Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Pany nie kojarzy ktoś jak porządnie odpowietrzyć układ chłodzenia :cool1: - gdzieś czytałem o tym na forum ale nie mogę znaleźć :mysli::no:

jeśli ktoś by na to wpadł to niech da "cynę" :decayed: :decayed: :decayed::wink4: :wink4: :wink4:

siemka

ja znam dwa sposoby

1 sciagasz przewod gumowy z nagrzewnicy (chyba) albo cos pomylilem tam jest dziureczka wiec sciagasz

do dziureczki i wlaczasz nawiewy na maxa i jak bedzie powietrze to powinno sobie tam uleciec az do momentu kiedy

bedzie sam plyn lecial

2 stajesz na wzniesieniu np jakis parking podziemny na podjezdzie przodem do gory i odrecasz korek nawiewy max

i pogazowac troche

no i chyba cos w ten desen zaraz chlopaki pewnie zweryfikuja czy ma to sens czy nei ja tak slyszalem a nawet czytalem gdzies

dawno tu na forum :)

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

z tą dziureczką też słyszałem :P[br]Dopisany: 29 Wrzesień 2011, 22:24_________________________________________________Należy zsunąć węża powrotnego z nagrzewnicy tak, aby powietrze mogło wydostawać się poprzez dziurkę w tymże wężu, niech leci, nawet płynu powinno tędy trochę upłynąć (właściwie powinien po prostu sikać do góry)

Tak to chyba leciało :P

Opublikowano
  • Autor

nom cos w ten desen

:)

Opublikowano

ale technicznie się zrobiło :kox:

Opublikowano
  • Autor

ta i jeszcze ja zabralem glos :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: swiat sie konczy :> :> :>

Opublikowano
:polew: ale patentu z górką nie znałem
Opublikowano

Kamil teraz jedz do uk i zarobisz 3x tyle ;)

jasne........... :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

wow :D czuje sie dumny :P[br]Dopisany: 29 Wrzesień 2011, 23:31_________________________________________________UWAGA, oszustki!

Nie wiem, czy też robicie zakupy w marketach, ale te informacje mogą się przydać. Chcę was ostrzec przed tym, co mi się przydarzyło.

Padłem ofiarą przebiegłych oszustek. Zdarzyło mi się to w TESCO, ale mogło i gdzie indziej, komuś innemu.

Oszustki działają następująco:

Dwie ładne dziewczyny koło 20-ki przychodzą do waszego samochodu, kiedy ładujecie zakupu do bagażnika. Zaczynają myć szyby, a piersi im dosłownie wyskakują z bluzek.

Kto by nie popatrzył?

Jak im podziękujecie i zaproponujecie pieniądze za wykonaną pracę, odmówią i poproszą, by lepiej podrzucić je do następnego TESCO. Jeżeli się zgodzicie, obie usiądą na tylnym siedzeniu i w trakcie jazdy zaczną się nawzajem pieścić. Następnie jedna z nich przechodzi na przednie siedzenie i zabierze się do robienia laski. Zmuszają Cię jeszcze do zjechania na pobocze i gwałcą po kolei.

Gdy obrabia Cie ta pierwsza, w tym czasie druga kradnie wasz portfel.

Mój portfel został właśnie tak skradziony w zeszły piątek, sobotę, dwa razy w poniedziałek i wczoraj też! Dzisiaj znowu jadę!

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

jutro jadę :P

Opublikowano
:kawa:
Opublikowano

Barta nawet jak zarobie 3x tyle to co tutaj się urodziłem i nigdzie się nie wybieram jakoś sobie poradze z tym co mam :P

Też jade :D:D ale biore pusty portfel :D

Opublikowano

z tą dziureczką też słyszałem :P[br]Dopisany: 29 Wrzesień 2011, 22:24_________________________________________________Należy zsunąć węża powrotnego z nagrzewnicy tak, aby powietrze mogło wydostawać się poprzez dziurkę w tymże wężu, niech leci, nawet płynu powinno tędy trochę upłynąć (właściwie powinien po prostu sikać do góry)

Tak to chyba leciało :P

w którym miejscu jest ten wąż :?: :?: :?: może jakaś fotka :naughty: :naughty: :naughty:

:hi: :hi: :hi:[br]Dopisany: 30 Wrzesień 2011, 05:40_________________________________________________

Seba ty to masz przeżycia ( Tesco ) :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
  • Autor

:hi: :hi: :hi:

heheeh ;) a no widzisz :P

co do weza to przy grodzi a dokladnie przed ta grodzia co jest aku po prawej stronie wchodza dwa weze

oile sie nie myle to tutaj Untitled_1.jpg

jeden powinien byc nieznacznie wyzej :) i jego sie zssuwa do dziurki ;)[br]Dopisany: 30 Wrzesień 2011, 07:09_________________________________________________ :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:

:rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose:

Wszystkiego najlepszego Madziu :D niech moc oooo bedzie z Toba :D wreszcie bedziesz mogla wymienic dowod z tyczasowego na normalny

18 lat to piekny wiek :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed::dance::pociesz::buziak:

Opublikowano

Untitled_1.jpg

Opublikowano
Opublikowano

Ściema Pany :> Magda - Wszystkiego Najlepszego na "nowej drodze życia" - dorosłego życia:) Szczęścia, miłości i dużo uśmiechu oraz samych pogodnych dni:) :rose:

Opublikowano

heheeh ;) a no widzisz :P

co do weza to przy grodzi a dokladnie przed ta grodzia co jest aku po prawej stronie wchodza dwa weze

oile sie nie myle to tutaj Untitled_1.jpg

jeden powinien byc nieznacznie wyzej :) i jego sie zssuwa do dziurki ;)[br]Dopisany: 30 Wrzesień 2011, 07:09_________________________________________________ :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:

:rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose:

Wszystkiego najlepszego Madziu :D niech moc oooo bedzie z Toba :D wreszcie bedziesz mogla wymienic dowod z tyczasowego na normalny

18 lat to piekny wiek :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed::dance::pociesz::buziak:

:laghing2: Dzieęęęki :hi: i wreszcie będe mogła legalnie te A4 prowadzić :polew:[br]Dopisany: 30 Wrzesień 2011, 10:28_________________________________________________

Ściema Pany :> Magda - Wszystkiego Najlepszego na "nowej drodze życia" - dorosłego życia:) Szczęścia, miłości i dużo uśmiechu oraz samych pogodnych dni:) :rose:

:gwizdanie: :gwizdanie: DJ dziś jest bardzo pogodnie aż się nie chce siedzieć w pracy :kwasny:[br]Dopisany: 30 Wrzesień 2011, 10:30_________________________________________________

wow :D czuje sie dumny :P[br]Dopisany: 29 Wrzesień 2011, 23:31_________________________________________________UWAGA, oszustki!

Nie wiem, czy też robicie zakupy w marketach, ale te informacje mogą się przydać. Chcę was ostrzec przed tym, co mi się przydarzyło.

Padłem ofiarą przebiegłych oszustek. Zdarzyło mi się to w TESCO, ale mogło i gdzie indziej, komuś innemu.

Oszustki działają następująco:

Dwie ładne dziewczyny koło 20-ki przychodzą do waszego samochodu, kiedy ładujecie zakupu do bagażnika. Zaczynają myć szyby, a piersi im dosłownie wyskakują z bluzek.

Kto by nie popatrzył?

Jak im podziękujecie i zaproponujecie pieniądze za wykonaną pracę, odmówią i poproszą, by lepiej podrzucić je do następnego TESCO. Jeżeli się zgodzicie, obie usiądą na tylnym siedzeniu i w trakcie jazdy zaczną się nawzajem pieścić. Następnie jedna z nich przechodzi na przednie siedzenie i zabierze się do robienia laski. Zmuszają Cię jeszcze do zjechania na pobocze i gwałcą po kolei.

Gdy obrabia Cie ta pierwsza, w tym czasie druga kradnie wasz portfel.

Mój portfel został właśnie tak skradziony w zeszły piątek, sobotę, dwa razy w poniedziałek i wczoraj też! Dzisiaj znowu jadę!

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Untitled_1.jpg

Mario przy ścianie grodziowej, pod maską masz dwa przewody wchodzące do kabiny w takiej harmonijce jak pokazał Bartek na focie ,na jednym z nich jest taka plastikowa rurka pod którą jest otworek,gdy układ jest odpowietrzony przez ten otworek powinien lecieć płyn.

Ja u siebie nic nie odpowietrzałem po wymianie termostatu i wydaje mi sie że wszystko samo się odpowietrzyło :cool1: