Panton Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 teraz się pozabijają na PV [br]Dopisany: 26 Październik 2011, 20:56_________________________________________________ wpłynąłem na zmianę regulaminu :kox: :kox: powinieneś dostać wyróżnienie widzicie wszyscy mnie straszyli, że dostanę kropkę a tutaj co???? Sam prezes wziął moje zdanie pod uwagę i ZMIENIA regulamin.......... ps: jaki z tego morał? Do odważnych świat należy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 26 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 do szalonych tez hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panton Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 prawda jest taka, że Hugo bardzo mądrze postąpił.... i rozwiązał problem raz na zawsze... a nie takie zgłaszanie kto co komu na priva napisał i czy go obraził czy nie...... totalna głupota z tym była Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chriss Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 teraz się pozabijają na PV [br]Dopisany: 26 Październik 2011, 20:56_________________________________________________ wpłynąłem na zmianę regulaminu :kox: :kox: powinieneś dostać wyróżnienie widzicie wszyscy mnie straszyli, że dostanę kropkę a tutaj co???? Sam prezes wziął moje zdanie pod uwagę i ZMIENIA regulamin.......... ps: jaki z tego morał? Do odważnych świat należy! a może ty też jesteś jednym z rodziny założycieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panda z Teksasu Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 pracownicy są i robią dobrze ale ciągle mało hehe jutro moze się następny znajdzie:P bo jest pewien koles na oku... nie kłóćtajta się już Ja popieram Pantona bo jest z łodzi a tamtego to nawet nie znam więc napewno się myli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 komu by tu po rajtach pojechać :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chriss Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 Siemano z wieczora :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 26 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 :decayed: [br]Dopisany: 26 Październik 2011, 21:21_________________________________________________uu Kimi przyszedl juz po zawodach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panda z Teksasu Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 ale widze dzisiaj maja wszyscy kiepski dzien jakis:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 żebyś wiedział, dzisiaj był dzień kołka :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panton Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 :decayed: [br]Dopisany: 26 Październik 2011, 21:21_________________________________________________uu Kimi przyszedl juz po zawodach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 26 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chriss Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 zrobił obczajkę i poszedł :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 26 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 ehh kimiasz nas juz nie kocha pewnie przygruchal sobie jakies studentki i ma lepsze zjaecie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chriss Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 też tak pomyślałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 wow....ladnie sie naspamowalo w lodzkim i przy okazji w watku o uciszaniu... Niestety temat juz zamkniety, wiec sie wypowiem tutaj: Prometeo w mojej opinii nie zmyslil sobie wszystkiego, aczkolwiek nie jest krysztalowy (wypowiedzi w watkach). Malik...Qrde, slabo by bylo, gdyby 36'letni chlop popelnial takie swinstwo - wyjasni sie to, jak dojdzie "zglos do moderatora" w oryginalnej wersji. Mimo, ze Hugo zmienil regulamin i mozna sobie skakac do gardel na pw, to i tak niestety w temacie nadal byly bezsensowne gadki... Troche dziecinada, ale tez rozumiem goscia, bo jak nie wyjasni sprawy i nie zmieni nicka, to nawet gdyby chcial cos sprzedac na forum, zaraz mu ktos wypomni, ze byly takie akcje, wiec nie jest godny zaufania... Podsumowujac - niech sie Malik w temacie wypowie i zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 ehh kimiasz nas juz nie kocha pewnie przygruchal sobie jakies studentki i ma lepsze zjaecie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Nie pieprzcie głupot Wyszedłem z mieszkania o 9, do 18 w pracy, potem siłownia, wróciłem 20:45, zanim się ogarnąłem, rozpakowałem, naszykowałem na jutro do pracy pykło pół godziny, teraz rozmawiałem 20 minut przez telefon z Izą - naprawdę nie jestem w stanie siedzieć na forum cały czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 Pulpecik zaraz dostanie wiązanke na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 26 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 wow....ladnie sie naspamowalo w lodzkim i przy okazji w watku o uciszaniu... Niestety temat juz zamkniety, wiec sie wypowiem tutaj: Prometeo w mojej opinii nie zmyslil sobie wszystkiego, aczkolwiek nie jest krysztalowy (wypowiedzi w watkach). Malik...Qrde, slabo by bylo, gdyby 36'letni chlop popelnial takie swinstwo - wyjasni sie to, jak dojdzie "zglos do moderatora" w oryginalnej wersji. Mimo, ze Hugo zmienil regulamin i mozna sobie skakac do gardel na pw, to i tak niestety w temacie nadal byly bezsensowne gadki... Troche dziecinada, ale tez rozumiem goscia, bo jak nie wyjasni sprawy i nie zmieni nicka, to nawet gdyby chcial cos sprzedac na forum, zaraz mu ktos wypomni, ze byly takie akcje, wiec nie jest godny zaufania... Podsumowujac - niech sie Malik w temacie wypowie i zobaczymy ale cos jest na temacie bo Malik nie wyslal pw odrazu ... takze ... cos jest na rzeczy dokladnie jestem tego samego zdania jak mial inaczej zalatwic sprawe jak nie ta ?? dobrze zrobil ... Kimiasz dobra dobra ;P bylo dzisiaj klata plecy barki ?? ja mialem klate i triceps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi