Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

9096402e36cde2d8199f9adeb64f6775.jpg

[br]Dopisany: 05 Sierpień 2011, 15:19_________________________________________________ :polew:

robie baner dzieki za kandydatke :kox: :kox: :kox:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

cycki.gif

aaaa to ma kolega klubowy w logo w wątku technicznym gdzie często zaglądam i czasami oczopląsu dostaję :> :>[br]Dopisany: 05 Sierpień 2011, 15:26_________________________________________________

804107f6c5c7549e7271db151e3a9196.jpg

To dziś mi pracownicy przesłali :decayed:

Te latające cycki to chyba H4mm3r ma o ile dobrze kojarzę :mysli: :mysli: :mysli:

tyle że u niego większy podgląd i się skupić nie można :polew: :polew:

Hmmm.... Podskakujące cycki nie pozwalają Ci się skupić :blink: :blink: :blink:

Zaczynasz mnie martwić :cool1: :cool1: :cool1:

:D :D :D :D

no czytam kurde jak to co rezać a ciągle coś mi skacze w polu widzenia i nie można nawet :baseball: żeby siadło :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

i wszyscy robia

wave.gif[br]Dopisany: 05 Sierpień 2011, 15:39_________________________________________________sexes502.gif

Opublikowano

i wszyscy robia

wave.gif[br]Dopisany: 05 Sierpień 2011, 15:39_________________________________________________sexes502.gif

stosowała "Dokolan" ? :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

hehehehe no no :D

hyhyhy ale za***iste emotki znalalzlem :P

sexes397.gif

:naughty: :naughty: :naughty::decayed:

Opublikowano

hehehehe no no :D

hyhyhy ale za***iste emotki znalalzlem :P

sexes397.gif

:naughty: :naughty: :naughty::decayed:

nooooooo robi się hardcorowo :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

dobra zaniecham wstawiania innych :):embarrassed:

Opublikowano

1312476764_by_teardrop7_500.jpg

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

142104

ale pomysł świetny :D

Opublikowano

:hi: Moja propozycja na baner

laskiitatoo016.jpg

Opublikowano
  • Autor

propozycja za***ista tylko musi byc cala :D zeby dobrze wygladala ale ja jestem za jak najbardziej :D

Opublikowano

:siema:

Seba, słyszałam, że zakupiłeś jakieś specyfiki do "błękitnej laguny" z Amwaya :mysli:

Co kupiłeś i gdzie ? Kiedyś "byłam" w Amwayu, baaardzo chwalę sobie wszystko co od nich,pewne artykuły stosuję

do tej pory.[br]Dopisany: 05 Sierpień 2011, 18:46_________________________________________________

Magdalenah,

widziałam Cię parę razy na Szczecińskiej już w Zgierzu,ok 16:30, jechałam Matizem, dzisiaj też Cię widziałam, akurat byłam myszą, wołałam na radiu ale chyba ci antenę ukradli :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :wink4:

Opublikowano
  • Autor

siemka Kasiu :)

kupilem Amway Silicon Glaze znam to mleczko do polerki jest zejebiste ...

efekty sa kosmiczne :P:)

narazie musze sieodmeldowac

bede w niedziele to wstawie zdjecie przed i po czyszczeniu zoczaczymy czy bedzie roznica :D

tymczasem udanego weekendu wszystkim :):hi: :hi: :hi:[br]Dopisany: 05 Sierpień 2011, 18:53_________________________________________________aa no w razie co to pod komem jestem :P

Opublikowano

:hi: ale spamu :decayed:

Madzia ja też cie dziś widziałem jak leciałaś do pracy na Włókniarzy 7:30 :tongue4:

Opublikowano

Siemano z pokłądu IC Gdynia->Zakopane :D

Wiecie, jaką zaletę mają w takim pociągu dwa wagony odczepiane na Kaliskiej? :kox: :kox: :kox:

Taką, że do Krakowa/Zakopanego w pierwszych wagonach inni jadą jak śledzie, a ja mam cały przedział dla siebie :decayed: :decayed: :decayed:

:hi: Moja propozycja na baner

laskiitatoo016.jpg

Wiktor, jesteś moim idolem :slina: :slina: :slina: :slina:

Od czasów Krystal Forscutt nie widziałem tak wyjebanej w kosmos laski :blink: :blink: :blink: :blink: :slina: :slina: :slina: :slina:

Opublikowano

Nie powiem...dziewczynę to frugo zaproponował ładną... :gwizdanie: Ma chłopak gust :wink4:

Opublikowano

:siema:

Seba, słyszałam, że zakupiłeś jakieś specyfiki do "błękitnej laguny" z Amwaya :mysli:

Co kupiłeś i gdzie ? Kiedyś "byłam" w Amwayu, baaardzo chwalę sobie wszystko co od nich,pewne artykuły stosuję

do tej pory.[br]Dopisany: 05 Sierpień 2011, 18:46_________________________________________________

Magdalenah,

widziałam Cię parę razy na Szczecińskiej już w Zgierzu,ok 16:30, jechałam Matizem, dzisiaj też Cię widziałam, akurat byłam myszą, wołałam na radiu ale chyba ci antenę ukradli :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :wink4:

jak ja wołam i migam to Wam anteny kradną a co tam też ściemę waliłam :evil:

[br]Dopisany: 05 Sierpień 2011, 23:52_________________________________________________

:hi: ale spamu :decayed:

Madzia ja też cie dziś widziałem jak leciałaś do pracy na Włókniarzy 7:30 :tongue4:

ooo popatrz :mysli: a ty gdzieś leciał? bo ja oglądam wszystkie A4 jakie mijam.... :mysli:

Opublikowano

no to ja podobnie odrazu patrze czy klubowa czy nie :)

Opublikowano

no to ja podobnie odrazu patrze czy klubowa czy nie :)

taaa, a ty masz ramki czy nie? :mysli: bo chyba nie miałeś[br]Dopisany: 06 Sierpień 2011, 00:04_________________________________________________ :drinks: cos dzis abstynenci? :cool1:

Opublikowano

zafsssszzzzze