Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

no wlasnie jak tam bylo ? :D czapke miales celem zabezpieczenia czola ?? :P przed upalem ;)

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

głównie to mnie dach zabezpieczał przed udarem;p

Opublikowano

jako, że jednodniowy, a byłem nie tylko w Sandomierzu, to sporo czasu spędziłem za kółkiem, ale i tak warto było jechać:) W Krościenku po Dunajcu pochodziłem, niestety brakło mi czasu na wędkowanie, potem u rodzinki chwilę byłem, a następnie Sandomierz i do domu - jednak ostatni punkt podróży był najładniejszy :wink4:

:good: :good: :good: :good: :good:[br]Dopisany: 05 Wrzesień 2011, 13:32_________________________________________________

A wyzdrowiałeś już :cool1:

Opublikowano
  • Autor
:decayed: :decayed: :decayed:
Opublikowano
:hi: witka
Opublikowano

Siemanko, co tam jak tam :naughty: :naughty: :naughty:

Jest szansa, że się kiedyś pojawisz na spocie? :cool1: :cool1: :cool1:

Wczoraj dzieciaki by się pobawiły razem, bo był Adas Miśków i moja Nikola :decayed:

Opublikowano

Ogłoszenie:

kto by się podjął zrobienia stronki dla zespołu muzycznego (odrazu uprzedzam nie dla mnie :tongue4:)

Opublikowano

Ogłoszenie:

kto by się podjął zrobienia stronki dla zespołu muzycznego (odrazu uprzedzam nie dla mnie :tongue4:)

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=22268.msg2609315#msg2609315

:gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

Kimiasz ale tutaj chyba chodzi o zrobienie stronki za freeeeee.......... :wink4:

Opublikowano
  • Autor

ja sie moge podjac nie problem ale niestety nie zrobie za free :([br]Dopisany: 05 Wrzesień 2011, 18:34_________________________________________________Bartek1605 daj znac co i jak jak bedziesz i napisz w koncu czy sie podejmujesz wyzwania z ubytkami w mojej masce :D bo juz nie wiem czy Twoja oferta jest aktualna czy nei :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

za free to teraz w pape nie dostaniesz :polew:

jak coś to dam namiar niech sam se z wami gada o wymogach i prajsach :tongue4:

Seba to nie jest problem tylko trza zobaczyć czy same zaprawki dadzą rade czy nie lepiej prysnąć

Opublikowano

siemka z wieczorka :hi:

ze względu na nadmiar czasu dziś po południu :gwizdanie: wziąłem i zglinkowałem "Myszę" :decayed: :decayed: :decayed: (2.5 godz. :ad: )

Glinka robi robotę :good: nie spodziewałem się efektu :shocked: od razu uprzedzam pytanie - nie robiłem fotek bo specjalnie nie widać różnicy :wink4: ale za to u dotyku :naughty: :naughty: :slina: :slina:

Warto było :good: Seba dzięki za glineczkę :notworthy:

Jeszcze tylko jakiś fajny wosk i będzie gitez majonez :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano
  • Autor

nooo to ladnie :) dokladnie tak jak piszesz wszystko kwestia jaki kolor im jasniejszy tym bardziej widac

na moim bylo widac golym okiem czarne kropki :) po glinkowaniu nie ma sladu :D

a dotyk robi robote co ?? milutko :D heheheh sam nie sadzilem ze takie gladkie moze byc :D

glinki starczylo ?? mysle ze na miekko jeszcze na raz obleci :D

Opublikowano

:hi:

teraz moja kolej na glinkowanie :tongue4:

może pod koniec tygodnia tylko co powiedzą sąsiedzi jak będę tarł po karoserii plasteliną :polew:

aha słyszałem też że glinka robi robotę na przedniej szybie :cool1:

Opublikowano

A ja nie mam kiedy glinką polecieć :confused4: :confused4: :confused4:

Boję się, że przez ten rok w GD Ada podupadnie na zdrowiu i urodzie ;( ;( ;(

Opublikowano

wystarczyło :good: choć kolor zmieniła z białego na jasno czarny :decayed: jeszcze Kacha się prosiła żeby jej Matrixa oblecieć :decayed:

u mnie też było od cholery w/w kropek.

Plusy plusami ale nigdy nie oglądałem "myszy" z takiego bliska i dokładnie - nie powiem :confused4: leciutko się podłamałem jakością blachy w niektórych miejscach :gwizdanie:

Opublikowano

Tak z innej beczki:

19386_047_123_572lo.jpg[br]Dopisany: 05 Wrzesień 2011, 20:15_________________________________________________49070_095_123_77lo.jpg

Opublikowano

Tak z innej beczki:

19386_047_123_572lo.jpg[br]Dopisany: 05 Wrzesień 2011, 20:15_________________________________________________49070_095_123_77lo.jpg

nie bangla ;(

Opublikowano

Kimiasz nie rób mnie w ciula, nic nie ma