Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bartek a Ty jedziesz?

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja bym pojechał na Bukowine chętnie z Wami, ale mam inne priorytety jednak w tym roku :wink4:

Opublikowano

ja się boję jechać do Bukowiny :decayed:

Opublikowano
  • Autor

:hi: :hi: :hi:

:wallbash: :wallbash: :wallbash: 7,5 godzinny z zakopca do warszawy

sie robola zachcialo zdejmowac rusztowanie na moscie k**wa gamonie zamkneli droge na ponad godzine :wallbash: :wallbash: :wallbash:

korek nie wiem ile mial kilometrow ale byl meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeega i to na obwodnicy kielc masakra

ale za to trasa lodz - warszawa - zakopane - warszawa na jednym baku czyli jakies 150 - 430 - 430 czyli jakies 1000 km na ok 58 litrach 5,8 ;)

znosnie ;) fis klamie c**j podaje 7 :kwasny::decayed::naughty: :naughty: :naughty:

ale Panowie i Panie ile sniegu jest w zakopcu to masakra z nocy 20-30 cm na odsniezonym aucie :D

warunki narciarskie wysmienite :D :D :D tylko google potrzebne :P

Opublikowano

a w łodzi pada śnieg bo jutro sie wybieram :)

Opublikowano

Bartek a Ty jedziesz?

zobaczy się

jaki śnieg :polew:

Opublikowano
  • Autor

ta w warszawie slonce swieci :) :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

:wallbash: :wallbash: :wallbash: 7,5 godzinny z zakopca do warszawy

sie robola zachcialo zdejmowac rusztowanie na moscie ku*** gamonie zamkneli droge na ponad godzine :wallbash: :wallbash: :wallbash:

korek nie wiem ile mial kilometrow ale byl meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeega i to na obwodnicy kielc masakra

ale za to trasa lodz - warszawa - zakopane - warszawa na jednym baku czyli jakies 150 - 430 - 430 czyli jakies 1000 km na ok 58 litrach 5,8 ;)

znosnie ;) fis klamie ch*** podaje 7 :kwasny::decayed::naughty: :naughty: :naughty:

ale Panowie i Panie ile sniegu jest w zakopcu to masakra z nocy 20-30 cm na odsniezonym aucie :D

warunki narciarskie wysmienite :D :D :D tylko google potrzebne :P

no Seba to mam nadzieje ze bedzie bo ja lece 29 na tydzien[br]Dopisany: 10 Styczeń 2012, 23:43_________________________________________________

no ja rano odsniezalem nawet znaczy rano kolo 11 :D ale o 12 sladu juz nie bylo po sniegu a teraz deszcz pada

Opublikowano

hehe zimy brak to i dobrze ważne ze w górach śnieg :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Tomek tego Ci zycze bo naprawde jest super dzien w dzien 20-30 cm :D i temp max -5 :) w dzien na stoku -1 idealnie po prostu tylko google bo w ryj sypie jak sie jezdzi :D

no i policja na stokach jebie wszsytkich na potege sprawdzone na bialce i witowie :) wylapuja ludzi ktorzy pili cos w barze a pozniej na stok nie wpuszczaja i jesli ktos jezdzil to prawko niestety leci :/

byl przypadek ze laska wsiadla na skuter i potracila jakas inna babke sie okazalo ze byla po 2 grzancach :/ ehhh

Opublikowano

i pra

Tomek tego Ci zycze bo naprawde jest super dzien w dzien 20-30 cm :D i temp max -5 :) w dzien na stoku -1 idealnie po prostu tylko google bo w ryj sypie jak sie jezdzi :D

no i policja na stokach jebie wszsytkich na potege sprawdzone na bialce i witowie :) wylapuja ludzi ktorzy pili cos w barze a pozniej na stok nie wpuszczaja i jesli ktos jezdzil to prawko niestety leci :/

byl przypadek ze laska wsiadla na skuter i potracila jakas inna babke sie okazalo ze byla po 2 grzancach :/ ehhh

i prawko straciła :polew:

Opublikowano

ja to nart nie zakladam ani nic z tym zwiazanym raz mialem na nogach to nogi oby dwie zlamalem :D ja to moge siedziec pod stokiem i degustowac

Opublikowano

czyli to co w górach robi się najlepiej

Opublikowano
  • Autor

hehe nie no ja narty zlo ;) wyjebalem sie tak ze naderwalem wszystko co moglem w barku :) tylko snowboard :D

Opublikowano

To seba znaczy, że urlopik się udał :decayed:

Opublikowano

hehe nie no ja narty zlo ;) wyjebalem sie tak ze naderwalem wszystko co moglem w barku :) tylko snowboard :D

ja moze jednak zostane pod stokiem chyba ze na jabłuszku mozna zjezdzac :D[br]Dopisany: 11 Styczeń 2012, 00:32_________________________________________________no to trzeba isc w kime

Opublikowano

Seba traska z powrotem czasowo nie powala :decayed:

Jaja będą jak taki śnieg przyjdzie w okolice Łodzi - drogowcy znowu będą zaskoczeni :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

Seba traska z powrotem czasowo nie powala :decayed:

Jaja będą jak taki śnieg przyjdzie w okolice Łodzi - drogowcy znowu będą zaskoczeni :decayed: :decayed: :decayed:

:siema: ja dzisiaj rano jak do pracy jechalem w radiu mowili ze na to co wczoraj spadlo nasze piekne miasto wydalo na odśnieżanie 600.000 tys PLN :polew: :polew: :polew:
Opublikowano

:> hejka

to pewnie merolami odśnieżali z doczepionymi pługami :cool1:

Opublikowano

:> hejka

to pewnie merolami odśnieżali z doczepionymi pługami :cool1:

:siema: Szwedka :wink4: