Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem :smutas: i to jeszcze jakiś czas :gwizdanie: :wink4:

Ale dam radę bez żadnego problemusia :> :> :>

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

czyżby wszywka :gwizdanie:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: :laghing2: :laghing2:
Opublikowano

myślałem, że się nikt nie domyśli :wallbash: :wallbash: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

myślałem, że się nikt nie domyśli :wallbash: :wallbash: :polew: :polew: :polew:

esperal czuc na odleglosc :polew:
Opublikowano

no to wspolczuc :gwizdanie:

Opublikowano

Bartas nie ma czego - podczas wszywania nie bolało nic a nic :no::polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Bartas nie ma czego - podczas wszywania nie bolało nic a nic :no::polew: :polew: :polew:

:laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2:
Opublikowano

1,5l. na twarz i nie bolało :decayed:

Opublikowano

Albo jak to mój Tomasz mówi, że najlepszy jest okład z młodych piersi :tongue4: :tongue4: :polew: :polew:

Opublikowano

Albo jak to mój Tomasz mówi, że najlepszy jest okład z młodych piersi :tongue4: :tongue4: :polew: :polew:

i tu się rodzi kolejny problem :polew: skąd teraz młode piersi :polew: chyba że piersi z kurczaka :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

nie tylko Twoj tak mówi ja tez tak mowie :polew:[br]Dopisany: 11 Styczeń 2012, 16:44_________________________________________________

i tu się rodzi kolejny problem :polew: skąd teraz młode piersi :polew: chyba że piersi z kurczaka :polew: :polew: :polew:

no nie da sie ukryc bo za mlode to zaraz Cie posadza nie wiadomo o co a jak przekrocza magiczny wiek to juz sie okazuje ze ruszane :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

ja to nie wiem nie znam się :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

nie tylko Twoj tak mówi ja tez tak mowie

bo wszystkie Tomki to fajne chlopaki :decayed:[br]Dopisany: 11 Styczeń 2012, 16:50_________________________________________________
Opublikowano
:hi: A mnie coś bierze l4 sie kłania nie bawem :confused4:
Opublikowano

:hi: A mnie coś bierze l4 sie kłania nie bawem :confused4:

to bedzie nas dwoch :P

Opublikowano

Hej wszystkim z Bndy łódzkiej i nie tylko łódzkiej:) szykować ciuchy i zbierac alkohol-bedzie walka z procentami w marcu:)

Opublikowano

Hej wszystkim z Bndy łódzkiej i nie tylko łódzkiej:) szykować ciuchy i zbierac alkohol-bedzie walka z procentami w marcu:)

spokojna twoja rozczochrana :decayed::kox:
Opublikowano

spokojna twoja rozczochrana :decayed::kox:

:)to ,ze ostatnim razem usnąłem u Miśka nie znaczy ,że usnę w Bukowinie:) yyyyy tzn usnę ale myślę zdecydowanie później haha
Opublikowano

Mnie tylko głowa boli, ale dzisiaj tak odpieprzyłem a6, że szok :polew: Jutro mam jechać 230km do Żnina po dowód rejestracyjny- autko przeszło przegląd, 250 zł mniej w portfelu i jeszcze sobie przypomniałem, że czwórce też przegląd się skończył i tak sobie jeździłem bez od 18.12 w pełnej nieświadomości;p Aż się nie mogę nadziwić, że to przegląd przeszło, bo owszem - hamulce ok, światła niby też, ale poskręcałem to na kilka śrub, zderzak tylko przyłapany, koleś stwierdził, że auto z ameryki chyba (okazało się, że soczewki w światłach mają przesłonę nie w tę stronę. Ponoć mam luz na łożysku i jeszcze jakieś drobne pierdoły, jednak cieszę się, że już mogę jechać po dowód:) Ponawiam pytanie - chce ktoś coś z giełdy motoryzacyjnej w Poznaniu?