Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przypomnijcie mi kto z klubowiczów ma tanie i dobre części do naszych audiczek. Byłem dzisiaj u DJ i K U R W A okazało się, że walnięta pompa wody. Oczywiście uprzedzam, że 40 tyś temu była wymieniana razem z rozrządem.

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

proszę Cię Brunowcu skończ z tą herezją.... :polew:

Opublikowano

Cześć, nie rozumiem ?

Opublikowano

Przypomnijcie mi kto z klubowiczów ma tanie i dobre części do naszych audiczek. Byłem dzisiaj u DJ i K U R W A okazało się, że walnięta pompa wody. Oczywiście uprzedzam, że 40 tyś temu była wymieniana razem z rozrządem.

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=30793.0

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=44215.0 :szukaj::wink4: :wink4: :wink4:

Opublikowano

Dzięki za info. Nie wiedziałem, że facet się ogłaszał no forum

Opublikowano
:hi: bry i tak już dzionek w pracy za pasem :D i kolejny dzień bliżej emerytury
Opublikowano
  • Autor

czy taka pompa po takim przebiegu nie powinna isc na reklamacje ?? i ci co robili rozrzad powinni to w gratisie zrobic ?? :)

:decayed:

Opublikowano

kiedy to było :gwizdanie:

Opublikowano

czy taka pompa po takim przebiegu nie powinna isc na reklamacje ?? i ci co robili rozrzad powinni to w gratisie zrobic ?? :)

:decayed:

w 100% się zgadzam Panie Sebastianie :good: :good: :good:

Opublikowano
  • Autor

nom to Bruno bo rozumiem ze robiles rozrzad tutaj ? wiec pewnie masz papierki wiec zawitaj ladnie do panow i powiedz ze zj***li :D

podobnie jak zj***l WSZ :D

Opublikowano

nom to Bruno bo rozumiem ze robiles rozrzad tutaj ? wiec pewnie masz papierki wiec zawitaj ladnie do panow i powiedz ze zj***li :D

chyba, że była włożona stara "pumpa" a nowa poszła do żyda :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

:chytry::przebiegly:

bywa i tak czasem

Opublikowano

są pompy i pompy :gwizdanie:

Opublikowano

Roszczenia będą słuszne tylko wtedy, gdy go oszukali, czyli pompa nie była zmieniana. Mechanik bierze odpowiedzialność za robotę, a nie za jakość części (chyba, że faktycznie źle założyli pompę i np. oring się podwinął). Z reklamacją pompy wody bym sobie od razu odpuścił, bo to praktycznie nie do wyegzekwowania. Sam kiedyś próbowałem reklamować przegub po 1000km, więc znam temat z autopsji. Napiszą, że uszkodzenie mechaniczne lub coś w ten deseń.

Opublikowano

Cześć, nie rozumiem ?

o to, że pompa nie była ruszana... i dlatego zdechła bo nie miała nalatane 40kkm..... pewnie była jeszcze ruszona po dzwonie co spowodowało jej szybki zgon (co to jest 40k na pompę wody (?) .... nawet zamiennik) :gwizdanie: [br]Dopisany: 10 Październik 2011, 17:00_________________________________________________

życzenia się nie spełnią.... :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Więc tak jak wcześniej mówiłem pompa na bank była wymieniona 40 tyś temu razem z rozrządem Znam mechanika parę ładnych lat i razem morze wódy wypiliśmy więc wałek wykluczam. A z reklamacją hmmm.... to jest polska Panowie więc przychylam się do wypowiedzi DJ. Natomiast faktycznie 40 tyś dla pomp to jest nic i nawet dla zamiennika, jak napisał Łukasz. Problem w tym że będę kilka stówek w plecy i dlatego właśnie krew mnie zalewa

Opublikowano

Seba nuta "KLATA PLECY BARKI" zrobily u mnie na osiedlu sensacje w pracy z reszta tez :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Seba nuta "KLATA PLECY BARKI" zrobily u mnie na osiedlu sensacje w pracy z reszta tez :decayed:

bardzo sie ciesze :D mam nadzieje ze Kimi ja widzial :D bedzie motivation :D

Bruno no niby tak ale jest szansa ze mogli zj***c przypadkiem i zalozyc za malo wydajna pompe do Twojego silnika :) a za to juz oni odpowiadaja :)

jak sie myle to napewno nasze madre techniczne glowy mnie poprawia :)

Opublikowano