Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi: siemanko , wszyscy dziś zapitalają przed weekendem :>

Witamy Gwiazdę Bannera :kox: :kox: :kox:

no własnie a propos nie ma tu żadnej uczennicy ? :cool1: coś ze świeżej wrześniowej krwi by się zdało :)

Madzia coś pomyślimy jak przyjdzie czas :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

BTW

Kasia nie kupiła tamtych czadowych bucików tylko jakieś inne badziewia :polew: :polew: :polew:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no a tak ładnie wyglądały na jej nóżkach długich :gwizdanie: ja chyba uzbieram na te co mi się podobały, trudno najwyżej się zabiję na tych obcasach :polew:

Opublikowano

no własnie a propos nie ma tu żadnej uczennicy ? :cool1: coś ze świeżej wrześniowej krwi by się zdało :)

BTW

Kasia nie kupiła tamtych czadowych bucików tylko jakieś inne badziewia :polew: :polew: :polew:

No Madzia na FB była już molestowana o sesję do banera :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

:D :D :D

Opublikowano

BTW

No Madzia na FB była już molestowana o sesję do banera :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

:D :D :D

tak potwierdzam :D i co rodziciele na to ? :>

Opublikowano

:hi: :hi: :hi:

to ja myslalem ze Pantonik w lozku lezy a on sie k#@$ nad Dunaj zapuscil no :D

:decayed: :decayed: :decayed:

polepszyło mi się to wyparowałem ;) i jeszcze tutaj kwitnę bo debile z UPC nie odpalili numeracji... a bez numeracji nie mogę dokończyć programować tego ścierwa :D

Opublikowano

polepszyło mi się to wyparowałem ;) i jeszcze tutaj kwitnę bo debile z UPC nie odpalili numeracji... a bez numeracji nie mogę dokończyć programować tego ścierwa :D

Pantonik z drugiej strony bidy nie ma - możesz obejrzeć miejsca gdzie kręcili "Mission Niemożliwą" i jeszcze ci za to zapłacą $$$$$$$$$$$ :decayed: :decayed: :decayed:

Pany tak z innej beczki potrzebuję sprawdzić dokładnie - podkreślam DOKŁADNIE całe zawieszenie przód, może ktoś kogoś polecić - byłem na stacji diagnostycznej a gość mi melduję "No tak na siłę to lewy łącznik drążka ale na siłę" :wallbash: :wallbash: ku.rwa a mi nap..ala coś z prawej strony, że zgroza (nie za zawsze ale czasem jak coś pppiiiiiii)

A cha i będę również chciał wymienić płyn wspomagania - jakiś chętny do pomocy :?: :?: :wink4: :wink4:

Opublikowano

czyli połączenie pracy z odpoczynkiem :>

dobrze że się lepiej czujesz bo zdrowie najważniejsze :wink4:[br]Dopisany: 02 Wrzesień 2011, 19:05_________________________________________________Mario z tym sprawdzeniem to nie taka prosta sprawa szczególnie jak auto na kołach stoi też sprawdzałem na stacji diagnostycznej i po mimo sporego luzu na jednym ze sworzni diagnosta nic nie zauważył :cool1:

najlepiej auto podnieść na podnośniku i wtedy jest szansa że coś wykryjemy

Opublikowano

Pantonik z drugiej strony bidy nie ma - możesz obejrzeć miejsca gdzie kręcili "Mission Niemożliwą" i jeszcze ci za to zapłacą $$$$$$$$$$$ :decayed: :decayed: :decayed:

Pany tak z innej beczki potrzebuję sprawdzić dokładnie - podkreślam DOKŁADNIE całe zawieszenie przód, może ktoś kogoś polecić - byłem na stacji diagnostycznej a gość mi melduję "No tak na siłę to lewy łącznik drążka ale na siłę" :wallbash: :wallbash: ku.rwa a mi nap..ala coś z prawej strony, że zgroza (nie za zawsze ale czasem jak coś pppiiiiiii)

A cha i będę również chciał wymienić płyn wspomagania - jakiś chętny do pomocy :?: :?: :wink4: :wink4:

Mario ja niedawno wymieniałam tył :) waliło i latałam a tu......panowie na stacji obejrzeli skrupulatnie i doopa, amory i odboje wymienione. U Roberta nie chcesz sprawdzić ? [br]Dopisany: 02 Wrzesień 2011, 19:30_________________________________________________ :drunk: na dziś wieczór zalecam Lechnistwo :>

Opublikowano

czyli pyk.... :beer1:

Opublikowano
:hi: dawno mnie nie było, Dj żyjesz jakoś, polepszyło Ci się czy nadal chory?
Opublikowano

ja też z Wami pyk'nę dzisiaj, tylko deczko później :wink4:[br]Dopisany: 02 Wrzesień 2011, 20:07_________________________________________________polepszyło się;) Przy okazji, jak już jesteś, to powiedz mi, czy znasz kogoś od regeneracji desek rozdzielczych po strzale;) Muszę z tą swoją od a6 coś wymyślić...

Opublikowano

Siemano z pokładu YnterSyty Teelka Gdynia - Łódź Kaliska :hi: :hi: :hi:

Opublikowano

uściskaj konduktorkę :tongue4:

Opublikowano

uściskaj konduktorkę :tongue4:

No właśnie kurna sami konduktoryz :disgust: :disgust: :disgust:

A ja nie gustuję w facetach :cool1: :cool1: :cool1:[br]Dopisany: 02 Wrzesień 2011, 21:14_________________________________________________BTW, właśnie wyjeżdżam z Torunia :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Opublikowano

Mariano a jakie masz narzędzia do wymiany :naughty:[br]Dopisany: 02 Wrzesień 2011, 21:17_________________________________________________dzisiaj troche po Silerze się pokręciłem i dostałem oczopląsu :decayed:

Opublikowano

idzie ktos na Come jutro na pietryne ? polaczymy przyjemne z pozytecznym :P

Opublikowano

a Cliver też będzie

Opublikowano
:polew: :polew: :polew: :polew: to juz wasza muzyka, a ja pytam powaznie mozna cos chlapnac :P
Opublikowano

ale z prowiantem wpuszczają

Opublikowano

na pietryne ???? no jasne :kox: :kox: :kox: poza tym bedzie jarmark i duzo bimbru :P