Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano z wieczora :hi:

Ja chcę być tam zamiast tego misia... :slina: :slina: :slina:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Siemano z wieczora :hi:

Ja chcę być tam zamiast tego misia... :slina: :slina: :slina:

Kimi ty łobuzie :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

Będzie spocik w niedziele bo chciałbym się w końcu stawić... Przygarniecie kropka ? :>

Opublikowano

Będzie spocik w niedziele bo chciałbym się w końcu stawić... Przygarniecie kropka ? :>

podjeżdżaj bez problema :good: :good: tylko nie wiadomo czy Real lub może Ikea przy gokartach - zajrzyj tu w sobotę wieczorkiem lub w Niedzielkę do południa, zapewne będzie jakaś decyzja :wink4: :wink4: :wink4::decayed: :decayed: :decayed::good: :good: :good:

Opublikowano

Będę podglądać :kox:

Opublikowano

tylko się nie czaj i nie kombinuj, że coś ci wypadło i nie przyjedziesz bo :bicz3: :bicz3: :bicz3: :bicz: :bicz: :bicz::decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

tylko się nie czaj i nie kombinuj, że coś ci wypadło i nie przyjedziesz bo :bicz3: :bicz3: :bicz3: :bicz: :bicz: :bicz::decayed: :decayed: :decayed:

Ten :bicz: :bicz: :bicz: mnie najbardziej motywuje... a jak by to jeszcze ta pani od wypracowania/misia miała mnie poganiać to nawet zrobiłbym już niedziele :polew: :polew:

Opublikowano
:decayed: :decayed: :wink4:
Opublikowano

Ten :bicz: :bicz: :bicz: mnie najbardziej motywuje... a jak by to jeszcze ta pani od wypracowania/misia miała mnie poganiać to nawet zrobiłbym już niedziele :polew: :polew:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

No Ty już nasz jesteś.... :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano
  • Autor

:decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

musze skrecic ta niespodzianke :D jak skrece to podzialamy :P:D :D :D[br]Dopisany: 01 Grudzień 2011, 22:40_________________________________________________a no i juz po silce :) 3 godzinny trening 3 kg mniej ;)

heh pewnie troche woda ;) aczkolwiek wypilem ze 2 literki w trakcie ;)

ale co tam waga nie klamie :P jeszcze tylko 45 kg i bedzie rowna 100

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :kox:

Opublikowano

Wczoraj wybrałam sie na imprezę z moimi kolezankami. Powiedziałam mojemu mężowi, że wrócę o

północy. 'Obiecuje ci kochanie, nie wrócę ani minuty

pozniej'- powiedziałam i wybyłam. Ale impreza byla cudowna! Drinki, balety, znów drinki, znów balety, i jeszcze więcej drinkow. Było tak fajnie, że

zapomniałam o godzinie.. Kiedy wróciłam do domu, była 3 nad ranem. Wchodzę do domu, po cichutku otwierając drzwi, a tu słyszę tą wścieklą kukułkę w

zegarze jak zakukała 3 razy. Kiedy się zorientowalam, ęe mój mąż się obudzi przy tym kukaniu, dokończyłam sama kukać jeszcze 9 razy... Bylam z siebie bardzo dumna i zadowolona, że chociaż pijana w cztery d*py, nagle taki dobry

pomysł przyszedł mi do glowy - po prostu uniknęłam awantury z męzem...

Szybciutko położyłam się do łóżka, myśląc jaka to ja jestem inteligenta! Ha :)

Rano, podczas śniadania, mąż zapytał, o której wróciłam z imprezy, więc mu

powiedziałam, że o samiutkiej północy, tak jak mu obiecałam. On od razu nic nie powiedział, nawet nie wyglądał na podejrzliwego. 'Oh, jak dobrze, jestem

uratowana....' - pomyślałam i prawie otarłam pot z czoła. Moj maż, po chwili, spojrzał na mnie serio, mówiąc: 'Wiesz, musimy zmienić ten nasz

zegar z kukułką'. Zbladłam ze strachu, ale pytam pokornym głosem: 'Taaaak A dlaczego, kochanie?' A on na to: Widzisz, dziś w nocy, kukułka zakukała 3

razy, potem - nie wiem jak to zrobiła - krzyknęła 'O k**wa!' znów zakukała 4 razy, zwymiotowała w korytarzu, zakukała jeszcze 3 razy i padła na podłogę ze śmiechu. Kuknęła jeszcze raz, nastąpnęła na kota i rozwaliła stolik w salonie. A potem, powaliła się koło mnie i kukając ostatni raz -puściła se głośnego bąka i szybko zaczęła chrapać........ :D

Opublikowano

:nabijasie:

:good: :good: :good:[br]Dopisany: 01 Grudzień 2011, 23:06_________________________________________________

Dupki, Audi R8 i za***ista muza:

:naughty: :naughty: :naughty: :naughty:[br]Dopisany: 01 Grudzień 2011, 23:07_________________________________________________

Ohayoo :hi: :hi: :hi:

Opublikowano
  • Autor

:hi:[br]Dopisany: 02 Grudzień 2011, 07:44_________________________________________________tylko w warszawie

w0_chwdp.jpg

Opublikowano

:hi:[br]Dopisany: 02 Grudzień 2011, 07:44_________________________________________________tylko w warszawie

w0_chwdp.jpg

:facepalm:

To już trzeba mieć nieźle nasrane we łbie

Opublikowano
  • Autor

ano [br]Dopisany: 02 Grudzień 2011, 14:53_________________________________________________a co tu taka cisza ?? :)

Opublikowano

dobry wieczór ;) i zarazem dobranoc ;) padam na ryjek po tym tygodniu w pracy...

Opublikowano

aaaaaaaaauuuuuuuuu ale się działo dziś "na łódzkim" :heat: :heat: :heat::polew: :polew: :polew::thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:

Opublikowano

a laski piszcza :polew:

nie wszystkie, bo nie które już przestały :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :tongue4: :tongue4: :tongue4::wink4: :wink4: i śpią jak dzieci :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano
  • Autor

nie no widze pelne szalenstwo :/