Seba_LDZ Opublikowano 26 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 w tamtym watku zaraz noze poleca [br]Dopisany: 26 Październik 2011, 19:50_________________________________________________ jeszcze raz wielkie dzięki dla Bartek1605 na spota zapraszamy ... wpadnę no i prawidlowo niedziela 18 normalnei real albo cos innego pod dachem jak bedzie zimno ale to ustalimy w niedziele jednak coś tam śmierdzi tez mi sie cos wydaje ze grube nici tam byly do szycia uzyte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chriss Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 ale nie nam to oceniac chyba ze ktoś lubi być piegowaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 26 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 o tak mi sie zucilo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panton Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 jakimi nićmi.... ??? jasno widać kto ma rację.... a Malik nie odpowiedział na temat tylko popitolił wątkami i "dalej nie chce mi się dyskutować...." echhhh... nawet na forum są układy i układziki.... dobrze, że koleś się broni... byłby głupi jakby tematu nie nagłośnił.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 26 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 zgadzam sie i nie widze argumentacji ze drugie konto i napisal to jak mial niby to zrobic skoro z tamtego nic nie mogl pisac... bez sensu ... i dalej sie trzymaja screenow no kurde az sie prosi wyslac screena w ktorym ktorys kto tak broni screenow napisal cos obrazliwego na mnie no :wallbash: :wallbash: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SpongeBob Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 qrde juz mi sie nie chce czytac tego wszystkiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chriss Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 jakimi nićmi.... ??? jasno widać kto ma rację.... a Malik nie odpowiedział na temat tylko popitolił wątkami i "dalej nie chce mi się dyskutować...." echhhh... nawet na forum są układy i układziki.... dobrze, że koleś się broni... byłby głupi jakby tematu nie nagłośnił.... jasne że tak i nie ma co się mieszać ale Malik powinien to wyjaśnić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panda z Teksasu Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 a ja i tak nie wiem o co poszlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 26 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 a ja i tak nie wiem o co poszlo Ty to tam spij lepiej albo pracowniko dogladaj bo widze ze krzywow fuge klada :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 a ja i tak nie wiem o co poszlo o butelke soku marchwiowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 ojcowie zalozyciele ahahahah rodzina Soprano k**wa..... i maja monopol na a4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chriss Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 chłopaki trochę namieszali i żaden się nie chce do tego przyznać bo pewnie honor nie pozwala ale wątek frekwencje ma :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panton Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 wpłynąłem na zmianę regulaminu :kox: :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 jak o ojcach mowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panton Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 stare :thumbdown: :thumbdown: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 26 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 wpłynąłem na zmianę regulaminu :kox: :kox: szacun tez jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 wiem ale ci ojcowie zalozyciele mnie rozwalili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 i tak powstała śmietanka towarzyska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chriss Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 teraz się pozabijają na PV [br]Dopisany: 26 Październik 2011, 20:56_________________________________________________ wpłynąłem na zmianę regulaminu :kox: :kox: powinieneś dostać wyróżnienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 Ponton na prezydenta...jak kabel odzyska oczywiscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi