Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

spoko czyli jak sie uda te tloczki ogarnac na tygodniu to moze w sobote sie jakos ogarnie ten temat i jeden i drugi no ale to juz zalezy od Ciebie Bartku :)

takze ja czekam na znak sygnal :)[br]Dopisany: 18 Lipiec 2011, 09:36_________________________________________________http://farm4.static.flickr.com/3655/3639972761_cfa1a024c7_o.png

4104029814_1a8e067fa6_o.jpgAudiTTshow.jpg4195080542_a34b06ce34_b.jpgSilver21b.jpg2cgk129.jpg4971790742_599c4cdef7_b.jpg4971155867_857b3bcf5b_b.jpg

a to zeby bylo milej w poniedzialek :D

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no no ta przy białej S4 najs... :naughty:

Opublikowano

1 najfajniesza fota :rolleyes:

chciałbym mieć taką na wyposarzeniu

Opublikowano

Ohayoo :hi: :hi: :hi:

Mario, widzę, że udało się ogarnąć temat, super :good: :good: :good:

Zaciski - mam takie samo zdanie, jak Seba - oczojebny kolorek (czerwony, albo coś takiego, jak kiedyś miał bodajże Paput - zielony żarówiasty, z czarnymi felgami wygląda to przekozacko :kox: :kox: :kox:)

Opublikowano
  • Autor

nom dokladnie tylko moznaby jeszcze konsekwetnie cos pocisnac tym kolorkiem na aucie :P

Opublikowano

:hi: witka przy poniedziałku , w tym tygodniu odliczam jedynie do wtorku :tongue4: potem program "Jaka piękna Polska cała" czyli oprowadzanie wikingów po polskiej ziemi do niedzieli. W planach wypad na Kraków i stolyce...Sebciu :cool1: [br]Dopisany: 18 Lipiec 2011, 10:09_________________________________________________

1 najfajniesza fota :rolleyes:

chciałbym mieć taką na wyposarzeniu

na wyposażeniu powiadasz ? :tongue4: no fajniejsza od poprzednio prezentowanej B6

Opublikowano

ale by szedł ogień :kox:

Opublikowano
  • Autor

na tloki ?? :D

heheh Madziu stolica nie jest fajna :D

LDZ lepszy :D :D :D:decayed:

Opublikowano

no no ta przy białej S4 najs... :naughty:

podbijam :rolleyes:

Opublikowano

na tloki ?? :D

heheh Madziu stolica nie jest fajna :D

LDZ lepszy :D :D :D:decayed:

Sebciu ja to wieeem :notworthy: ale turyści to wiesz myślą, że fajna a ja im pokaże stolyce a potem Kraków i dam sobie rękę uciąć, że to Kraków zapadnie w pamięć najbardziej

Opublikowano
  • Autor

nom dokladnie bo co tu ugladac w tej stolnicy :) no ale jak trzeba to trzeba :) wejscie na palac kultury kosztuje chyba ok 45-50 zl

:polew: :polew: :polew: :polew: rozbawili mnie :D dawno takiej bzdury nie slyszalem :D jakby nie wiem co tam bylo

;)

Opublikowano

Mario zaciski walnij na czarny ale błyszczący... takie jakby lakierowane... i będzie kox.... nie maluj na czerwony bo czerwony z czym miałby się łączyć na Twoim aucie? nie pasuje

ewentualnie na pomalowany zacisk na czarny-błyszczący walniesz czerwony kwadracik z loga S by dodać smaczku i tyle...coś takiego:

7325.jpg

picture.php?albumid=19621&pictureid=104508

Opublikowano

nom dokladnie bo co tu ugladac w tej stolnicy :) no ale jak trzeba to trzeba :) wejscie na palac kultury kosztuje chyba ok 45-50 zl

:polew: :polew: :polew: :polew: rozbawili mnie :D dawno takiej bzdury nie slyszalem :D jakby nie wiem co tam bylo

;)

:blink: a to niech sami tam włażą :kwasny: [br]Dopisany: 18 Lipiec 2011, 10:39_________________________________________________Foliatec jest sprawdzony do lakierowania zacisków -

http://cgi.ebay.de/FOLIATEC-Bremssattellack-Set-alle-Farben-NEU-Original-/150632097474?pt=DE_Autoteile&hash=item23125f66c2#ht_4072wt_1139

Ja osobiście walnę srebrny jak skończę to zaczęłam.

Opublikowano
  • Autor

no i mnie zjechali ze logi zle zamieszczone :P Bartek1605 :P ktore sa ktore zeby je podzielic ?

Opublikowano

no i mnie zjechali ze logi zle zamieszczone :P Bartek1605 :P ktore sa ktore zeby je podzielic ?

taa mów mi jeszcze :gwizdanie: dla mnie i tak nic nie mówiące, ja tu się rozkoszuję innymi wizjami :

http://www.caractere.pl/carDetails_AudiA4avant02.php

Opublikowano
  • Autor

noooo elegancko podoba sie mnie Lubie to! :D

Opublikowano

noooo elegancko podoba sie mnie Lubie to! :D

mnie baaaardzo , czekam na info na jak duży skok muszę się szykować aby zdobyć środki :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor
:decayed: :decayed: :decayed:
Opublikowano

ja chyba tez pomodze i zaloze sobie choinke o zapchu kokosowym :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
:hi: :hi: :hi: