Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:bry: takie mamy Tacco na sobotę ? :naughty: [br]Dopisany: 17 Luty 2012, 09:53_________________________________________________

:hi: Widze że impreza sie wkoncu odbedzie zycze miłej zabawy ostre gibanko i pijcie :evil:[br]Dopisany: 17 Luty 2012, 08:27_________________________________________________czemu usuneli mi podpis ?? wiecie

podpisano-regulamin :D czytaj waść :polew:[br]Dopisany: 17 Luty 2012, 09:54_________________________________________________

dobra załatwilem rezerwacje w Tacco

:thumbup::banan2:[br]Dopisany: 17 Luty 2012, 09:56_________________________________________________a-ha doczytałam ,że tam selekcja Tomciu a z doświadczenia z jednego z wieczorów kawalerskich wiem że rezerwacja nijak się nie ma do selekcji :kox: także żeby jaj nie było, że kogoś nie wpuścili :mysli:

Ja wiem że regulamin widziałęm :wink4:. :hi: :hi:

[br]Dopisany: 17 Luty 2012, 18:45_________________________________________________frugo nie ma lipy naprawisz autko :) tylko juz nie na ori :no:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ori ori, u idczaka wszysztkie części muszą być nowe i ori, nie ma lipy :evil: tylko żeby z tym kosztorysem się udało

Opublikowano

ori ori, u idczaka wszysztkie części muszą być nowe i ori, nie ma lipy :evil: tylko żeby z tym kosztorysem się udało

Oby sie udało uda sie tylko końcówka drążka i wahacz dolny i zderzak bedziesz sam kobinował ?[br]Dopisany: 17 Luty 2012, 19:02_________________________________________________felgi [br]Dopisany: 17 Luty 2012, 19:02_________________________________________________jak ty miałeś ja ubezpieczoną ? ile za szkode całkowitą ?

Opublikowano

chcial bym oswiadczyc wszem i wobec ze w dniu dzisiejszym sprzedalem swojego bolida koledze z foum z Elblaga :good::decayed: zaczynam szukac 1.8 T :decayed:

Opublikowano

chcial bym oswiadczyc wszem i wobec ze w dniu dzisiejszym sprzedalem swojego bolida koledze z foum z Elblaga :good::decayed: zaczynam szukac 1.8 T :decayed:

UUUU nice . Klyś a czemu 1.8t w b5 ?

Opublikowano

Oby sie udało uda sie tylko końcówka drążka i wahacz dolny i zderzak bedziesz sam kobinował ?[br]Dopisany: 17 Luty 2012, 19:02_________________________________________________felgi [br]Dopisany: 17 Luty 2012, 19:02_________________________________________________jak ty miałeś ja ubezpieczoną ? ile za szkode całkowitą ?

Nie rozumiem, czemu mam sam coś kombinować? Wszystkie części pokrywa ubezpieczyciel. Zderzak w ogóle nie będzie zmieniany, tylko lakierowanko bo auto nie było uderzone centralnie przodem i zderzak jest cały o dziwo

Opublikowano

Nie rozumiem, czemu mam sam coś kombinować? Wszystkie części pokrywa ubezpieczyciel. Zderzak w ogóle nie będzie zmieniany, tylko lakierowanko bo auto nie było uderzone centralnie przodem i zderzak jest cały o dziwo

Ogunie sie pytam co i jak z tym bedzie . A na szkodie całkowitej jak bys wyszedł ?Wiesz ja sie pytam bo nigdy w nic nie zajebałem jak to wygloda :)

Opublikowano

Mały a może 2.7 Bi :gwizdanie:

Opublikowano

:D ja mi dolozysz nie ma problemu :kox:
Opublikowano

naprawa synki wychodzi okolo 25 tysięcy a szkoda całkowita jest gdy naprawa wynosi więcj niż 70% wartości rynkowej( w d*pie maja stan, i ile naprawde bys za auto dostal). Kombinujemny zeby drzwi jedne zamaist nowyc wstawic uzywane bo to nam pozwoli obnizyc kosztorys o jakeis 3 tysiace i nie bedzie calkowitej. Za pre tysiecy Kamilu to bym mogl sobie naprawic na uzywanyh czesciach albo zamiennikach a nie u Idczaka:) Częsci kosztuja krocie

Opublikowano

:D ja mi dolozysz nie ma problemu :kox:

2 str. wcześniej wstawiłem tanie ogłoszonko :gwizdanie:

Opublikowano

chociaz wiem kto jutro stawia wodke :gwizdanie:

Opublikowano

chociaz wiem kto jutro stawia wodke :gwizdanie:

:chytry: kto :mysli:
Opublikowano

ten co fure sprzedal :decayed:

:tongue4:
Opublikowano

Co powiecie na to przed i po

wykresi.jpg

Dodam, że na benzynie auto chodzi jak marzenie...

Opublikowano

a czek sie swieci ?? :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 17 Luty 2012, 20:35_________________________________________________Bruno jutro impreza a wodki jeszcze nie stawiales wiec masz byc :decayed:

Opublikowano

;( ;( ;( ;( ;( kochany samochodzik, sam gdzieś daleko w świecie, na pewno będzie strasznie tęsknił ;( ;( ;( ;(

ja nic nie wiedziała bo byłam w szkole, ale sesja całkowicie z głowy, nawet mam juz wszystkie autografy :tongue4: :tongue4: mogę więc :dance: szaleć z czystym sumieniem

Opublikowano

mam pytanie ile pala wam klekoty 1.9 i 2.5 TDI :mysli: