Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chcial bym oswiadczyc wszem i wobec ze w dniu dzisiejszym sprzedalem swojego bolida koledze z foum z Elblaga :good::decayed: zaczynam szukac 1.8 T :decayed:

nom jak będzie coś nie tak to :bicz::wink4:[br]Dopisany: 17 Luty 2012, 21:20_________________________________________________

;( ;( ;( ;( ;( kochany samochodzik, sam gdzieś daleko w świecie, na pewno będzie strasznie tęsknił ;( ;( ;( ;(

jak daleko jak on będzie cały czas u was w Łodzi :cool1:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

nom jak będzie coś nie tak to :bicz: :wink4

bedzie hulał :decayed:[br]Dopisany: 17 Luty 2012, 21:23_________________________________________________

jak daleko jak on będzie cały czas u was w Łodzi :cool1

nawet na spoty bedzie zajezdzał :decayed: :gwizdanie:
Opublikowano

z tymi spotami to zobaczymy czy dotrzyma słowa jakby się nie pojawiał to mam nadzieję że znajdzie się jakaś dobra dusza i doniesie to się ustawi cwaniaczka :wink4:

Opublikowano

Co powiecie na to przed i po

wykresi.jpg

Dodam, że na benzynie auto chodzi jak marzenie...

moc i moment obrotowy sa ze soba scisle powiazane. mozesz miec bonusa z fabryki ale wtedy bonus ten jest dla obu wartosci. pomiar z godziny 10 stwierdza ze masz moc nominalna na silniku ale masz podwyzszona wartosc momentu - 40Nm to juz nie jest granica bledu pomiarowego. natomiast pomiar z godziny 11 jest z d*py bo nie masz nawet serii :decayed: dodatkowo strasznie poszarpane... dlaczego bez wygladzania rysowany ? ;)

jak dla mnie to dziwny jest ten silnik i juz

Opublikowano

chcial bym oswiadczyc wszem i wobec ze w dniu dzisiejszym sprzedalem swojego bolida koledze z foum z Elblaga :good::decayed: zaczynam szukac 1.8 T :decayed:

to teraz chyba B6 :wink4: :wink4: :wink4: czy od razu B7 :decayed: :decayed: :?:

Opublikowano

to teraz chyba B6 :wink4: :wink4: :wink4: czy od razu B7 :decayed: :decayed: :?:

nie, nie napewno bedzie B5 tylko zastanawiam sie nad motorownia :mysli:
Opublikowano

Klysek ja ci swoją sprzedam :hi: siema wszystkim

Opublikowano

klysiu motorownia to chyba jakaś fajna benzynka :naughty: :naughty: :naughty: bo gnojowozy już chyba nie do końca się kalkulują :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:

Opublikowano

klysiu motorownia to chyba jakaś fajna benzynka :naughty: :naughty: :naughty: bo gnojowozy już chyba nie do końca się kalkulują :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:

Na długich trasach tak chyba ze w mieści to :thumbdown:a pyzatym diesel i tak mniej pali to raczej chyba diesel :mysli:
Opublikowano

no to jeżeli b5 na b5 to tylko 1.8T lub jak jest kasa to 2.7Bi

Opublikowano

Z b5 na b5 :facepalm:

Opublikowano

Z b5 na b5 :facepalm:

no co ty myslisz ze ja sram eurusami :naughty:
Opublikowano

skrab wiesz z b5 z silnikiem do przemieszczania się na b5 z silnikiem do jeżdzenia ? to ma sens :tongue4:

Opublikowano

moj klekot przy obecnych warunkach pali 7,2 a latem 6,8 w trasie jak go nie cisne schodzi do 5,4-5,7 a jak cisne to wiecej niz w miescie ale to pozostanie moja i jego slodka tajemnica ile :)

Opublikowano

skrab wiesz z b5 z silnikiem do przemieszczania się na b5 z silnikiem do jeżdzenia ? to ma sens :tongue4:

:oklaski:
Opublikowano

Klysiu dzwonilem przed chwila do Ciebie to sie nie pochwaliles no nie ladnie a teraz musze na forum czytac czyli jutro bedzie za co sie napic za sprzedac :D czyli zapraszam Cie i Ewcie do mojego dupowozu do Bukowiny

Opublikowano

Ale już wolał bym np BMW zawsze to coś innego :cool1: zastanów sie :naughty: tak jak ja bym zmieniał z b7 na b7 bez sensu a bemke przecież też możesz znależ w tych samych pieniądzach :hi:

Opublikowano

Tomcio musisz odpowiedzieć sobie na ważne, ale to zaje.biście ważne pytanie z jakim silnikiem ma być następne :audi: a potem kup takie autko i git majonez :good::decayed: :decayed: :decayed::wink4: :wink4: :wink4:

Opublikowano

Ale już wolał bym np BMW zawsze to coś innego :cool1: zastanów sie :naughty: tak jak ja bym zmieniał z b7 na b7 bez sensu a bemke przecież też możesz znależ w tych samych pieniądzach :hi:

nie namawiaj nam Klysia juz szukal merca, Klysiu ja Ci proponuje rs4 b8 :)

Opublikowano

Nie wiem czy byś chciał patrzeć na to samo wnętrze przez kilka lat :tongue4: