MarianekZg Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 :hi:widzę, że jakaś :kox:impreza się szykuje - świniak z rożna, śliwowica :slina: :decayed: a ty bidny na diecie :wallbash:
bartek1605 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 zasłonimy cię żeby Kasia nie widziała a Ty wtedy opierdzielisz udziec
Magdalenah Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 bry ---------- Post added at 12:28 ---------- Previous post was at 12:27 ---------- zasłonimy cię żeby Kasia nie widziała a Ty wtedy opierdzielisz udziec tak, klysiu go zasłoni i Kasia nie zobaczy na pewno
frugodh Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 ja pierdyle ;/ auto miało być już do odbioru, to teraz mówią że im się maszyna do ustawiania geometrii zepsuła i w piątek ustawią i będzie do odbioru dopiero lol. Jutro jadę obejrzeć jak to wygląda, ciekawe czy już będzie finito czy będę mieć jakieś uwagi
Seba_LDZ Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2012 kuzwa na bogato widze oby wszystko gralo i buczalo jak funkiel nowka
Gość SpongeBob Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 ja pierdyle ;/ auto miało być już do odbioru, to teraz mówią że im się maszyna do ustawiania geometrii zepsuła i w piątek ustawią i będzie do odbioru dopiero lol. Jutro jadę obejrzeć jak to wygląda, ciekawe czy już będzie finito czy będę mieć jakieś uwagi o z ta geometria to uwazaj bo moj to na geometri byl chyba ze 4 razy i nie tak szybko
smol Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 na klaoryferze tam w c**j mał miejsca jest na taki spot
Seba_LDZ Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2012 hyhyhyhy :D co tam Mariano Italiano ?
MarianekZg Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 hyhyhyhy :D co tam Mariano Italiano ? :naughty: :whistling:
Kimi Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Siemano frugodh, to już chyba będą ze dwa miechy, jak Ci robią to auto? pjngwjn - zajebiaszczy awatar :grin:
bartek1605 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 kurfa ale ciężko wrócić do trybu pracy
frugodh Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 :hi:no 2 miechy ;/ auto robią tak naprawdę 3 tydzień, wcześniej auto stało nie ruszone bo była walka z ubezpieczycielem;/
Kimi Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 :hi:no 2 miechy ;/ auto robią tak naprawdę 3 tydzień, wcześniej auto stało nie ruszone bo była walka z ubezpieczycielem;/ Heh, witamy w Polsce... W kraju, w którym nawet trawa na boisku nie chce rosnąć
frugodh Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Byłem u Idczaka obejrzeć auto. Nawet w miarę ale uwag miałem też sporo. Co oni za lakierników mają że zostawiają np pod klamką skórkę pomarańcza i nie widzą tego? MaSAKRA! Mają poprawić to co im wytknąłem i jutro odbiór.
klysek Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 na klaoryferze tam w c**j mał miejsca jest na taki spot co roku jest tam oragnizowany i miejsca starcza
Rekomendowane odpowiedzi