Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ehhhh......też bym chciał 4.2 i Q ale $$$$$$$$$$ :no:

ale może kiedyś :wink4:

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no popatrzec tylko moge... silnika dotykalem osobiscie ale do oski go nie wstawie :( ja jestem napalony na 4.2 v8 i zdania nie zmienie ;)

Marcin jak dopniesz swego to przewieziesz Mariunia :?: :?: :?: ;( :decayed:

Opublikowano

oczywiscie :) tylko ja sie obawiam ze minimum rok zajmie mi gromadzenie funduszy wiec bedziesz musial uzbroic sie w cierpliwosc :D

Opublikowano

oczywiscie :) tylko ja sie obawiam ze minimum rok zajmie mi gromadzenie funduszy wiec bedziesz musial uzbroic sie w cierpliwosc :D

:good: :good: cierpliwy palcem dół wykopie :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

lo kurde ta rs w pyte tylko ten recznik na dywaniku dziwny pewnie wode wyciaga :D :D :D

ja tez chce sie przejechac marcin zabierzesz sebunia ?? :D

pomoge Mariowi kopac palcem bedzie szybciej :D

Opublikowano

lo kurde ta rs w pyte tylko ten recznik na dywaniku dziwny pewnie wode wyciaga :D :D :D

ja tez chce sie przejechac marcin zabierzesz sebunia ?? :D

pomoge Mariowi kopac palcem bedzie szybciej :D

kazda/kazdego z Was przewioze jak tylko zloze auto :) ale nie jest to cos do czego mozna podejsc ot tak i bedzie git. to musi byc zaplanowane i zlozone z glowa a to wymaga odpowiednich nakladow ;)

to ogloszenie z rs - fajne ale niestety to sciema ktora widze po raz enty :(

Opublikowano

hmm ciekawe czemu :)

a to ja sobie pykne :) przy projekcie a co :P:)[br]Dopisany: 09 Wrzesień 2011, 00:29_________________________________________________no to widze ze sobie dzisiaj sam posiedze :)[br]Dopisany: 09 Wrzesień 2011, 01:44_________________________________________________ee to ide chyba co tu bede tak sam siedzial

:gwizdanie:

Opublikowano

:hi: :hi: :hi:

pragnę zauważyć, że dziś już Piątunio :drool: :drool: :drool: :thumbup: :thumbup: :thumbup::banan2: :banan2: :banan2::punk: :punk: :punk:

Opublikowano

Jeśli Bozia pozwoli u mnie na zmianę to następny będzie na 100% Q i manual a silniczek się jeszcze zobaczy :cool1:

4,2 benzynka :decayed:

:good: :good: :good: pod warunkiem, że na koncie xxx $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ :decayed: :decayed: :decayed:

Mario jak tylko wygram w tego totka to ci odpalę, zostanie mi chyba jeszcze na te benzynkę dla ciebie po zakupie Volvo dla kolegi Norwega :> :>

a tak w ogóle zapowiada się ciepła niedziela :naughty: więc może jakiś spocik na trawce ?

Opublikowano

No rezany ale ma to co nie rezany :decayed:

Opublikowano

No rezany ale ma to co nie rezany :decayed:

Tzn ? :cool1:

Opublikowano

no rezany na S line'a np. będzie miał to co i S line / co robi tu multum ludzi / w tym sensie mówię, dlatego się dziwię jak się mówi---eee rezany .To kurcze po co to ludzie robią? wydają kasę i leją pot z pracy? to powinna być zaleta czy wada ?

Opublikowano
:bry:
Opublikowano

no rezany na S line'a np. będzie miał to co i S line / co robi tu multum ludzi / w tym sensie mówię, dlatego się dziwię jak się mówi---eee rezany .To kurcze po co to ludzie robią? wydają kasę i leją pot z pracy? to powinna być zaleta czy wada ?

dla jednego będzie to zaletą bo ma coś czego nie ma w serii a dla innego wadą bo coś było kombinowane :wink4:
Opublikowano

Madziu, Słoneczko, pisząc "rezany" miałem na myśli 450 kucy zamiast seryjnych 381 :wink4: :wink4: :wink4:

Opublikowano

dla jednego będzie to zaletą bo ma coś czego nie ma w serii a dla innego wadą bo coś było kombinowane :wink4:

czyli potencjonalnie- zakupuję B6 BartSa jak się mu rodzina powiększy i jest to wózek rezany-wszystko mający którego właściciel spędził nad udoskonalaniem go i picowaniem dłuuugie godziny i się cieszę jak cholera a gostek z ulicy mówi --- eee kombinowany ten wózek ? dobre :D[br]Dopisany: 09 Wrzesień 2011, 10:02_________________________________________________

Madziu, Słoneczko, pisząc "rezany" miałem na myśli 450 kucy zamiast seryjnych 381 :wink4: :wink4: :wink4:

Kimiasz a tak pomyśl---miałbyś tyle kucy i co? ja to bym się pewnie zabiła bo jak tym jeździć nie używając ich wszystkich :polew: :polew:

Opublikowano

Bart-Sa nie ma Q :decayed: