Opublikowano 22 Sierpnia 201114 l Siemano :hi: Uuuuu, widzę, że tu niektórym to się lepiej nie narażać :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Opublikowano 22 Sierpnia 201114 l czesc nowy Jakbyś nie był taki duży, to bym Ci tego "nowego" wybił z głowy :decayed:
Opublikowano 22 Sierpnia 201114 l Jakbyś nie był taki duży, to bym Ci tego "nowego" wybił z głowy :decayed: oj tam oj tam ja jestem pacyfista ! jezeli poczujesz sie lepiej to bij smialo ale pamietaj ze przemoc nie jest rozwiazaniem - rozwiazaniem bedzie uczeszczanie na spoty ŁDZ BANDY dlaczemu Cie nie bylo ?
Opublikowano 22 Sierpnia 201114 l Jakbyś nie był taki duży, to bym Ci tego "nowego" wybił z głowy :decayed: oj tam oj tam ja jestem pacyfista ! jezeli poczujesz sie lepiej to bij smialo ale pamietaj ze przemoc nie jest rozwiazaniem - rozwiazaniem bedzie uczeszczanie na spoty ŁDZ BANDY dlaczemu Cie nie bylo ? Wczoraj? No że tak powiem, przed podróżą zapiłem z sąsiadami z bloku na placu zabaw :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Ale za to w pociągu spałem jak niemowlę :decayed: [br]Dopisany: 22 Sierpień 2011, 21:17_________________________________________________ pojeździmy RS4??? :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Mistrz :good: :good:
Opublikowano 22 Sierpnia 201114 l Witam. Chciałbym sie zapytać, czy ma ktoś vag-a i czas dzis lub jutro? W sobotę mam trasę a zaczął mi więcej palić. Podejrzewam 1, polska jakość ropy; 2, zużyte opony; 3 leje wtrysk . Ktoś pomoże? Najlepiej dzwonić 792557944 :wink4: :wink4: Dzięki wielkie dla Kimiego za szybką odpowiedź. Pozdrawiam ŁDZ Kiedyś do was zajade.
Opublikowano 22 Sierpnia 201114 l Witam. Chciałbym sie zapytać, czy ma ktoś vag-a i czas dzis lub jutro? W sobotę mam trasę a zaczął mi więcej palić. Podejrzewam 1, polska jakość ropy; 2, zużyte opony; 3 leje wtrysk . Ktoś pomoże? Najlepiej dzwonić 792557944 :wink4: :wink4: Dzięki wielkie dla Kimiego za szybką odpowiedź. Pozdrawiam ŁDZ Kiedyś do was zajade. Mam nadzieję, że coś pomogłem
Opublikowano 22 Sierpnia 201114 l no daj spokoj - "krafka" moze i wypalila strach z duszy w przypadku spotkan z dresami itp. porodowka to jednak obce srodowisko i te przezycia wywarly straszny wplyw na moja psychike ...bo mężczyźni to z natury są słabsi psychicznie Nic dziwnego że to kobiety rodzą dzieci :polew: :polew: taaa..... tylko kto do kogo częściej przychodzi z "problemami"
Opublikowano 22 Sierpnia 201114 l Autor Jakbyś nie był taki duży, to bym Ci tego "nowego" wybił z głowy :decayed: oj tam oj tam ja jestem pacyfista ! jezeli poczujesz sie lepiej to bij smialo ale pamietaj ze przemoc nie jest rozwiazaniem - rozwiazaniem bedzie uczeszczanie na spoty ŁDZ BANDY dlaczemu Cie nie bylo ? heheh ta ale pamietaj ze przemoc rodzi przemoc :decayed: :decayed: Kanu drugie zdjecie zwala znog nie ma co Mistrz Panton kobiety chodza do psychologow ale nie po pomoc tylko zeby mogly sie spokojnie napic :naughty:
Opublikowano 22 Sierpnia 201114 l kazdy z nas tak wyglada jak mysli o przejazdzce RS4 słit focie hehee... coś w tym jest.... kuwa ostatnio w weekend byłem na wschodzie... w swojej mieścinie a tam co? pod pocztą zaparkowany niebieski RS4.........na blachach LUXXXXX (Lublin) kuwa :slina:
Opublikowano 22 Sierpnia 201114 l nom minę miałem jak Twój mały - w takiej dziurze niebieskie RS4 ... ..... swojego postawiłem obok.... niech sobie chociaż postoi
Opublikowano 22 Sierpnia 201114 l Autor czesto tak stawiasz swojego zeby postal przy innym ?? :polew: :polew: :polew: