Seba_LDZ Opublikowano 27 Listopada 2011 Autor Opublikowano 27 Listopada 2011 nom takze mam nadzieje ze bede chwile przed
MarianekZg Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 BTW Kimi spanie od 03.00 - do 9.00 to i tak dużo :wink4: :good:
klysek Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 a ja nie dotre bo przyjezdza pan o 18 ogladac pazdziocha [br]Dopisany: 27 Listopad 2011, 16:04_________________________________________________moze sie go wreszcie pozbede
Seba_LDZ Opublikowano 27 Listopada 2011 Autor Opublikowano 27 Listopada 2011 hehe no to powodzenia ja sie odmeldowuje widzismy sie pozniej pozdro
MarianekZg Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 a ja nie dotre bo przyjezdza pan o 18 ogladac pazdziocha [br]Dopisany: 27 Listopad 2011, 16:04_________________________________________________moze sie go wreszcie pozbede oby się udało :good:
klysek Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 typy powiem tak przyjechalo 3 typow 1 chodzilo wkolo i zbieral info ode mnie co jest z samochodem 2 pan chodzil wokol i wsadzal paluchy we wszytskie szpary jakie ma samochod czy maja rowne odstepy 3 zas waszmosc zanurkowal pod maske no i..... UWAGA UWAGA zostal wydany werdykt : samochod wg nich na 90 % byl sapawany z 2 ,szpachli mi powiedzieli ze ma wiecej niz wody w Wiśle plynie,a silnik jest do generalnego remontu bo zaciaga piane do tłoków :polew: :polew: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: i tu nie wiem co autor mial na mysli ale napewno cos powaznego tylko nie wiedzial chyba sam o co mu chodzi takze jak byscie chcieli zeby ktos rzucil fachowym okiem na wasze furazerki mam do nich numer zrobia wam taki przeglad ze sie w pale nie miesci :decayed:
mar_92 Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 Czy może Ci fachowcy byli ze Zduńskiej Woli .? Bo tam są tacy jak opisałeś
klysek Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 Czy może Ci fachowcy byli ze Zduńskiej Woli .? Bo tam są tacy jak opisałeś Tomaszow Mazowiecki
DeeJay_Kill Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 ścieżkę zdrowia niezłą zrobili;D Jak ode mnie kupowali kiedyś civic'a, to przyszło 4 macherów, jeden przejechał i prawił, że "ręczny żyleta", że jego renault się szybciej zbiera i ogólnie auto jest ok, po czym, gdy stanęliśmy, odkręca korek od oleju, trzyma łapę, pokazuje mi, ze mu ją zakapało olejem i gada - silnik ma przedmuchy, pewnie jest zajechany Ogólnie rzecz ujmując - mózgów nie brakuje
MarianekZg Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 typy powiem tak przyjechalo 3 typow 1 chodzilo wkolo i zbieral info ode mnie co jest z samochodem 2 pan chodzil wokol i wsadzal paluchy we wszytskie szpary jakie ma samochod czy maja rowne odstepy 3 zas waszmosc zanurkowal pod maske no i..... UWAGA UWAGA zostal wydany werdykt : samochod wg nich na 90 % byl sapawany z 2 ,szpachli mi powiedzieli ze ma wiecej niz wody w Wiśle plynie,a silnik jest do generalnego remontu bo zaciaga piane do tłoków :polew: :polew: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: i tu nie wiem co autor mial na mysli ale napewno cos powaznego tylko nie wiedzial chyba sam o co mu chodzi takze jak byscie chcieli zeby ktos rzucil fachowym okiem na wasze furazerki mam do nich numer zrobia wam taki przeglad ze sie w pale nie miesci :decayed: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: ludzie są powaleni :polew:
bartek1605 Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 o kiego hu....j chodzi z tą pianą, bo pierwszy raz słyszę tą teorie
klysek Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 o kiego hu....j chodzi z tą pianą, bo pierwszy raz słyszę tą teorie no ja tez tego nie wiem ja mogl cos stwierdzi o tlokach nie widzac ich ale sa takie rzeczy ktorych nigdy nie bedziemy w stanie pojac
MarianekZg Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 o kiego hu....j chodzi z tą pianą, bo pierwszy raz słyszę tą teorie to specjalna szkoła Tomaszowska Mazowiecka :decayed:
DeeJay_Kill Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 Panie i Pany, jest taka akcja, "żebyście dali piątaka" - mianowicie, moi znajomi działają w jakiejś fundacji na rzecz zwierząt, w związku z czym robią charytatywną imprezę 8.12 w Elektrowni -będzie miło, jeśli i Wy wpadniecie, skoro nadarza się okazja na "klubowe" wyjście:) Wszystkie info - poniżej.
FeLIcitas Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 Panie i Pany, jest taka akcja, "żebyście dali piątaka" - mianowicie, moi znajomi działają w jakiejś fundacji na rzecz zwierząt, w związku z czym robią charytatywną imprezę 8.12 w Elektrowni -będzie miło, jeśli i Wy wpadniecie, skoro nadarza się okazja na "klubowe" wyjście:) Wszystkie info - poniżej. Jestem jak najbardziej za...Dj miksuje do tego na tej dżamprezie
Rekomendowane odpowiedzi