Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znalazłem jeszcze tansza za 1400zt też w dobrym stanie ale niestety juz nie wy tym roku :wallbash:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Mario apropo Twojej czapki forum.sudety.it/viewtopic.php?t=3080 :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Proszę się nie podśmiewać z Miśka i mojej czapki :bicz3: :wink4:

Opublikowano

na żywca była 20 razy lepsza

Opublikowano

u Glinka sie obrazila :P rano jeszcze fotki w linku byly :polew:[br]Dopisany: 23 Grudzień 2011, 21:12_________________________________________________Bartuś cos mialem miec na gg :gwizdanie:

Opublikowano

Ohayoo :hi: :hi: :hi:

Wesołych Świąt Panie i Panowie :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

_4570_1.jpg

Opublikowano

a wybiera się ktoś może z Was do klubu ,,Pomarańcza" na Al. Piłsudskiego? ja próbuje zarezerwowac bilet gdzieś, ale nawet nie odbiera nikt :/ więc szukam jakiejś miejscówki dla 2 osób na sylwka... jakieś propozycje? :gwizdanie: :good:

Opublikowano

sie obudziłes ludzie rezerwacje robia 2/3 mc wczesniej nic nie słyszałem o wolnych mieiscach :confused4:[br]Dopisany: 23 Grudzień 2011, 22:51_________________________________________________tobi uzupełni profil :cool1:

Opublikowano

Nic się nie martw, Tobi - znajdziesz na pewno fajne miejsce na sylwka z drugą połówką;):wink4:

Opublikowano

Tobi pisz do dja moze Cie wezmie ze soba :gwizdanie:

Opublikowano

No Panowie. Mam jeszcze kilkadziesiąt minut mojej jakże krótkiej sławy - otóż dziś kończę 21 lat. Całe 21 :)

Ale piszę, by złożyć wszystkim życzenia - wszystkiego najlepszego, zdrowia, szczęścia, pomyślności :decayed: :decayed: Szampańskiej imprezy sylwestrowej i mocnych postanowień na nowy rok.

Btw. ramki kupię, ale jeszcze nie teraz, bo nie mam kasy.

Tomek - ja jechałem służbowym fordem transitem, miałeś prawo mnie nie zauważyć ;)

A dzisiaj jadę sobie proszę ja Was do infosysu, wjeżdżam na parking jako zaopatrzeniowiec do bufetu, toczę fele, toczę i nagle przede mną pojawia się czarny avant b7 z ramkami naszymi. Lampy z tyłu zafoliowane na ciemno i jakaś wlepa. Któż to taki?

Opublikowano

Wszystkiego najlepszego -dużo zdrowia ,szczęścia i czego tylko sobie życzycie:)))Amster

WESOŁYCH ŚWIĄT:)))))))))))))))))))))

Opublikowano

infosys to Kanu

Wszystko jasne :)

kładę się spać, jutro ciężki dzień. pozdrawiam!

Opublikowano

No Panowie. Mam jeszcze kilkadziesiąt minut mojej jakże krótkiej sławy - otóż dziś kończę 21 lat. Całe 21 :)

....

Wszystkiego Najlepszego byku :good: :good: :drunk: :drunk: :drunk::boobs: :boobs: :boobs::banan3: :banan3: :banan3::wink4: :wink4: :wink4: :> :> :>

Opublikowano
  • Autor

Panie Kamilu Pingwinie wszystkiego naj naj :) nie to zebym Ci przypominal ze stara d*pa jestes :P:):good: :good: :good:

a tu swiateczny prezent dla wszystkich Panow :P no moze i Pan tez jak lubia :P

31891fb779a6760703074ef06d34d193.gif

Opublikowano

W ten wieczór Wigilijny niech przy Waszym stole panuje zgoda i miłość, a poczucie rodzinnego ciepła i jedności będzie mocnym fundamentem, dodającym sił i odwagi podczas podejmowania najwazniejszych życiowych decyzji.

Opublikowano

No to wszystkiego fajnego i jeszcze karpia zdechłego. No i takiej dużej nieświeżej choinki, na której dyndają Muminki.Kasjera z Biedronki, co szybko kasuje. Wody, która się nie psuje. Potraw dużo, byle świeżych. Barszczu białego z odnóżami jeży. Prezentów dostawać wcale nie musicie - mój adres znacie, więc mi je podrzucicie.

Opublikowano

Wesołych Świąt! Szczęśliwego Nowego Roku! Niech tegoroczne Święta przyniosą Wam wiele radości, uśmiechu, miłości najbliższych. Niech spełnią się wszystkie Wasze marzenia a Nowy Rok niech będzie dla Was najszczęśliwszym rokiem pod słońcem!

:hi:

Wszystkiego najlepszego! :hi:

Opublikowano

sie obudziłes ludzie rezerwacje robia 2/3 mc wczesniej nic nie słyszałem o wolnych mieiscach :confused4:[br]Dopisany: 23 Grudzień 2011, 22:51_________________________________________________tobi uzupełni profil :cool1:

wiedziałem, że nie zabraknie tego typu komentarzy.... :gwizdanie:

już mamy miejscówke na sylwestra 2011 ;]

Grozzzziszzz Mi? :naughty::tongue4: