Kimi Opublikowano 6 Września 2012 Opublikowano 6 Września 2012 Ale żeśta natrzepali spamu od popołudnia, jak za starych dobrych czasów
MarianekZg Opublikowano 7 Września 2012 Opublikowano 7 Września 2012 Mario jak bedziesz tu szedl to zadzwon do mnie ja wyjde i z Toba tam pojde ja ich tam znam
Gość SpongeBob Opublikowano 7 Września 2012 Opublikowano 7 Września 2012 ja pitole ta robota to wykonczy czlowieka ale jeszcze tydzien jeszcze tydzien i na urlop
Magdalenah Opublikowano 7 Września 2012 Opublikowano 7 Września 2012 :hi:Holaaaa amigossss piątunio !! Czy jutro jest aktualne w sensie ??
kanu Opublikowano 7 Września 2012 Opublikowano 7 Września 2012 Mario jak bedziesz tu szedl to zadzwon do mnie ja wyjde i z Toba tam pojde ja ich tam znam a kto ich nie zna... swego czasu dawno temu handlowałem obok nich na giełdzie komputerowej na Miedzianej zresztą nie tylko z nimi a że mieszkałem blisko jeszcze do starej ich siedziby często zaglądałem teraz rzadziej bo inne układy mam gdzie indziej ---------- Post dopisany at 10:00 ---------- Poprzedni post napisany at 09:58 ---------- mały Pantonik żyje za***iście.... koleś skończył w niedzielę 6 miesięcy i ciągnie go do kompa... mój już 16 miesięcy i mobilność mu wzrosła, ciężko nadążyć czasem
Magdalenah Opublikowano 7 Września 2012 Opublikowano 7 Września 2012 może być to o której się spotykamy ? 20 czy 21 i tam gdzie ostatnio ? wszyscy nieobecni jak już będą "obecni" niech się wypowiedzą. bo piątek i nie żyją
skrab Opublikowano 7 Września 2012 Opublikowano 7 Września 2012 siema typy i po robocie jeszcze tylko jutro
Gość SpongeBob Opublikowano 7 Września 2012 Opublikowano 7 Września 2012 qrczaczek ale zmoklem a jeszcze jutro do roboty patologia po prostu
Magdalenah Opublikowano 7 Września 2012 Opublikowano 7 Września 2012 qrczaczek ale zmoklem a jeszcze jutro do roboty patologia po prostu pomyśl o tym co po robocie lepiej
Gość SpongeBob Opublikowano 7 Września 2012 Opublikowano 7 Września 2012 qrczaczek ale zmoklem a jeszcze jutro do roboty patologia po prostu pomyśl o tym co po robocie lepiej po robocie trawe musze na dzialce skosic a masz cos na mysli innego
Magdalenah Opublikowano 7 Września 2012 Opublikowano 7 Września 2012 bartek nie mów że nie wiesz co:decayed: tymczasem jutro akcja pomagamy pani Bozence Tomku ---------- Post dopisany at 21:41 ---------- Poprzedni post napisany at 21:20 ---------- ciekawe co Bartek jutro wstepnie 20:00 tmasz bedzie z toba in touch bo ja nie mam twego nr:wink:
kanu Opublikowano 7 Września 2012 Opublikowano 7 Września 2012 junior śpi, ja z browarem dzisiaj browar o nazwie : miłego wieczorka i nocy
Rekomendowane odpowiedzi