Opublikowano 10 Marca 201214 l a ja dzis mialem przeglada i mam prawy lacznik do wymiany :} Też miałem niedawno przegląd. mi na usterkę poradzili zaspawać na sztywno :kox:
Opublikowano 10 Marca 201214 l Autor :banan: ---------- Post added at 00:48 ---------- Previous post was at 00:27 ---------- alez tu posucha ostatnio kompletna ... masakra z deka ...
Opublikowano 11 Marca 201214 l :banan:---------- Post added at 00:48 ---------- Previous post was at 00:27 ---------- alez tu posucha ostatnio kompletna ... masakra z deka ... ja jestem
Opublikowano 11 Marca 201214 l hej wszystkim po dłuuugiej nieobecnośći-pozdrowienia dla wszystkich ,których znam i dla tych,których jeszcze nie znam:) jak już wiadomo nie pojade na zlot poniewaz się stało i parę rzeczy u mnie zesrało-ale juz jest lepiej a będzie dobrze-koniecznie musze odwiedzić miasto Zgierz :)to najlepsze lekarstwo jakie znam:)
Opublikowano 11 Marca 201214 l jak już wiadomo nie pojade na zlot ---------- Post added at 09:03 ---------- Previous post was at 09:03 ---------- BTW typie
Opublikowano 11 Marca 201214 l hej wszystkim po dłuuugiej nieobecnośći-pozdrowienia dla wszystkich ,których znam i dla tych,których jeszcze nie znam:) jak już wiadomo nie pojade na zlot poniewaz się stało i parę rzeczy u mnie zesrało-ale juz jest lepiej a będzie dobrze-koniecznie musze odwiedzić miasto Zgierz :)to najlepsze lekarstwo jakie znam:) Zapraszamy :thumbup1: ---------- Post added at 09:34 ---------- Previous post was at 09:31 ---------- co prawda nie piję ale dla Ciebie zrobię wyjątek
Opublikowano 11 Marca 201214 l zyje ktos tu? gdzie spocimy bo chyba pogoda coo do opadów się nie sprawdzi
Opublikowano 11 Marca 201214 l zyje ktos tu?gdzie spocimy bo chyba pogoda coo do opadów się nie sprawdzi to nasze Łódzkie już dogorywa znowu nie długo bedzie przestój i bedzie nas aktywnych trzech
Opublikowano 11 Marca 201214 l Siema no wkoncu łagiewnicką za czeli robic bedzie kanada // A co do spota moze real ?
Opublikowano 11 Marca 201214 l Gizmo - zmiana planów jednak nie jadę dzisiaj na spota, sorry Gizmo mozesz latajacym talerzem sie przytrurlac ---------- Post added at 11:32 ---------- Previous post was at 11:32 ---------- banan robi dobra robote