Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

o gumkach tez :polew: :polew:

O ręczniku do ćwiczeń.... :cool1: :cool1: :cool1: :cool1:[br]Dopisany: 10 Grudzień 2011, 13:37_________________________________________________Podjadę po Ciebie tak koło 17:30, 17:40 - będziemy jakby coś, w kontakcie :wink4:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ouki, teraz do mnie prosto dojechac limanka nowe swiatla beda to w prawo i 2 blok to moj

Opublikowano
  • Autor

kierwa ale daleko ta vera :kwasny:

Opublikowano

nie marudz ja specjalnie wytrzezwialem :cool1:

Opublikowano
  • Autor

hahahah

eee nie jade nie chce mi sie :polew: :polew: :polew: :polew:

robimy jakis konkretny trening ?? np moj ??

Opublikowano

ustalimy na miejscu :decayed:

Opublikowano
  • Autor

dobra to ja wezme swoja rozpiske ;)

Opublikowano

ja gdzies posialem swoja ;) ale sam ja robilem wiec ogarniam :P

Opublikowano
  • Autor

no to wez :) i cos sie ustali na miejscu

jest tam sauna ?

Opublikowano
:polew: :polew: :polew: oj Seba.... i tajskie masaze ;p jest sauna
Opublikowano
  • Autor

no to jak sa tajki to moze przyjade :P[br]Dopisany: 10 Grudzień 2011, 16:24_________________________________________________jakos wczesniej tam bedziemy czy na 18 ?

Opublikowano

no to jak sa tajki to moze przyjade :P[br]Dopisany: 10 Grudzień 2011, 16:24_________________________________________________jakos wczesniej tam bedziemy czy na 18 ?

ja zaraz wylatuję po Bartasa, myślę, że tak plus minus na 18, może parę minut przed będziemy :wink4:

Opublikowano

ouu to sie zbieram powoli

Opublikowano

bry :hi: :hi: :hi:

Wy tu ciągle siłka siłka, a o jutrze nikt nie pisze? Jak, co gdzie? Jakożem student ze mnie tęgi ( :decayed:) wnioskuję, że na porę tą ową zimową miejscówa zmienia się na port. Godzina pewno zostaje? Ale bajer.

Nie ma co...

Zima nie chce przyjść, bo Lato nie chce odejść ... i nie polata się w tym roku na białym puchu :)

Opublikowano

no i odrazu lepiej a na silce ci bankow przejdzie zrobimy rozgrzeweczke na biezni i bedzie gitarka

:D

Misiek specjalnie dla Ciebie wykrecilem rybie oko na niedziele :):decayed:

:decayed: :decayed: :good: :good:

dziś idę do Gołego ale tak delikatnie :wink4: :wink4: :wink4:[br]Dopisany: 10 Grudzień 2011, 18:08_________________________________________________

bry :hi: :hi: :hi:

Wy tu ciągle siłka siłka, a o jutrze nikt nie pisze? Jak, co gdzie? Jakożem student ze mnie tęgi ( :decayed:) wnioskuję, że na porę tą ową zimową miejscówa zmienia się na port. Godzina pewno zostaje? Ale bajer.

Nie ma co...

Zima nie chce przyjść, bo Lato nie chce odejść ... i nie polata się w tym roku na białym puchu :)

Lato odejdzie :good: bez obaw jak Kurator wejdzie do PZPN i zobaczy jakie cuda tam się działy :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano
Lato odejdzie bez obaw jak Kurator wejdzie do PZPN i zobaczy jakie cuda tam się działy

Z jednej strony wkurza mnie jak gość robi przekręty i kapusty co miesiąc tyle co moja cała rodzina w rok nie zarobi, a z drugiej strony to i tak dla mnie są typy z wyższej pierdolencji więc leję na niego :) tylko, że zimy nie ma - szkoda :gwizdanie:

Opublikowano

Dzięki wielkie dla fruga, który bardzo mi pomógł przy malowaniu deski, a tym samym przyczynił się do końcowego wyglądu a6, jak i dla Seby, który zaszczycił nas swoją obecnością :decayed: Dzięki, chłopaki!

Opublikowano

dJ zmierz ile tej folii potrzebujesz na tą blende na klapie bo coś tam mi zostało[br]Dopisany: 10 Grudzień 2011, 22:51_________________________________________________http://www.youtube.com/watch?v=WRyskOXVQOA&feature=player_embedded#!

Koksu rapuje ;D

Opublikowano
  • Autor

i co ze tylko tyle ?? przez caly wieczor ??

kuzwa Kimi Bartas myslalem ze cos napisza po silce ale widze ze chlopaki zanimogli :D

Bartas nie pier**l biesz wieksze ciezarki dawaj 8 :D hehehehe :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:[br]Dopisany: 11 Grudzień 2011, 02:17_________________________________________________a no Dj dziekuje za wyroznienie ta ja przyjechalem na robote az sie sr** chce ;)

Opublikowano

no to powrot po imprezie zaliczony teraz kima i na 8 na zajecia, dobranoc