Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ohayoo :hi: :hi: :hi:

A ja mam ogłoszenie, rkwon w wolnej chwili jakby co podepnij to pod banner, ok? :good: :good: :good:

Szukam dwóch chętnych na sobotę 26. listopada w godzinach wieczornych, w celu zawiezienia czterech par z Teofilowa do Rąbienia (w sumie 8 osóB) na zabawę andrzejkową. Dla chętnych i pomocnych przewidziane są nagrody rzeczowe :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi: Powiadasz rzeczowe oczywiście ja jestem chetny :>
Opublikowano

:hi: Powiadasz rzeczowe oczywiście ja jestem chetny :>

:good: :good: :good:

Jak coś, będziemy w kontakcie :wink4:

Opublikowano

A ja mam ogłoszenie, rkwon w wolnej chwili jakby co podepnij to pod banner, ok? :good: :good: :good:

Szukam dwóch chętnych na sobotę 26. listopada w godzinach wieczornych, w celu zawiezienia czterech par z Teofilowa do Rąbienia (w sumie 8 osóB) na zabawę andrzejkową. Dla chętnych i pomocnych przewidziane są nagrody rzeczowe :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

:good: :good: :good: :good: :good: :good:

:wink4: :wink4: :wink4: :wink4: :wink4: :wink4:

Opublikowano

:good: :good: :good: :good: :good: :good:

:wink4: :wink4: :wink4: :wink4: :wink4: :wink4:

jak coś to mogę pomóc :>
Opublikowano

tylko wcześniej wspomnij co to za nagrody :polew:

Opublikowano
Opublikowano

tylko wcześniej wspomnij co to za nagrody :polew:

Trunki :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

:D :D :D

Opublikowano
  • Autor

:blink: :blink: :blink:

brak skali

Opublikowano

Witam koledzy.Mieszkam koło Łodzi i mam zamiar wybrać się w jakąś Niedziele na Łódzki spocik.

Opublikowano
  • Autor

http://www.sadistic.pl/oczywiscie-znowu-kierowca-hondy-vt92095.htm[br]Dopisany: 06 Listopad 2011, 14:27_________________________________________________

Witam koledzy.Mieszkam koło Łodzi i mam zamiar wybrać się w jakąś Niedziele na Łódzki spocik.

no to zapraszamy nie ma co sie czajnikowac tylko wpadac :):hi:

Opublikowano

Czyli wpadasz dzisiaj:D Wszystkie info na górze;)

Opublikowano
  • Autor

chocby dzisiaj z ksawerowa nie jest daleko ;)[br]Dopisany: 06 Listopad 2011, 14:28_________________________________________________ :hi: Panie Bartku :P

Opublikowano

qrde, Cymek - to już wiem, za czyim autem się oglądałem na Jana Pawła;p [br]Dopisany: 06 Listopad 2011, 14:28_________________________________________________

chocby dzisiaj z ksawerowa nie jest daleko ;)[br]Dopisany: 06 Listopad 2011, 14:28_________________________________________________ :hi: Panie Bartku :P

:hi:Panie Sebo;D Delfinkowi chyba u mnie dobrze, bo jak już wspominałem - zagadał wczoraj po całej akcji:) Allegro też wstępnie przeglądałem:)

Opublikowano

Dzisiaj nie dam rady ale na pewno będę uczęszczał.Jara mnie to :good:[br]Dopisany: 06 Listopad 2011, 14:30_________________________________________________

DeeJay_Kill słyszałem że ty jesteś z Ksawerowa?

Opublikowano

tak i Twoje auto nie raz mijałem, tylko jeszcze nie namierzyłem, gdzie parkuje :decayed:

Opublikowano

Ja wiem gdzie twoje.

Opublikowano

kluczyki pod wycieraczką :polew: