Panton Opublikowano 16 Czerwca 2012 Opublikowano 16 Czerwca 2012 może trzymali na finał euro (Polska-Niemcy) ale się nie doczekali........ LOL
chriss Opublikowano 16 Czerwca 2012 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Tak apropo to cieszmy się że jesteśmy organizatorami bo wcale by naszych orłów nie było w Euro 2012 ważne że z ruskimi zremisowaliśmy
Panton Opublikowano 16 Czerwca 2012 Opublikowano 16 Czerwca 2012 i to chyba była największy sukces naszych orłów... ruskim nie dali się pobić....... na szczęście kończy się ten cyrk
Panda z Teksasu Opublikowano 17 Czerwca 2012 Opublikowano 17 Czerwca 2012 nigdy nie obejrze już meczu tych ciot w d*pie mam to wszystko
Seba_LDZ Opublikowano 17 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2012 a ja tam uwazam ze dali rade tzn szkoda ze sie nie udalo ale taki sport i taki lajf uwazam ze nie brakowalo im niczego poza szczesciem a smuda zrobil swoje i wedlug mnie nie nalezy go krytykowac bo i tak zrobil wiecej niz haker jakby polska przeszla to smuda bylby krolem dla wszystkich a ze braklo szczescia to najlepiej mu c**j do d*py takie spoleczenstwo hyh
gizmus2006 Opublikowano 17 Czerwca 2012 Opublikowano 17 Czerwca 2012 Panton. Zgodze się co do Euro i szumu medialnego.Tylko widzisz ja w ogóle piłki nie lubię co nie znaczy, że jestem małpą bo od czasu do czasu sobie pokibicuje. Byłem w strefie kibica i uważam, że choćby dla Mazurka Dąbrowskiego warto tam iść. W Polsce jest wiele nie docenianych sportów ot choćby siatka i damska i męska, chłopaki w Counter-Strike`a też sobie dobrze radzili swego czasu . Kto się będzie użalał to będzie ja nie zamierzam... Seba Szczęścia nam brakło bo sytuacji kilka ciekawych wypracowali. Ale co z tego jak 3/4 meczu jakoś nie było widać zaangażowania w gre. A Smuda cóż, przecież to nie on po boisku biega.
klysek Opublikowano 17 Czerwca 2012 Opublikowano 17 Czerwca 2012 ---------- Post dopisany at 09:02 ---------- Poprzedni post napisany at 08:57 ---------- zajebiaszcza pogoda ---------- Post dopisany at 09:03 ---------- Poprzedni post napisany at 09:02 ---------- Seba szykuj zorke jade myc auto
smol Opublikowano 17 Czerwca 2012 Opublikowano 17 Czerwca 2012 siema a ty kłys jak juz w auto wsiadasz
klysek Opublikowano 17 Czerwca 2012 Opublikowano 17 Czerwca 2012 siema a ty kłys jak juz w auto wsiadasz nie no jeszcze nie
Magdalenah Opublikowano 17 Czerwca 2012 Opublikowano 17 Czerwca 2012 :hi: bry , ja się cieszę że zagraliśmy w EURO było super a nie byłoby gdyby gdzie indziej się ono odbyło, jaki poziom piłki mamy to widać po statystyce FIFA więc co się podniecać, dla mnie kibice Irlandii to są prawdziwi kibice, u nas są kibice gdy się mecze wygrywa potem znikają, dlatego nie oglądam wiadomości, szkoda nerwów. Oglądam sobie LeMans na żywo, nasi złupili 4 pierwsze miejsca póki co :decayed: McNish ściga się z Benoit Treluyer o 1 miejsce:naughty: R18 ETron jest niesamowite....
klysek Opublikowano 17 Czerwca 2012 Opublikowano 17 Czerwca 2012 Uwaga zarządzam ze dzisiaj knujemy na realu
gizmus2006 Opublikowano 17 Czerwca 2012 Opublikowano 17 Czerwca 2012 To jak wiemy gdzie to jeszcze co. Tylko niech nikt nie podkłada bomb....
Rekomendowane odpowiedzi