MarianekZg Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 W ogóle to chciałem spytać czy jest dziś spocik ???
klysek Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 W ogóle to chciałem spytać czy jest dziś spocik ??? cienko to widze ale moze...
Magdalenah Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 no dobra to jakies deklaracje na poniedzialek ?? bo mysle ze damy rade spanko w avancie tez niczego sobie bedzie ---------- Post dopisany at 00:38 ---------- Poprzedni post napisany at 00:26 ---------- nic tylko program gwiazdy walcza z najmanem i ja sie pisze :naughty: ---------- Post dopisany at 00:38 ---------- Poprzedni post napisany at 00:38 ---------- nic tylko program gwiazdy walcza z najmanem i ja sie pisze :naughty: :hi:ja na poniedziałek się wstępnie piszę, chyba że BartS bedzie mial wolne to skaczę do Wrześni na rezanko, śpiwór mam , moze byc nocleg w avancie, tylko na jakiś shopping trzeba sie umówić
Magdalenah Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Madzia co tam rezasz ???? a wy z Sebą mówicie co rezacie ? nie
Gość SpongeBob Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 ja to bym wyrezal sobie oslone pod silnikiem bo wczoraj uciekla sama i tylko w wstecznym lusterku ja widzialem
MarianekZg Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Madzia co tam rezasz ???? a wy z Sebą mówicie co rezacie ? nie :embarrassed:
klysek Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Madzia co tam rezasz ???? a wy z Sebą mówicie co rezacie ? nie :embarrassed: Mario F.O.CH z tej strony cie nie znalem
klysek Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 a moze dzisiaj gdzies ktos sie jeszcze zbierze i uskutecznimy grilla
smol Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Siema . A moze ktoregos dnia sie ustawimy na jakims orliku i pykniemy w piłe ? Klys ja chetnie wpadne na grila tylko ze wczesnie 15 ;16
Seba_LDZ Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2012 No to nam Madzia dowalila nie ma co Madzia po co bedziesz do wrzesni jechac na grilu wyrezamy ---------- Post dopisany at 12:19 ---------- Poprzedni post napisany at 12:19 ---------- No to nam Madzia dowalila nie ma co Madzia po co bedziesz do wrzesni jechac na grilu wyrezamy
MarianekZg Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 no ale co - robimy grilika dziś ????
Rafal1988Lodz Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Siema . A moze ktoregos dnia sie ustawimy na jakims orliku i pykniemy w piłe ? Klys ja chetnie wpadne na grila tylko ze wczesnie 15 ;16 Ja na pilke sie pisze ---------- Post dopisany at 13:40 ---------- Poprzedni post napisany at 13:40 ---------- Siema . A moze ktoregos dnia sie ustawimy na jakims orliku i pykniemy w piłe ? Klys ja chetnie wpadne na grila tylko ze wczesnie 15 ;16 Ja na pilke sie pisze
klysek Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 no ale co - robimy grilika dziś ???? ta chyba we dwoch
klysek Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 :kwasny: wszyscy gdzies sie bawia tylko my jak gamuly w domu siedzimy ---------- Post dopisany at 14:49 ---------- Poprzedni post napisany at 14:40 ---------- czyli dzisiaj spotu cnyba nie bedzie nie ---------- Post dopisany at 14:49 ---------- Poprzedni post napisany at 14:49 ---------- czyli dzisiaj spotu cnyba nie bedzie nie
MarianekZg Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 wychodzi na to, że nie - dam radę jakoś Ja dziś nie griluję czyt. bo jutro muszę troszkę polatać od rana ale już po obiedzie może być grubo :decayed:
klysek Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 wychodzi na to, że nie - dam radę jakoś Ja dziś nie griluję czyt. bo jutro muszę troszkę polatać od rana ale już po obiedzie może być grubo :decayed: ja jutro po robocie zmykam na Tymianke pozniej sroda rano do robpty na troche powrot piatek rano do roboty na troche i koniec weekendu w niedziele smolu moze na stadionie grila zorbimy
Rekomendowane odpowiedzi