Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

teraz się pozabijają na PV :polew:[br]Dopisany: 26 Październik 2011, 20:56_________________________________________________

wpłynąłem na zmianę regulaminu :naughty::kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

powinieneś dostać wyróżnienie :P

widzicie wszyscy mnie straszyli, że dostanę kropkę a tutaj co???? Sam prezes wziął moje zdanie pod uwagę i ZMIENIA regulamin.......... :naughty::kox::decayed:

ps: jaki z tego morał? Do odważnych świat należy! :D

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

do szalonych tez ;) hehehe :P

Opublikowano

prawda jest taka, że Hugo bardzo mądrze postąpił.... i rozwiązał problem raz na zawsze... a nie takie zgłaszanie kto co komu na priva napisał i czy go obraził czy nie...... totalna głupota z tym była

Opublikowano

teraz się pozabijają na PV :polew:[br]Dopisany: 26 Październik 2011, 20:56_________________________________________________

wpłynąłem na zmianę regulaminu :naughty::kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

powinieneś dostać wyróżnienie :P

widzicie wszyscy mnie straszyli, że dostanę kropkę a tutaj co???? Sam prezes wziął moje zdanie pod uwagę i ZMIENIA regulamin.......... :naughty::kox::decayed:

ps: jaki z tego morał? Do odważnych świat należy! :D

a może ty też jesteś jednym z rodziny założycieli :polew:
Opublikowano

pracownicy są i robią dobrze ale ciągle mało hehe :P

jutro moze się następny znajdzie:P bo jest pewien koles na oku...

nie kłóćtajta się już:P Ja popieram Pantona bo jest z łodzi a tamtego to nawet nie znam więc napewno się myli :P

Opublikowano

komu by tu po rajtach pojechać :gwizdanie:

Opublikowano
:polew: :polew: :polew:
Opublikowano

Siemano z wieczora :hi: :hi: :hi:

Opublikowano
  • Autor
:decayed: :decayed: :decayed:[br]Dopisany: 26 Październik 2011, 21:21_________________________________________________uu Kimi przyszedl juz po zawodach :D
Opublikowano

żebyś wiedział, dzisiaj był dzień kołka :gwizdanie:

Opublikowano

:decayed: :decayed: :decayed:[br]Dopisany: 26 Październik 2011, 21:21_________________________________________________uu Kimi przyszedl juz po zawodach :D

:D

Opublikowano
  • Autor
:decayed: :decayed: :decayed:
Opublikowano

zrobił obczajkę i poszedł :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano
  • Autor

ehh kimiasz nas juz nie kocha pewnie przygruchal sobie jakies studentki i ma lepsze zjaecie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

też tak pomyślałem :polew:

Opublikowano

wow....ladnie sie naspamowalo w lodzkim i przy okazji w watku o uciszaniu... Niestety temat juz zamkniety, wiec sie wypowiem tutaj: Prometeo w mojej opinii nie zmyslil sobie wszystkiego, aczkolwiek nie jest krysztalowy (wypowiedzi w watkach). Malik...Qrde, slabo by bylo, gdyby 36'letni chlop popelnial takie swinstwo - wyjasni sie to, jak dojdzie "zglos do moderatora" w oryginalnej wersji. Mimo, ze Hugo zmienil regulamin i mozna sobie skakac do gardel na pw, to i tak niestety w temacie nadal byly bezsensowne gadki... Troche dziecinada, ale tez rozumiem goscia, bo jak nie wyjasni sprawy i nie zmieni nicka, to nawet gdyby chcial cos sprzedac na forum, zaraz mu ktos wypomni, ze byly takie akcje, wiec nie jest godny zaufania... Podsumowujac - niech sie Malik w temacie wypowie i zobaczymy :wink4:

Opublikowano

ehh kimiasz nas juz nie kocha pewnie przygruchal sobie jakies studentki i ma lepsze zjaecie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Nie pieprzcie głupot :cool1:

Wyszedłem z mieszkania o 9, do 18 w pracy, potem siłownia, wróciłem 20:45, zanim się ogarnąłem, rozpakowałem, naszykowałem na jutro do pracy pykło pół godziny, teraz rozmawiałem 20 minut przez telefon z Izą - naprawdę nie jestem w stanie siedzieć na forum cały czas :cool1:

Opublikowano

Pulpecik zaraz dostanie wiązanke na PW :polew:

Opublikowano
  • Autor

wow....ladnie sie naspamowalo w lodzkim i przy okazji w watku o uciszaniu... Niestety temat juz zamkniety, wiec sie wypowiem tutaj: Prometeo w mojej opinii nie zmyslil sobie wszystkiego, aczkolwiek nie jest krysztalowy (wypowiedzi w watkach). Malik...Qrde, slabo by bylo, gdyby 36'letni chlop popelnial takie swinstwo - wyjasni sie to, jak dojdzie "zglos do moderatora" w oryginalnej wersji. Mimo, ze Hugo zmienil regulamin i mozna sobie skakac do gardel na pw, to i tak niestety w temacie nadal byly bezsensowne gadki... Troche dziecinada, ale tez rozumiem goscia, bo jak nie wyjasni sprawy i nie zmieni nicka, to nawet gdyby chcial cos sprzedac na forum, zaraz mu ktos wypomni, ze byly takie akcje, wiec nie jest godny zaufania... Podsumowujac - niech sie Malik w temacie wypowie i zobaczymy :wink4:

ale cos jest na temacie bo Malik nie wyslal pw odrazu ... takze ... cos jest na rzeczy ;) dokladnie jestem tego samego zdania jak mial inaczej zalatwic sprawe jak nie ta ?? dobrze zrobil ...

Kimiasz dobra dobra ;P bylo dzisiaj klata plecy barki ?? :D ja mialem klate i triceps :D