Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jak tam pijaki po imprezie :hi:[br]Dopisany: 19 Luty 2012, 10:29_________________________________________________Kliczko wygrał na punkty :wink4:

Opublikowano

Coś złabo był bo nic nie chca napisac :polew::wink4:

Opublikowano

:hi: :hi: A walke kto ogladał Derek Chisora, David Haye & Vitali Klitschko - All The Action 2012 HD Za tego liścia 10tysiecy babus zapłacił :>

Jak impreza napiszcie jak było

walka była do d*py... zresztą skończyły się czasy dobrego boksu.. teraz każdy robi więcej marketingu niż walki.... a Kliczko jakby był taki dobry jak ma marketing to za tego liścia powinien bambusowy tak przyje*** by go z desek znieśli a ten cofał się i unikał walki... widać, że się bambo przestraszył... śmieszne to było... i wygrał na punkty jak w szachy :D

Opublikowano

nie ma nikt mocy :tongue4: impreza fajna, poszalelim, popilim i potańczylim dla mnie super oby więcej takich wypadów :naughty: no oczywiście w jeszcze większym gronie :cool1:

Ci co nie byli niech żałują :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

:hi: :hi: A walke kto ogladał Derek Chisora, David Haye & Vitali Klitschko - All The Action 2012 HD Za tego liścia 10tysiecy babus zapłacił :>

Jak impreza napiszcie jak było

walka była do d*py... zresztą skończyły się czasy dobrego boksu.. teraz każdy robi więcej marketingu niż walki.... a Kliczko jakby był taki dobry jak ma marketing to za tego liścia powinien bambusowy tak przyje*** by go z desek znieśli a ten cofał się i unikał walki... widać, że się bambo przestraszył... śmieszne to było... i wygrał na punkty jak w szachy :D

Kliczko jest opanowanym zawodnikiem wiec na tego liscia maja wyjebane ,mi sie walka podobała chociasz rwelaci co prawda nie było tak jak mowisz Panton dobrego boksu nie ma już [br]Dopisany: 19 Luty 2012, 11:07_________________________________________________

nie ma nikt mocy :tongue4: impreza fajna, poszalelim, popilim i potańczylim dla mnie super oby więcej takich wypadów :naughty: no oczywiście w jeszcze większym gronie :cool1:

Ci co nie byli niech żałują :kox: :kox: :kox:

Nom to super że sie udało ja moze nastepnym razem pojde z paulina ale dopiero grubo po maju :)

Opublikowano

:hi: :> bry[br]Dopisany: 19 Luty 2012, 11:32_________________________________________________

przeca możesz dzisiaj jeszcze raz tam iść :D

no niestety nie mozna bo w niedziele maja zamkniete chyba jak dobrze pamietam bo pytalem Kamila

szkoda bo tęsknimy za Panem ochroniarzem buhahah

Opublikowano

:hi: :> bry[br]Dopisany: 19 Luty 2012, 11:32_________________________________________________

no niestety nie mozna bo w niedziele maja zamkniete chyba jak dobrze pamietam bo pytalem Kamila

no byl bardzo powazny i straszny, kazdy sie bal

Opublikowano

:bry:

...ja chcem jeszcze raz :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

:notworthy: :notworthy: :notworthy: bedzie jeszcze raz tylko kieeedyyy ? :gwizdanie: :gwizdanie: a ja wracałam czerwoną B5 w benzynce i całą drogę pierdzieliliśmy z Panem o audi hehuehe dowiedział się że istnieje Klub i omówiliśmy kilka technicznych bolączek silników 2.0 oraz próbowaliśmy rozgryźć czemu mu auto gaśnie i jak się to ma do alarmu, bo jak załaduje alarm i rozbroi to auto jedzie potem :polew:[br]Dopisany: 19 Luty 2012, 11:36_________________________________________________

no byl bardzo powazny i straszny, kazdy sie bal

najstraszniej było w WC kiedy się pojawiał z tym spojrzeniem :D:D:D[br]Dopisany: 19 Luty 2012, 11:37_________________________________________________

:hi: :hi:

Potańczyli?

nom :> i odciski mają :confused4: :>

Opublikowano
:siema: kurcze a miałem iść do szkoły :bag:
Opublikowano

Klysiu a Marcin poszedl na 7:30 :D i egzamin mial

Opublikowano

Klysiu a Marcin poszedl na 7:30 :D i egzamin mial

a on wczoraj troszke chyba byl :zemdlal: sztywny :decayed:
Opublikowano

no jak wychodzilismy to troszke tak :) tylko on juz wczesniej sobie degustowal :0

Opublikowano

no jak wychodzilismy to troszke tak :) tylko on juz wczesniej sobie degustowal :0

:D a ja dobrze kojarze ta blondyna co z nim byla to Kasi siostra :mysli:[br]Dopisany: 19 Luty 2012, 11:54_________________________________________________ooooooooooo Pingwina nie było dostanie chyba w cymbał :gwizdanie: :bicz3: :bicz3: :bicz3: :bicz3: :bicz3:
Opublikowano

:D a ja dobrze kojarze ta blondyna co z nim byla to Kasi siostra :mysli:[br]Dopisany: 19 Luty 2012, 11:54_________________________________________________ooooooooooo Pingwina nie było dostanie chyba w cymbał :gwizdanie: :bicz3: :bicz3: :bicz3: :bicz3: :bicz3:

Przysłał mi wczoraj SMS-a, że jest w szpitalu - ma zapalenie płuc.

Opublikowano

To super, że było super :)

A gdzie dziś spocimy? Port pewnie?

Opublikowano

Przysłał mi wczoraj SMS-a, że jest w szpitalu - ma zapalenie płuc.

szkoda ze nam nie napisal :disgust:
Opublikowano

no dobrze kojarzysz Kasi siostra

Opublikowano

dzisiaj moze byc co dla niektorych ciezko :cool1::guma:
Opublikowano

dzisiaj moze byc co dla niektorych ciezko :cool1::guma:

Domyślam się, i rozumiem "niektórych" ale trzeba być twardym. Poza tym moze nie "niektórzy" się stawią :)