chriss Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 zobaczcie jak grajek daje czadu :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrab Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 super gość : :kox:hi: powitać wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smol Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Znalazł dobry patent na stelarz po starym plecaku i bije kase cwany lisek :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizmus2006 Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 a ja tam dziś widziałem ładny koksownik na trakto/aleksandrowskiej to możemy przytachac na spota jutro żebyśmy nie marzli . Założe sie, że bedzie miał powodzenie :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smol Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 a ja tam dziś widziałem ładny koksownik na trakto/aleksandrowskiej to możemy przytachac na spota jutro żebyśmy nie marzli . Założe sie, że bedzie miał powodzenie :gwizdanie: :gwizdanie: Ja mam metalowa beczke można rozpalić [br]Dopisany: 04 Luty 2012, 09:02_________________________________________________ :hi: [br]Dopisany: 04 Luty 2012, 09:02_________________________________________________wale kawke i lece rozebrać furke troszke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanu Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 a to jeszcze ci nikt nie poweidzial ten kto zajezdza pierwszy raz kazdemu flaszke na glowe stawia teraz się trochę zmieniło, teraz tankuje wszystkim auta do pełna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smol Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 a to jeszcze ci nikt nie poweidzial ten kto zajezdza pierwszy raz kazdemu flaszke na glowe stawia teraz się trochę zmieniło, teraz tankuje wszystkim auta do pełna No sie przyda bo pusty bak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 a mnie parownik odmówił posłuszeństwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizmus2006 Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 a to jeszcze ci nikt nie poweidzial ten kto zajezdza pierwszy raz kazdemu flaszke na glowe stawia teraz się trochę zmieniło, teraz tankuje wszystkim auta do pełna W mordke a ja tez jeszcze wkupnego nie dalem... napewno nie chcecie tej flaszeczki ? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panda z Teksasu Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 a czy ktoś kiedykolwiek dał wkupne ?:D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 a kto mówi, że nie chce flaszki :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panda z Teksasu Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Panton Panto na 4 fun tv jest weekend z Justinem Bieberem także oglądaj Albo pewnie już oglądasz dlatego Cię nie ma od rana na forum :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 4 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizmus2006 Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 :> :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pjngwjn Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Dobrze, że do smola zadzwoniłem i się dowiedziałem co i jak z tym spotem. Wreszcie się zobaczymy hehe PS. Kur@#$@#$@!@#!#@#4 zaje@!#@#$%#@$ w d*pę pier2@$@#$@#%$#% MAĆ ! Nie zaliczyłem egzaminu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smol Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Dobrze, że do smola zadzwoniłem i się dowiedziałem co i jak z tym spotem. Wreszcie się zobaczymy hehe PS. Kur@#$@#$@!@#!#@#4 zaje@!#@#$%#@$ w d*pę pier2@$@#$@#%$#% MAĆ ! Nie zaliczyłem egzaminu UUUU zaliczysz nastepnym razem [br]Dopisany: 04 Luty 2012, 13:39_________________________________________________Juz nie mam sił rozebrałem buł przodu i nic nie znalazłem nadal skacze na obrotach co to może byc a i dzis zaswieciła mi sie dioda od temperatury po 10 minutach zgasła co to może oznaczać płyn w chłodnicy mam do -80 i nie był zamrożony a wiec zastanawia mnie płyn do wycieraczek zamrożony był może być to powodem ?[br]Dopisany: 04 Luty 2012, 13:43_________________________________________________Klys pisałeś że to silniczek krokowy to z tymi obrotami może to to bo aku sie ładował cała noc i to samo było :wallbash: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pjngwjn Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 To jakby był zamarznięty płyn to by Ci wyskoczyło? Aż taka szczegółowa informacja w takim wozie? ... Jak mnie zamarzał w starym audi to nic nie wyskakiwało.. Jak Ci nierówno chodzi to moze to byc krokowy To aku ma coś wspólnego z nierówną pracą silnika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smol Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Cos takiego sie robi tylko wolniej opada i sie podnosi i u mnie nie ma znaczenie grzeje czy nie no tak aku ale ładowałem cała noc i pupa a nie bede inwestował w nowy jak ten jest git tak mi sie wydaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panda z Teksasu Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 W Justyny było tak samo i była to gumka kolektora ssącego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi