaa :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

jeszcze coś takiego było :mysli:riki tiki tak jeśli masz ochotę daj mi jakiś znak :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

A ja właśnie zakupiłem amorki tylne do Ady: SACHS SuperTourer :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

Jutro od rana przymierzę się do wymiany :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

puść Banie u cygana :decayed:

Opublikowano

A ja właśnie zakupiłem amorki tylne do Ady: SACHS SuperTourer :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

Jutro od rana przymierzę się do wymiany :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

:good: też na takie wymieniałem :gwizdanie:
Opublikowano

A miało być tak pięknie... Cieszyłem się, że sobie pomiksuję, a tu w ogóle nie ma to sensu - puszczanie muzyki i tyle + gadka do tego;p Wszystkie ww. utwory posiadam i nie zawaham się ich użyć :decayed: Jak na razie, biorę się za inne rzeczy i może auto zdążę umyć;) Jeszcze wypadałoby jakiś wosk kupić - do tej pory używam farecla liquid wax, efekt super, ale ze 2h roboty... Mam upatrzony inny wosk, typowo "na szybko", ale jeszcze nie kupiłem, więc testy trzeba odłożyć :>

Aha...jestem jednym z nielicznych, którzy piszą wypowiedzi dłuższe, niż 1 linijka :decayed:

Opublikowano

A miało być tak pięknie... Cieszyłem się, że sobie pomiksuję, a tu w ogóle nie ma to sensu - puszczanie muzyki i tyle + gadka do tego;p Wszystkie ww. utwory posiadam i nie zawaham się ich użyć :decayed: Jak na razie, biorę się za inne rzeczy i może auto zdążę umyć;) Jeszcze wypadałoby jakiś wosk kupić - do tej pory używam farecla liquid wax, efekt super, ale ze 2h roboty... Mam upatrzony inny wosk, typowo "na szybko", ale jeszcze nie kupiłem, więc testy trzeba odłożyć :>

Aha...jestem jednym z nielicznych, którzy piszą wypowiedzi dłuższe, niż 1 linijka :decayed:

Myślę, że wystąpimy z wnioskiem o przyznanie nagrody rzeczowej :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

ludzie macie jakiegoś zaprzyjaźnionego agenta Allianz, PZU, Warta który dzisiaj nie dłubie w nosie tylko pracuje?

Opublikowano

ludzie macie jakiegoś zaprzyjaźnionego agenta Allianz, PZU, Warta który dzisiaj nie dłubie w nosie tylko pracuje?

Daj mi 5 minut (PZU, ojciec kolegi, jest agentem od ponad 20 lat), zadzwonię i zaraz do Ciebie oddzwonię, ok?

Opublikowano

lux :good:

Opublikowano

siemaaaaa :kox: Kamilu ja w szkole?No co Ty. Z leksza zapiłem wczoraj, dobrze że żyje taka impreza była :evil: :evil:

Opublikowano
  • Autor

siema

kurde lipa z prania mowicie :(

Panton ubezpiecznie ogarniete ?? czy mam sie uruchomic ?? :P

Opublikowano

Qwa jakaś banda (czytaj kibice ŁKS) właśnie przeszła pod oknem ulicą Wielkopolską :shocked: było ich ze 200 i petardy odpalali :shocked:

aż strach się bać :strachliwy:[br]Dopisany: 11 Czerwiec 2011, 14:37_________________________________________________nawet śmigłowiec policmajstry uruchomili :kox:

będzie zadyma chyba :mysli: