kanu Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 w sumie 2 śniadanko.... już za mną może jakiś lanczyk
Magdalenah Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 w sumie 2 śniadanko.... już za mną może jakiś lanczyk kurcze znów mam tyły.....ja dopiero 1 śniadanie
Kimi Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 w sumie 2 śniadanko.... już za mną może jakiś lanczyk kurcze znów mam tyły.....ja dopiero 1 śniadanie To tak jak ja
Magdalenah Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 w sumie 2 śniadanko.... już za mną może jakiś lanczyk kurcze znów mam tyły.....ja dopiero 1 śniadanie To tak jak ja i jaką masz fajną dupkę w profilu :gwizdanie:
bartek1605 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 kurfa wy to macie problemy, zjeść 3 czy 4 śniadanie a ja nie wiem czy w ogóle będę miał czas na to
Seba_LDZ Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2011 hyhyhhyhyyh zycie ja to sobie chyba na spacer pojde
Kimi Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 w sumie 2 śniadanko.... już za mną może jakiś lanczyk kurcze znów mam tyły.....ja dopiero 1 śniadanie To tak jak ja i jaką masz fajną dupkę w profilu :gwizdanie: No nie ? :naughty: Ehhh, V8, manual, Quattro, fajna muza i można jechać choćby dookoła świata :rolleyes:
Magdalenah Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 kurfa wy to macie problemy, zjeść 3 czy 4 śniadanie a ja nie wiem czy w ogóle będę miał czas na to my z Kimim nie mamy problemów nawet jakbyśmy mieli czas na 11 śniadań :>
Panton Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 kurfa wy to macie problemy, zjeść 3 czy 4 śniadanie a ja nie wiem czy w ogóle będę miał czas na to nie jesteś sam brachu
Magdalenah Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 w sumie 2 śniadanko.... już za mną może jakiś lanczyk kurcze znów mam tyły.....ja dopiero 1 śniadanie To tak jak ja i jaką masz fajną dupkę w profilu :gwizdanie: No nie ? :naughty: Ehhh, V8, manual, quattro, fajna muza i można jechać choćby dookoła świata :rolleyes: czekamy jak dolar spadnie..... albo wycieczkę do Londyna zrobimy i w zamieszaniu coś skonfiskujemy....chociaż już głosy zza wody donoszą, że nasi rodacy już korzystają z zamieszania aczkolwiek nieudolnie [br]Dopisany: 10 Sierpień 2011, 12:59_________________________________________________ kurfa wy to macie problemy, zjeść 3 czy 4 śniadanie a ja nie wiem czy w ogóle będę miał czas na to nie jesteś sam brachu Panton i tak bardzo ładnie wyglądasz bez tych śniadań, wiedziałam że lepiej zjeść obiado-kolacje kto ma czas na poranne sniadania ? skoro o 13 słyszę że nie zjedli .....ale w klawe mają czas stukać :gwizdanie:
kanu Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 kurfa wy to macie problemy, zjeść 3 czy 4 śniadanie a ja nie wiem czy w ogóle będę miał czas na to i jak koń sikasz w biegu ?
Magdalenah Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 kurfa wy to macie problemy, zjeść 3 czy 4 śniadanie a ja nie wiem czy w ogóle będę miał czas na to i jak koń sikasz w biegu ? :polew:
Panton Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Panton i tak bardzo ładnie wyglądasz bez tych śniadań, wiedziałam że lepiej zjeść obiado-kolacje kto ma czas na poranne sniadania ? skoro o 13 słyszę że nie zjedli .....ale w klawe mają czas stukać :gwizdanie: dobrze wyglądam dlatego, że moja kobietka wspaniale gotuje a ja dużo jem wieczorem i w nocy bo wtedy mam więcej czasu tzn. coś dobrego dostaję..... i nie muszę sam robić
Magdalenah Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Panton i tak bardzo ładnie wyglądasz bez tych śniadań, wiedziałam że lepiej zjeść obiado-kolacje kto ma czas na poranne sniadania ? skoro o 13 słyszę że nie zjedli .....ale w klawe mają czas stukać :gwizdanie: dobrze wyglądam dlatego, że moja kobietka wspaniale gotuje a ja dużo jem wieczorem i w nocy bo wtedy mam więcej czasu tzn. coś dobrego dostaję..... i nie muszę sam robić wiedziałam :>
Magdalenah Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 ale zimnica w chacie.....ciepłej wody nie ma ...po lecie chyba
Panton Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 kurde u mnie też nie ma..... jakaś awaria chyba [br]Dopisany: 10 Sierpień 2011, 20:23_________________________________________________http://www.halolodz.pl/wiadomosci/artykul,1549,1,1.html
Rekomendowane odpowiedzi