Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

napisałem kolejnego nic nie wnoszącego do tematu posta w sprawie mega wzmacniacza a zabawa i tak się skończy u DJ na warsztacie w szukaniu problemu hehe :D[br]Dopisany: 20 Luty 2012, 15:55_________________________________________________Seba wrzuć coś na baner bo taka jakaś pustka się nastała tutaj :D

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

napisałem kolejnego nic nie wnoszącego do tematu posta w sprawie mega wzmacniacza a zabawa i tak się skończy u DJ na warsztacie w szukaniu problemu hehe :D[br]Dopisany: 20 Luty 2012, 15:55_________________________________________________Seba wrzuć coś na baner bo taka jakaś pustka się nastała tutaj :D

Ech ja też zacząłem pisać... w dziale magiczny klawisz http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=245636.new#new :polew: :polew:

Opublikowano
:hi: :hi:
Opublikowano
:hi: :hi: Haha co wy klysiowi proponujecie A2 :thumbdown: A4/S4 avant +Q Dzieciaki przyjdą to bedzie maił gdzie upychać klamoty :)[br]Dopisany: 20 Luty 2012, 16:39_________________________________________________Haha żle poczytałem posty sry za to A2 :wink4:
Opublikowano

no Chlopy o tym magicznym przycisku jeden drugiego przebija :D

Opublikowano

Ale Wam ładny temacik podsunąłem :)

Opublikowano

sie nabija posty Tomku z maila ziomku :D:D:D:D:D:D:D

o Panda ostrzezenie juz zlapal:D za nabijanie postów :D

Opublikowano

hahahaha - kamilek wyłapał :polew:

Opublikowano

a chce się oficjalnie odwołać...

w Tigrze miałem taki sam przycisk nitro i teraz proszę o udowodnienie przez moderatorów że tak nie było :P

Opublikowano

Zielony :) siedz teraz grzecznie i potulnie :)

Opublikowano

ale i tak temat z duuuuuuupy :polew:

Opublikowano

podobny przycisk miałem w hondzie hrv od włączania neonów ale tego już nie napisze na technicznym bo moderator nie widział takich rzeczy na oczy i z zazdrości walnie bana :D[br]Dopisany: 20 Luty 2012, 18:32_________________________________________________hehe na ile dają bany ? na ircu można siedzieć wtedy?:D

Opublikowano

DJ jaki qrde rezystor?

Opublikowano

ooo kolejny przygarnął kropka

Opublikowano

Wiktor ja to mam kropka a Ty miałeś bana :D[br]Dopisany: 20 Luty 2012, 19:07_________________________________________________Wiktor chciałoby Ci się przed sezonem opierdzielić moje felgi na jakiś pomarańcz czy cuś takiego ?

Opublikowano

podobny przycisk miałem w hondzie hrv od włączania neonów ale tego już nie napisze na technicznym bo moderator nie widział takich rzeczy na oczy i z zazdrości walnie bana :D[br]Dopisany: 20 Luty 2012, 18:32_________________________________________________hehe na ile dają bany ? na ircu można siedzieć wtedy?:D

można........ i kropek nie ma...... a moderatorzy są mniej "wrażliwi" :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Ja Kamilu też miałem kropka i też za offtop tylko akurat nie napisałem nic bezsensownego więc pozdrawiam panów moderatorów :chytry: i adminów. Wszystko można zrobić Kamilu tylko materiały byś musiał kupić bo później powiesz czemu tak drogo :evil: